Herşey bitti sehpa kırdı bı dovmedigi kaldı bosanmak istediğini söyledi dava açmadi ben.actim aramadı bileOlan olmuş evlenmissiniz ..esiniz çok saygısız sizi henüz benimsememis ve ailesi tarafından bayağı doldurulmuş..fakat
15 günde boşanacak haliniz yok arası çok belli..ki bana kalsa bosaninoda ayrı
Ha bosanmayacaksaniz
Eşinizle güç savaşına girmeyin derim
Bir süre alttan alin zamanla da avucuzun icine..birden olmaz böyle şeyler...
Bu arada sakın çocuk yapmayın.saygili olun ailesini elestirmeyin kesinlikle !ama mesafeyi koruyun mic mic olmayın aileyle..
Gorumcek bekar anladığım kadarıyla kıskançlığı bu yüzden o evlenene kadar sabır diliyorum ama bu süreçte fazla muhatap olmamamanizi öneriyorum
Bazı aileler gelini düşman görür hezimete uğratmak için iftira bile atar ki size atmışlar..kendinizi aklamaya çalışmayın olanı söyleyip çekilin kenara...bu kavgayı kazanmak için güce ihtiyaciniz olacak ufak tefek şeylere harcamayın zamanınızı
Haketmesede eşinize kanalize olun onu tavlamaya bakın gerisi gelir zaten
Boşanmak istediğini söyledi bnde yolumu ayırdım dava acamadi.ben.actimKendi düşen ağlamaz, olduğu gibi kabullen hayatına bak. Kolay gelsin.
Ona gerek kalmadı bosanmak istiyorum dedi dava acamadi ben açtımHormonel olmayan yöntemlerde var, bunları konustun mu doktorunla? Korunma kadin erkeği ilgilendirir sonuçta ikisi de dahil oluyor bu eğlenceye amaa sirf eşine de güvenipte bunu es geçme derim. Ilk aylar hergün sevişme olasılığı yüksek oluyor, aman diim hoppadak hamile kalirsin bak.
KurtulunOna gerek kalmadı.sehpa kırdı kafanina kırarım dedi evi terkettim bosaniyoruz
Kime istiyorsa gitsin boşanmak istiyormus ama hala dava acamadi ben açtımCinsellik ceza mı olur sacmalayin.Sen vermezsen başkası der.
O acmazsa bn dava açtım dussun yakamdanSana verilen tavsiyeleri her şeyin en iyisini bildiğinden dinlemedin zaten gidip evlendinSenin daha iyi günlerim ohoo
Boşanmak istiyorumÇocuk yapmayıp kendimi kurtarcam
Belli evetO zaman papağan gibi tekrar tekrar aynı kelimeleri yazma , sorulara saçma sapan anlamsız benzer hatta birebir aynı cümleler ile cevaplayarak anormal biri olduğun hissini uyandiriyorsun, akıllıca mantıklı cevapların yok , takmışsın gömecem de gömecem başka bir lafın yok , kendini ifade etmeyi öğren önce, bu adamla binbir saçma şeye rağmen evlenmenden belli aslında anormal olup olmadığın
Bnm için bitti bosaniyoruz
Canim neyin kafasını yaşıyorsun boşanma davası actim
Bu ana sorun bide anlasamiyoruz
Bitti cnm
Ona gerek kalmadı.sehpa kırdı kafanina kırarım dedi evi terkettim bosaniyoruz
Herşey bitti kim kime ne demiş umrumda değil
Yolumu ayırmayı tercih ediyorum
Herşey bitti sehpa kırdı bı dovmedigi kaldı bosanmak istediğini söyledi dava açmadi ben.actim aramadı bile
Boşanmak istediğini söyledi bnde yolumu ayırdım dava acamadi.ben.actim
Ona gerek kalmadı bosanmak istiyorum dedi dava acamadi ben açtım
Kime istiyorsa gitsin boşanmak istiyormus ama hala dava acamadi ben açtım
O acmazsa bn dava açtım dussun yakamdan
Boşanmak istiyorum
Belli evet
Aferim sana, nişan atmak zor geldi şimdi boşanmak kaç bucak öğren bakalım. Akılsız başın cezasını çekersin böyle.Bnm için bitti bosaniyoruz
Bn isteyerek evlendim karşı taraf istememisAferim sana, nişan atmak zor geldi şimdi boşanmak kaç bucak öğren bakalım. Akılsız başın cezasını çekersin böyle.
Bir de ben şeyi merak ettim: cinsellik için evlenilir mi diye sormuşsun bir yerde, ne için evlenilir, yemene içmen sponsor lazım olduğundan mı, ananla da ev arkadaşıydın ne gerek vardı bu kadar masrafa ve emeğe.
Bncede gerek yokmuş bilseydim yola cikmazdiAferim sana, nişan atmak zor geldi şimdi boşanmak kaç bucak öğren bakalım. Akılsız başın cezasını çekersin böyle.
Bir de ben şeyi merak ettim: cinsellik için evlenilir mi diye sormuşsun bir yerde, ne için evlenilir, yemene içmen sponsor lazım olduğundan mı, ananla da ev arkadaşıydın ne gerek vardı bu kadar masrafa ve emeğe.
11 Temmuz'da yazdığım mesajı alıntılamışsın; esas sen neyin kafasını yaşıyorsun?Canim neyin kafasını yaşıyorsun boşanma davası actim
Bn isteyerek evlendim karşı taraf istememis
Bizi çıldırtmak mı istiyorsun seni taksiye almadıı nişanlın ailesi istemiyordu yalan söyledi diye sayfalarca kendimizi paraladık...bilseydim diyorBncede gerek yokmuş bilseydim yola cikmazdi
11 Temmuz'da yazdığım mesajı alıntılamışsın; esas sen neyin kafasını yaşıyorsun?
Ay ben bu yorumu niye Müge Anlı'nın sesinden okudumBizi çıldırtmak mı istiyorsun seni taksiye almadıı nişanlın ailesi istemiyordu yalan söyledi diye sayfalarca kendimizi paraladık...bilseydim diyor
Dediğin gibi olmuyor insan yanılıyorBizi çıldırtmak mı istiyorsun seni taksiye almadıı nişanlın ailesi istemiyordu yalan söyledi diye sayfalarca kendimizi paraladık...bilseydim diyor
O imkanı veren ben değilim bnde ağzıma geleni.soyledim erkek misin igrencsin dedim erkekligine laf etmisim o erkek olsaydı yuvasına sahip cikardiVefat etmiş babanıza hakaret eden biriyle koca bulamama endişesiyle evlendiğiniz için bu kadar tepki gördünüz farkındasınızdır umarım. Boşanma davası açmanıza sevindim ama babasına laf söyleten biri karşı taraftan da kardeşine sırtını dönmesini bekleyince olmuyor işte. Herkes ailesine eşi için dirsek atmıyor. Kocanız hödüğün teki ama ona bu imkanı veren sizsiniz.
Evlilik ztn cinsellik ten olusmiyor saygı sevgi.sadakat güven lazimAferim sana, nişan atmak zor geldi şimdi boşanmak kaç bucak öğren bakalım. Akılsız başın cezasını çekersin böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?