Ben olanı anlatıyorum beğenmiyorsan yorum yapma normal biriyim kendimi.sana kanıtlamaya ihtiyaçim yokO zaman papağan gibi tekrar tekrar aynı kelimeleri yazma , sorulara saçma sapan anlamsız benzer hatta birebir aynı cümleler ile cevaplayarak anormal biri olduğun hissini uyandiriyorsun, akıllıca mantıklı cevapların yok , takmışsın gömecem de gömecem başka bir lafın yok , kendini ifade etmeyi öğren önce, bu adamla binbir saçma şeye rağmen evlenmenden belli aslında anormal olup olmadığın
Bnde ona göre tavrımi koyacamÖyle demek…
Geç dalgani seninde başına gelince anlarsin
Tamam.Bnde ona göre tavrımi koyacam
Surundur yatakta istediğini verme sürüm sürüm surundur akıllı olun. Biraz kardeşleri evlenince kıymetli olur
Çocuk yapmayıp kendimi kurtarcam
Sen çözüm falan bulamazsın. Deşarj oluyorsun; gelip gidip gündelik sorunlarını konuşup, evliliğinin mahremine kadar döküp, kocaya sürekli hakaret edip sonra gidip o evliliği sürdürmeye, cinsellik yaşamaya devam eden kadınlar kafasındasın.Hergun ilişki istiyor bu nasıl bisey
Umarım bu konuda bizi dinlersin çocuk yapmaz ve boşanırsınÇocuk ne zaman inşallah?
Genç arkadaşım kardeş ve eş kıyaslanmaz.Bir insanin kardeşi eşinden nasıl değerli oluyor madem öyle evlenme
Ailesini hicbirzmn kotulemedim ama kardeşi için beni bir kenara atar gibiGenç arkadaşım kardeş ve eş kıyaslanmaz.
İkisi ayrı kıymetli.
Bana sorarsanız kardeşim çok kıymetlidir benim, eşim hayatımda yokken o vardı, birlikte büyüdük, onun yeri apayrı.
Bununla birlikte ne kardeşimi eşime ezdiririm ne de kardeşim eşime laf edebilir.
Sana tavsiyem eşine ailesini kötüleme.
Canim neyin kafasını yaşıyorsun boşanma davası actimSen çözüm falan bulamazsın. Deşarj oluyorsun; gelip gidip gündelik sorunlarını konuşup, evliliğinin mahremine kadar döküp, kocaya sürekli hakaret edip sonra gidip o evliliği sürdürmeye, cinsellik yaşamaya devam eden kadınlar kafasındasın.
Bu ana sorun bide anlasamiyoruzHicbi sey anlamadim. Anladigim kadariyla da sizi henuz ailesi olarak gorememis. Adaptasyon sorunu yasiyor
Bitti cnmEşiniz olacak kişiyi de göndermeyi başarırsanız sorunlarınız çözülür gibime geliyor.
Bnde sana kıyamam beybisiAhahsha kıyamam beybisu sana ya
Ona gerek kalmadı.sehpa kırdı kafanina kırarım dedi evi terkettim bosaniyoruzEsinize diyeceginiz sesi kes senin ailenle olan dolduruslarin bu evde sökmez 1 daha olursa babamla konuşurken çözersin derdini ailenle yasadiklarin ailenle kalacak bana koca kari gibi gelip laf tasima bir daha diyin rest cekin sizde konuyu uzatmayın erkk siniri başkadır
Herşey bitti kim kime ne demiş umrumda değilEski konularınızı bilmiyorum da neden kocanın ablası aynı kuaföre gelmesin ki, bu işten siz zararlı çıkıyorsunuz her seferinde! Biraz aklınızı kullanıp mı hareket etseniz? Eşinizin ifadeleri de doğru değil kim kimi neden gömsün ki ayol aile olduk biz diyemediniz mi 15 günlük kocişe sarılıp
Gerçekten hayret bişeysiniz
Bn değil eşim dediEski konularınızı falan bilmiyorum da biraz çocukça geldi tavırlarınız. Yaşlarınız da küçük sanırım. Gömer falan nasıl kelimeler daha şimdiden böyleyse ohoooo…
Yolumu ayırmayı tercih ediyorumGöm kiz. Topragini da bol at cikamasin bxbxjjxjx
Kendi düşen ağlamaz, olduğu gibi kabullen hayatına bak. Kolay gelsin.Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?