Evlendim 15 gün oldu bugün kavga ettik baya

Evet yoktu belki düzelir dedim olmadi

Al görımceni karşına eşinde olsun yanında güzelce konuş,ben bir yuva kurdum de,mutlu olmam gerekirken mutsuzluguma sebep oluyorsunuz de,kuaför olayında böyle mi yaptım de.Eşin mutlaka yanında olsun.
Baktın olmuyor yol yakınken sal gitsin.Değmez ömrünü çürütmeye

Boş yere temmuz ayındaki konusunu hortlamış, konu sahibi de milletin aylar önceki mesajlarını alıntılayıp sıcak tutuyor konuyu. Bi ton olay yaşandı bunların üstüne, şu an boşanma aşamasında kendisi.

Evlilik ztn cinsellik ten olusmiyor saygı sevgi.sadakat güven lazim
Zaten yanlış kelime, yalnızca desen anlarım. Sizin çok daha büyük sıkıntılarınız vardı zaten ama evlilik içinde karşındakine cinsel doyumu sağlatmazsan evlilik zaten eksiktir. Gerçi sizin tam yanınız da yoktu.

Tabi cnm o.evin içinde sen yaşadın ztn herşeyi bilirsin

Anlaman için illa bunu mu yaşaman lazımmış, biz defalarca söyledik sana. Sen de bunca kötü muameleye rağmen istedin ya helal olsun
Yuvamı kurmak istedim üstünü kapatarak olniyormus Bu konu gündeme geldi.kardesini.savundu eşim kardeşi gururluymus istenmedigi yere oda gelmezmis

Hayatta hep cinsellik yok ondan önce saygı.sonra sevgi olmali

Surundur yatakta istediğini verme sürüm sürüm surundur akıllı olun. Biraz kardeşleri evlenince kıymetli olur
Yok artık ya! Konuşmak varken....
Sonra ne olacak? Cinsellikle cezalandırılacak erkek birden değişecek mi? Asla! Daha çok saldirganlasacak. Yatak odasi olmayan evlilikte oturma odası da olmaz demişler. Zamanla karisinin iyi niyetini görecek ve daha sağlıklı düşünmeye başlayacak. Konu sahibi kocasıyla zitlasmazsa, üçüncü kişileri evliliklerine kocası konu etse bile- dahil etmezse ve her daim net olursa o zaman olumlu yönde ilerleyecegini düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…