Evlendikten sonra eski güzelliği kalmadı

hahhahaha :) vallahi çok güldüm gece gece hARIKASIN YAA HARIKAAA :)))

hahhahaha :) vallahi çok güldüm gece gece hARIKASIN YAA HARIKAAA :)))

ben beden eğitimi öğretmeniyim hergün eşohman giyiyorum bianda okuyunca kendime güldüm:))bana sinir olma olur mu:)

Ne yazık ki ''öğretmen'' olmanıza rağmen eşofmana eşohman demişsiniz..
İlkokulda staj yaptığım dönemlerde öğrencilerin büyük hatasıydı bu..
Siz hâlâ aşamamışsınız yazık..
Bir eğitimci olarak çok üzüldüm

Son düzenleme:
benim de cok cirkin bi arkadasim vardi. amannnnnnn, ne suratsizdi oyle. bi de cok mutsuzdu. simdi evlendi, gorsen hulya avsar halt etmis. esiyle de nasi mutlu...

ahhh ahhh hemcinslerim biz kadınlar egomuzu nasıl tatmin edeceğimizi şaşırıyoruz bazen.Kıskandığımız arkadaşlarımız veya güzel kızların vs. mutsuz olmaları ve eskisi kadar güzel olmamalarını nasıl da hevesli hevesli anlatırız. Bence burumdan kendinizin egonuzu tatmin etmeniz veya bunu konu açacak kadar önemsemeniz ne bileyim saçma geldi bana , bu benm fikrim..Kimsenin mutsuz olması istemem şahsen benden güzel yada çirkin olsun fark etmez. Ve bu durumuda flash haber olarak görmem.Yaapı meselesi tabi , bnm görüşüm :26:

evlilik herkese göre değil onun sorumluluğu falan insan hazır olmalı herşeyiyle.belki vakit ayıramıyorlardır kendilerine eskiden yaptıkları bakımları yapamıyolardır.herşey derten kederden olmuyor belki vakitleri kalmıyodur evin telaşına eşi kıskanıyodur belkide.insnın eşininde bu duruma saygı göstermesi gerek o saçını fönlerken bekleyebilme sabrını gösterebilmeli hadi daha hazır değilmisin ben çıkıyorum dememeli.her insanın böyle kötü dönemi olablir toparlanırlar.veya bazen insan hiç ummadığı anda birine rastlar üstü başı kötüdür saçı dağınıktır falan oda insanı kötü gösterir tabi.

:129::129::129::129::129:

Yoruma yorum yapmak ne kadar uygun bilmiyorum ama nedense bu yorumunuz hoşuma gitmedi.İnsanlar yazım yanlışı yapabilir ve arkadaşımızda türkçe öğretmeni değil ki beden eğitimi öğretmeni olduğunu belirtmiş bir harf yanlışlığı sadece , bu olabilir kimse mükemmel değildir yani matematik öğretmeni bir matematik sorusunu çözemezse ne diyeceğiz nasıl eğitimcisin bu soruyu çözemedin bir eğitimci olarak bu durumun beni üzdü mü diyeceğiz.Çok yanlış kimse mükemmel değildir.

Vay be herkes böyle şanslı olamıyor valla

benim değilde arkadaşlarımın tanıdığı öyle kızlar var maalesef.fazla çevreye sahip olmak hiç iyi bir şey değil..Öyle kişilere allah sabır versin.Ne kadar üzülüyordurlar siz bile üzülüyorsunuz...

Benimde bir akrabam vardı kız benden bir yaş küçük yani incecik zapzayıf manken gibi böyle ağzı laf yapardı çok girişken ve konuşkan biriydi. böyle biraz free bir insandı ailesi hiç karışmıyordu istediğini giyiordu mini etek askılı body.Arkadaş ortamı filan süperdi bende hep ona imrenirdim.. Neyse saat kaçta istese arkadaslarınla buluşuyordu çok popüler bir kızdı..onların oturduğu sitedeki bütün oğlanlar bu kıza aşıktı tabi...Ailesiyle bazı sorunlar yaşadı daha sonra oturduğu siteden bir erkeğe kaçtı yani kaçarak evlendi...Ailesi istemiyordu çünkü daha erken filan diye bu kızda inatçı biriydi işte neyse ki kaçtığı çocuğun ailesi resmi nikah yapmış...Sonra bir kız çocuğu oldu işte kocasında aşırı derecede kıskanç paranoyak biri zaten liseden filan hep kavga yüzünden atılmış.. biri yani evlendikten sonra bambaşka biri oldu kocası resmen eve hapsetti onu ..çok pişmanım keşke ailemi dinleseydim diyor ama iş işten geçti...düşünsenize kocası balkona çıkmasına bile izin vermiyor... Şimdi o güzelliği gitmiş dahada olgunlaşmış kilo almış kendini salmış.... uzun uzun tunikler giyiyor artık yani eski halinden eser kalmadı... Yani neydim dememeli ne olacağım demeli..Hayat tam tersi bir hayat sundu ona....Şimdi mutlulular ama işte eski özgürlüğünden eser yok....Çok yıpranmış bir ifadesi var ama Hayırlısı buymuş demekki ..(yıl 2006 -2007)
:18:

teyzemın kızı geldı ılk aklıma.. cok güzeldı..bakımlıydı..süslüydü.. sen sakrak bır kızdı.. 19 yasında evlendı.. suan 21 yasında ve 8 aylık hamıle.. ınanın eskı halından eser yok.. o güzeller güzelı kız gıttı kı hıc abartısız söylüyorum yerıne çökmüs bır kız geldı.. ayrıca 21 yasında degıl sanırsınız kı 30 yasında bır bayan gıbı duruyor.. ama bır sürü sorunlar yasadı.. esının aılesı ıle araları bozuktu.. sonra 1 defa bebek düsürdü.. ısınden ayrıldı.. saldı bır anda kendını.. ve halada toparalayabılmıs degıl.. :S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…