• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra eşlerde görülen değişimler

Bizim flört 13 gün olunca haliyle değişti adamın 13 günü vardı beni tavlayabilmek için bildiği bütün romantizmi 13 güne sığdırmıştı
xenforo-smilies-kk36.gif

El öpmeler, sandalye çekmeler, kapı açmalar, çiçekler....
Şimdi de yapıyor ama tabiki 13 güne sığdırdığı yoğunlukta değil.

Bizim flört 13 gün olunca haliyle değişti adamın 13 günü vardı beni tavlayabilmek için bildiği bütün romantizmi 13 güne sığdırmıştı
xenforo-smilies-kk36.gif

El öpmeler, sandalye çekmeler, kapı açmalar, çiçekler....
Şimdi de yapıyor ama tabiki 13 güne sığdırdığı yoğunlukta değil.
nasıl 13 gün :KK57:

Eşim daha önce de benle görüşme çabası olmuştu ama ayrı şehirlerde idik. Ben burnumun dibindeki adamları tanıyamadım alttalarından neler çıktı uzaktan uzağa olmaz diye düşündüğümden reddettim, görüşmek istemedim.
Polis okulundan 13 gün izinli geldi geldiği akşam karşılaştık görüşmeye başladık. 13 günde bağlayamazsa döndüğünde bitirirdim yani. Daha önce uzaktasın olmaz dediğimden farkında idi. İşte 13 gün yanyana idik sonra bir daha geldiğinde sözlendik bir daha geldiğinde nikah ve nişan yaptık. Bir tek düğün çalışmaya başladığında oldu.
Polis okulunun ikinci yarısına bekar girdi evli çıktı
xenforo-smilies-kk26.gif
Yıldırım aşkı
xenforo-smilies-kk36.gif

Eşim daha önce de benle görüşme çabası olmuştu ama ayrı şehirlerde idik. Ben burnumun dibindeki adamları tanıyamadım alttalarından neler çıktı uzaktan uzağa olmaz diye düşündüğümden reddettim, görüşmek istemedim.
Polis okulundan 13 gün izinli geldi geldiği akşam karşılaştık görüşmeye başladık. 13 günde bağlayamazsa döndüğünde bitirirdim yani. Daha önce uzaktasın olmaz dediğimden farkında idi. İşte 13 gün yanyana idik sonra bir daha geldiğinde sözlendik bir daha geldiğinde nikah ve nişan yaptık. Bir tek düğün çalışmaya başladığında oldu.
Polis okulunun ikinci yarısına bekar girdi evli çıktı
xenforo-smilies-kk26.gif
Yıldırım aşkı
xenforo-smilies-kk36.gif
Maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin :KK54:

İlk ay benim için gerçekten zordu yeni yeni düzene giriyor, balayında beni babamın evine götür diye bağrınmıştım :) şimdi güzelliğini anlamaya başlıyoruz.
İnşallah güzel olur sizin için de:)

İnşallah canım :)

çok daha anlayışlı oldu
ailesine daha çok düştü.
evimiz yol geçen hanına döndü bundan mutlu.

annesine aşırı anlayışlı oldu. daha önce senin istediğin herşey olacak derdi şimdi annesinden fırsat kalırsa benim istediklerim oluyor. annesinin surat asmaları bizim huzurumuzu bozdugu için bende artık sesimi çıkarmıyorum.

bence kadınlar da değişiyor. şu genellemeler çok yanlış. bütün erkekler aldatır mı? yok bütün erkekler şöyle mi böyle mi. hiç kendimiz için sorumuyorz nedense. biz de değişiyoruz. yoksa senin 20 yaşındaki halinle 30 yaşındaki halin bir mi?

Bizde olumsuz değişimler olmadı çok şükür aksine hepsi çok iyi.Bu değişimler karşılıklı aslında sen olumlu olursan karşındaki de fark edip aynı değişime giriyor.Daha önce tabiki aynı evde yaşamadım fakat annesinin evinde buzdolabından tutunda camı kapıyı sildiğini hiç duymadım .Bir çok yemeği öğrettim yapıyor.Ben asla ve asla şunu yap demediğim halde bulaşıkları etraf da bardak vs varsa makinaya dizmeden uyumaz.
Ben ise;eskiden sesinin desibeli yüksek fevri,inatçı dediğim deik çaldığım düdük diyen biriyken şuan son derece sabırlı sakin biri oldum.Ben merkezli değilim artık.
Düşündüm de eşim de tek değişen şey eskisi gibi çiçek almıyor bunu da semt değişikliğine veriyorum yakınlarda hiç çiçekçi yok da:KK9:

Değişti de iyiki değişti. Daha anlayışlı, daha ilgili oldu. Bir de göbüş yaptı. :pAma o benim gururum :KK76:

olmaz mıı.
Sevgiliyken düşen saçlarımı alıp seven saklayan adam şimdi "yastığa kılların düşmüş" diyo :KK70: 3,5 ayda odunlukta çığır açtı kocam :KK70:

Ay benimki de öyle gece uyku sersemliğiyle kafamı fln itikliyo saçlarım onu kaşındırıyomuş. Tepeden topuz yapmaktan kafam geriliyo :KK73:

Gözümdeki geçici aşk körlüğü geçmeye başlayınca kocamın aslında eskiden de bir kütük olabileceğini farkettim!

Fikir sormaz gönül almayı bilmez (gururundan)
Hep ilk adımı benden bekler...
Bekarken yüzüne bakmayan ailesi pek bi kıymetli oldu.
Daha ne olsun ki?
Şeytan diyor ki vur tekmeyi kıçına anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu
Off bu evlilik işi beni çok yordu hepsinden bıktım bezdim artık

hayır yok ,adam hep aynıymışta ben anlamamışım o_Omesela benle dışarı çıkmak için her gün görüşülmez nişanlıyla diyen babasına arkadaşımla bulucağım diye yalan söyleyen adam şimdi de bana yalan söylüyor.

Eşim bekarken eude bır bardak suyu ayagna beklermiş evlendik esım bna her daım yardmcı olmaya çalsır 2 tane kızımz var 2 kızıma dogum yaptgm zaman büyük kızımla gece yarılarına oyun oynadgnı bilırım (sabah erken işe gder gece gelır tatıl yok)bu hep böyle çocuklarına çok düşkün eşım bna yardm edıyo diye neler neler dedıler tek kötü huyu kıskanç olması

Back
X