• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra eşlerde görülen değişimler

Aileme saygı duyacaksin diyen adam,şimdi aman salla hepsini diyo.maddiyata çok önem veriyorsun bu böyle olmaz diyen adam bozuklukları bile birktriyor.kadın anaç olacak sende o yok diyen adam , cumartesi pazar kahvaltısını hazırlıyor gece elli kere üstümü örtüyor hasta olacaksın diye kızıyor.evin erkeği ben kadını o gibi oldu.yani evlenince biz yerleri değiştirdik az biraz nasl oldu anlamadım.ama mutlumuyum bu durumdan tabikideeeee

Yok ben bütün yüzünü gördüm öle aldım 5 yıl nişanlı kaldık çok sık vakit geçirdik evinin içinde de gördüm dışındada bi değişim yok kiloda almadı :KK45:

Eski eşim evlenince pek değşmemşti hatta ilgi konusunda sıkıntılıydım aynı evde bu sıkıntı azalmıştı.Ama ben onun bukadar ataerkil ve babasınun etkisinde oldupunu bilmiyordum.Sinirlenince şiddet uygulayabileceğini bilmiyordum.Sorunları çözmekte sinsi oldupunu bilmiyordum.O da benim baZı şeylerimi bilmiyordu muhakkak.Ataerkil karşıtı oldupumu bilmiyordu mesela.İlşkiler konusunda tecrübesi olduğımu bilmiyordu.Adamın çizgisi evlenince oluştu.Benim yine az çok belliydi..Yaşamadan da anlamamışız.

Şu an bende gülüyorum ama küsünce deliriyorum, bi de neye küstüğünü de söylemez. bulmaca çözüp bulucan =)))))))
evlenmeden önce hic bu yönünü görmemistim ama evlendikten sonra bes yasinda cocuk gibi küstügünü gördüm bazen gülüp geciyorum bazende cok kiziyorum senin dedigin gibi neye küstügünü anlamak icinde baya caba sarf etmem gerekiyor:KK70: ama esim diger her konuda cok iyidir yemek yapar temizlige yardim eder cam siler camasir asar neden yapayim demez sagolsun hayati bölüsür benimle sen benden daha cok yoruluyorsun der hep sansliyim b i acidan da

Eşim bekarken eude bır bardak suyu ayagna beklermiş evlendik esım bna her daım yardmcı olmaya çalsır 2 tane kızımz var 2 kızıma dogum yaptgm zaman büyük kızımla gece yarılarına oyun oynadgnı bilırım (sabah erken işe gder gece gelır tatıl yok)bu hep böyle çocuklarına çok düşkün eşım bna yardm edıyo diye neler neler dedıler tek kötü huyu kıskanç olması
Nekadar güzel ya keşki benimde eşim çocuklarımla ilgilense, hep benim ilgilenmemi istiyor.

Benim eşim +30 kg yu saymazsak huyları tamamen ayni ama sevgisi artmış bunu farkediyorum ben ise 10 sene önceki kişi değilim çok değiştim. Bi kişinin taviz vermesi gerekiyor mutlaka sanırım bu da hep bayanlar oluyor

Ben bekarim,hani evlenmeden önce çok masum çocuk gibi olup iltifat ediyorlar ya,onlara kanmamak mi lazım yani şimdi?Seni deli gibi sevdiğine inandirip,sırf o istiyo diye mantıklı mi davranmak lazım yani?Bu konuşmalardan bunu mu çıkar malıyız???

ah ah eski DEMİR.
gerçekten değişti. fakat ona göre aynı
eskiden çok romantikti, sürprizler yapardı, her hafta akşama kadar gezerdik, yemeğe giderdik, yılda 2 kez tatile giderdik. beni tavladıktan sonra romantizim tamamen bitmedi ama azaldı, hele evlendikten sonra değişim oldu hayatımızda.
tabi bazı şeyler değişti. yerini garantiledi erkekler. tamam şimdi de arada romantik. ama eskisi kadar değil. acaba boşanıp tekrar sevgili mi olsak :))

Back
X