Evlendim 15 gün oldu bugün kavga ettik baya

Herşey bitti sehpa kırdı bı dovmedigi kaldı bosanmak istediğini söyledi dava açmadi ben.actim aramadı bile

Ona gerek kalmadı bosanmak istiyorum dedi dava acamadi ben açtım

Belli evet

Canim neyin kafasını yaşıyorsun boşanma davası actim

Bu ana sorun bide anlasamiyoruz

Ona gerek kalmadı.sehpa kırdı kafanina kırarım dedi evi terkettim bosaniyoruz

Herşey bitti kim kime ne demiş umrumda değil

Yolumu ayırmayı tercih ediyorum

Herşey bitti sehpa kırdı bı dovmedigi kaldı bosanmak istediğini söyledi dava açmadi ben.actim aramadı bile

Boşanmak istediğini söyledi bnde yolumu ayırdım dava acamadi.ben.actim

Ona gerek kalmadı bosanmak istiyorum dedi dava acamadi ben açtım

Kime istiyorsa gitsin boşanmak istiyormus ama hala dava acamadi ben açtım

O acmazsa bn dava açtım dussun yakamdan

Boşanmak istiyorum

Bnm için bitti bosaniyoruz
Aferim sana, nişan atmak zor geldi şimdi boşanmak kaç bucak öğren bakalım. Akılsız başın cezasını çekersin böyle.

Bir de ben şeyi merak ettim: cinsellik için evlenilir mi diye sormuşsun bir yerde, ne için evlenilir, yemene içmen sponsor lazım olduğundan mı, ananla da ev arkadaşıydın ne gerek vardı bu kadar masrafa ve emeğe.

Bn isteyerek evlendim karşı taraf istememis

Bncede gerek yokmuş bilseydim yola cikmazdi

Vefat etmiş babanıza hakaret eden biriyle koca bulamama endişesiyle evlendiğiniz için bu kadar tepki gördünüz farkındasınızdır umarım. Boşanma davası açmanıza sevindim ama babasına laf söyleten biri karşı taraftan da kardeşine sırtını dönmesini bekleyince olmuyor işte. Herkes ailesine eşi için dirsek atmıyor. Kocanız hödüğün teki ama ona bu imkanı veren sizsiniz.

O imkanı veren ben değilim bnde ağzıma geleni.soyledim erkek misin igrencsin dedim erkekligine laf etmisim o erkek olsaydı yuvasına sahip cikardi

Evlilik ztn cinsellik ten olusmiyor saygı sevgi.sadakat güven lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…