- 29 Ekim 2014
- 2.363
- 1.797
- 83
Acele karar verip hareket etmemeye çalışıyorum.Bir şey diyecem de neyse. Bırak hepsini bir yerlere kadar yolları var. Sen çok iyi bir hayatı hak ediyorsun kuzum, aslında seçtiğin yanlış kişi de ailenle olan ilişkinle alakalı, kişi istemeden benzer kişileri seçiyormuş evlenmek için.
Bir danışmana gitsen aslında sana çok daha iyi anlatır bu durumu, ben sadece okuduklarım kadarını biliyorum. Ama ben senin yerinde olsam, tamamen bu insanları hayatımdan çıkarır ve yeni bir şehre yerleşirim. Yeni bir hayat kurmak gibi yani, başka türlü olmayacak çünkü. Bunun için de plan yapmalı ve para biriktirmelisin.
Herkese söyleyecek bir lafım var. Hepsiyle tek tek yüzleşicem. Kendi annemle de yapıcam bunu. O zamanki nişanlım şimdiki eşimle beni odadan çıkarıp yaptıkları et pazarlıklarını, bana yakıştırdıklarını gerekirse mahkemeyle onları reddedeceğimi, beni sürekli birinin altında hayal etmelerini hepsini tek tek vurucam yüzüne.
Bir karar aldım bundan sonra hakkımda beni üzecek şeyler duyduğumda anlık tepkiler vereceğim.
İçime atmak yok. Herkes kadar bende insanım. Benimde sorularım, cevaplarım var bu hayatta. Ve kendimi seviyorum. Daha fazla kendime kötülük yapmak istemiyorum.
Kenarda az bir param var. Altın hesabında değerlendirip her ay üzerine ekliyorum. Yapmaya da devam edeceğim ta ki bu para iyi kötü beni kurtarır diyene kadar.
Üzerime olan arabayı da onlara karşı koz kullanacağım. Çünkü o evden bana bir mendil vermek istemeyecekler. Şimdilik düşüncelerim bu şekilde