bu satte gelebıldım kızlar esım hastaydı cok gec gttı gıtmıucektı hatta acıl ısı cıktı
bende 1 saat yuruyusumu yaptım h sonu yedıklerımı bırazda olsun erıtmısımdr umarım
kahvaltım lıght ekmek 2 dılım
1 yumurta esımın yarım yumurtasınında sarısını yedım
domates salatalık
kk peynır
4 zeytın
ara elma
cok yesıl cay ıcıorm bu ara su ıcmeyı unutuyorum onada acılen egılmem lazım cay alıo susuzlugumu
herkesı ebırık ederım cok guzel kılolar verılmıs bu hafta ınsallah dahada guzel olur
sımdı cıkıorm dus yemek ıserım var bırde perdecıyı aradım bıraz frcaladım taktıkları storlar dustu belkı gelebılırler belkıde annemlerde gelebılır garıp bıgun benm ıcın
selam kızlar,
sabah,
1 kk peynir
3 siyah zeytin
salata
2 dilim peynili börek(sabah yaptım sıcak sıcak canım çekti)
arada uyudum bol bol su içtim.
18:00 de 1 tabak karışık salata yedim.
şimdilik tokum akşam için birşey yermiyim bilmiyorum.
Selam kızlar..
Ben aranızdan ayrılıyorum.
topicteki online kişiler hemen hemen hedeflerine ulasmıslar. benim yolum uzun, sizler hedeflerinize 1 adım kaldığı için doğal olarak sık sık kaçamak yapıyorsunuz ben 5 gun sonra 1. ay ımı doldurucam hiç kaçamak yapmadım (cunku dediğim gibi yolum cok uzun) ve her gun yenen pilavları borekleri vs leri okumak benim icin heves kırıcı oluyor.o yuzden daha sıkı bır bolume gecıcem. ama sohpetlerinizin icin kesinlikle aynı seyi soyliyemicem.. hepiniz cok seker ve cok samimisiniz.. arada kafamı uzatıp ıcerı bakarım o ayrı
Selam kızlar..
topicteki online kişiler hemen hemen hedeflerine ulasmıslar. benim yolum uzun, sizler hedeflerinize 1 adım kaldığı için doğal olarak sık sık kaçamak yapıyorsunuz ben 5 gun sonra 1. ay ımı doldurucam hiç kaçamak yapmadım (cunku dediğim gibi yolum cok uzun) ve her gun yenen pilavları borekleri vs leri okumak benim icin heves kırıcı oluyor.o yuzden daha sıkı bır bolume gecıcem. ama sohpetlerinizin icin kesinlikle aynı seyi soyliyemicem.. hepiniz cok seker ve cok samimisiniz.. arada kafamı uzatıp ıcerı bakarım o ayrı
Selam kızlar..
Dün aksam zeytınyağlı kabak,2 kasık lıght yoğurt
spor yapamadım cunku tum gun temızlık yaptım
Bu sabah
2 cery domates,salatalık,maydonoz
1 çay kaşığı lıght labne
2 sıyah zeytın(lıght)
2 dılım tam buğday ekmek
cay ıcmedım..
Günaydın kızlar,
Sabah :
1 kase special k y.yağlı süttle
Ara:
yarım salatalık
selam kızlar,
dün akşam
salata ve 5-6 tanede fırında az yağda kızarmış patates yedim:18:
yememeliydim biliyorum
canm en azından frında bısı olmaz okadardan
sabah
omlet
3 siyah zeytin
yarım kk peynir
domates,salatalık
ekmek yemedim.
