Ben sormuştum bu sefer o sordu
Bende ne beğenmiyorsun dedi
Beğensem de beğenmesem de
Herşeyini seviyorum dedim
Ama bazen beni çocuk gibi gördüğünü ve benim bir şey anlamadığını düşünüyorsun öyle hissediyorum öyle oluyor dedim
Bana diyor ki sesin sessizliğini bana öyle hissettiriyor dedi
Evet belki kötü bir şey demiyor ama sinirlerim bozuludu
Sonra bana diyor ki
Sende inat var kolay insan ol diyor
varda bu beni zor bir insan yapmıyor her yerde inatlaşmıyorum kolay geçinebilen insanım ve bunu biliyorum
Sonra diyor ki adet günlerinde laf kaldırmıyorsun direk boş şeylere sinirleniyorsun
Bende bu bütün kadınlarda olan bir şey elimde değil dedim
Bu güzel bir şey değil diyor bana yapma aramızda tatsızlık çıkmasın diyor
Sonrada diyor ki...
Tamam arkadaşlar dil dökmeye gerek yok toplanın gidiyoruz.Ayrılmama
Hayır eşim ama düğün yapılmadı için daha herkes nişanlı olarak görüyor
Konu sahibi resmi nikahli ama dugun olmadigi icin kendini nisanli olarak gorenlerden.Nasıl yan! Bu nasıl iş?
İnanın böyle insanlar var. Böyle insanlar genelde kendilerinin kapasitelerinin farkındalar, yani "benim bir vasfım yok bari başkası üzerinden övüleyim" kafasındalar.iftihar ettim ne ya ben konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum. Umarım değildir.
Nikahımız var evlendik ama düğün olmadı olmadığından hala ailemin yanındayım ve insanlar kocam olarak değil nişanlım olarak görüyorNasıl yan! Bu nasıl iş?
Nikah var mı yok mu? Nikah varsa düğün olmuş olmamış bi anlamı yok. İki taraflı kabul edilmiş yazılı bir anlaşma, hukuki belge. O belge imzalandıysa evlisin, nişanlı olsan nişanı atar bitirirsin şu an boşanma için mahkemeye gitmen gerekir.Eşim evliyiz ama düğün yok daha
Konu sahibi resmi nikahli ama dugun olmadigi icin kendini nisanli olarak gorenlerden.
Nikahımız var evlendik ama düğün olmadı olmadığından hala ailemin yanındayım ve insanlar kocam olarak değil nişanlım olarak görüyor
Düğün olduğuktan sonra beraber yaşamaya başlayacağız
Sanirim bir tur kulturel durum bu ben de cozemiyorum.Bildiğin evliymiş işte. Niye öyle görünüyorsa artık anlamdım. Bizde burada hata yapmaması için boşuna uğrsiyoruz. Her şey bitmiş gitmiş. Geçmiş olsun.
Bunu da dedim ben değişmem dedim ben buyum kabul etmedi değiştirmeye kalkıyor duymazdan geliyorumSen neden şu huyum kötü mü falan diyorsun ki. Ben buyum beğenmiyorsan beğenme umrumda değil diyeceksin. Böyle kıymetli olursun. Başkasından onay bekleme. Sen önce kendini sev
Haddini bil de. Eğer üstüme gelirsen daha kötü şeyler yaparım bileesssin deBunu da dedim ben değişmem dedim ben buyum kabul etmedi değiştirmeye kalkıyor duymazdan geliyorum
Tamam arkadaşlar dil dökmeye gerek yok toplanın gidiyoruz.
Çok fazla yaş farkı. 33 yaşında adamı ikna edemezsiniz hicbirsey evliliğiniz de hep eleştrilerek kıyaslanarak begenilmeyerek gececekBen 23 yaşındayım o 33
Ona haddini bildirdim zaten orada bir daha yapmadı canı sıkıldı öyle bir şey dedim de ama yapacak yok benim daha çok canım sıkıldıSeni ailesine tanıştırmaya gidince 'bulaşık makinesi getirdim size' diyen adam ne demek istemiş olabilir bir düşün. tam anlamıyla köle ve hizmetçi olursan senden memnun kalacak yani...bir de evliymissin bu hodukle.. geçmiş olsun..bosanmazsin da sen ...
Konu sahibinin bir konusu var evlere şenlik. Beleşe oturdukları eve kira istediler diye bize nazar mı değdiler başlıklı konu açmış. HshshsSeni ailesine tanıştırmaya gidince 'bulaşık makinesi getirdim size' diyen adam ne demek istemiş olabilir bir düşün. tam anlamıyla köle ve hizmetçi olursan senden memnun kalacak yani...bir de evliymissin bu hodukle.. geçmiş olsun..bosanmazsin da sen ...
Çok komik gerçekten konumu bu eskileri karıştırıyorsunKonu sahibinin bir konusu var evlere şenlik. Beleşe oturdukları eve kira istediler diye bize nazar mı değdiler başlıklı konu açmış. Hshshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?