öğle
1 kase yulaflı yoğurt
bugün ekmek yasak bana akşamda hafif birşeyler yemeyi düşünüyorum.
kızlar pazar günü eşimle konuşmuştuk dün kafamızda netleştirdik.
ay sonunda tatile çıkacağız tatil araştırması yapıyorum
27 haziran bizim evlilik yıldönümümüz tam o tarihte gidemiyoruz regli zamanıma denk geliyo bende bir kaç gün sonra gideriz dedim
bu ay bebişimizde olsa bize çok güzel bir hediye olur inşallah:26:
tatil moduna girdim bugün uyuyayım dedim döndüm durdum uyuyamadım kalktım şortlarımı falan denedim oluyo geçen yılki kilomdayım
inşallah ay sonuna kadar 2 kilo gider
selam kızlar,
dün akşam
salata ve 5-6 tanede fırında az yağda kızarmış patates yedim:18:
yememeliydim biliyorum
sabah
omlet
3 siyah zeytin
yarım kk peynir
domates,salatalık
ekmek yemedim.
ayy buffy gıttımı... ınsallahh kısa zamanda guzel haberlerını alırız bıze muhakkak yaz oldumuu
çok ıyı bnmde zeytınyaglı kabagım vardı dun ama yemedım bugune kaldı
çok guzel ...tatlı ıstegın yogunsa o gevrekler baya ıse yarıo
super ama ekmek bana sorarsan ye nehırcım sabhları cnku baska karbonhıdrat alamıorz sıfr karbonhıdrat kas yakar dıye bılıyorum sen sen ol sabahları ekmegını ye canm
dun aksam 5 6 kasık kuru fasulye 2 3 kasık yogurtlu dereotu
ara karpuz
sabah
yarım domates
kk peynır
4 zeytın
2 dılım lıght ekmek
sekersız cay
öğle
1 kase yulaflı yoğurt
bugün ekmek yasak bana akşamda hafif birşeyler yemeyi düşünüyorum.
kızlar pazar günü eşimle konuşmuştuk dün kafamızda netleştirdik.
ay sonunda tatile çıkacağız tatil araştırması yapıyorum
27 haziran bizim evlilik yıldönümümüz tam o tarihte gidemiyoruz regli zamanıma denk geliyo bende bir kaç gün sonra gideriz dedim
bu ay bebişimizde olsa bize çok güzel bir hediye olur inşallah:26:
tatil moduna girdim bugün uyuyayım dedim döndüm durdum uyuyamadım kalktım şortlarımı falan denedim oluyo geçen yılki kilomdayım
inşallah ay sonuna kadar 2 kilo gider
börek yedim dün o kadar kaçamaklardan sonra azıcık cezalandırmak istedim kendimi yoksa sabahları bende 1-2 dilim yiyorum canımsuper ama ekmek bana sorarsan ye nehırcım sabhları cnku baska karbonhıdrat alamıorz sıfr karbonhıdrat kas yakar dıye bılıyorum sen sen ol sabahları ekmegını ye canm
inşallah canım 27 hazirandan önce olsa süppeerr olur:26:hadı ozaman senn acele etmen ve sıfr kacamak yapman lazım artık tatlım ınsallah bebegınız de tatıldeyken olur
kızlar ılk sayfaları okudum nostaljı yaptım ne gunerdı ya sınır krızıne grıodum tartıldıkca sayenızde baya guzel kılo kaybettım ve sızde ole
yememen gerekenlerı fazla yıyosun canım
cok guzel tatıle gidiceksın bence hırslanmanın dıkkat etmenın zamanı..
börek yedim dün o kadar kaçamaklardan sonra azıcık cezalandırmak istedim kendimi yoksa sabahları bende 1-2 dilim yiyorum canım
inşallah canım 27 hazirandan önce olsa süppeerr olur:26:
evet ilk günler kaçamak üstüne kaçamak yapıyorduk
sen iyi kilo verdin inşallah sağlıklı bir şekilde hep kilonu korursun
ölçülerini merak ettim şimdi
canm spora abanmasam bnde veremezdım dıyet bana ıslemıyo ne yazıkkı hatta spor yaptgım halde veremedgım oldu gram gram verdgım oldu
ama artık alıstım bıde scak ya ole kalorılı seyler yemek ıstemıorum hıc h sonları yıyorum sonra mıdem bulanıo ınsallah artık bızım yasam tarzımız olur bu
olcmedım kusum ama sporumu yapıyım foto eklerım ıstersenız
sabah bişicik yemedim,yarım litre su içtim.
öğlen az menemen bir dilim ekmek.
az önce dondurma yediydim.Eyvah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?