Evlendim 15 gün oldu bugün kavga ettik baya

Sürekli kardeşini savunmaya geçiyor ona bişey denmezmis gömermis insanı tehdit eder gibi konuşmalari bnde onu gömerim dedim haketti
Sana gömerşm diyen öküz kocan o yüzden bende seni gömerim diyeceksin.. görümcenlik bi mevzu yok yani hakeden kocan

Oooo bu kadar erken beklemiyordm seni.. bide eltin varsa tadından yenmez bu evlilik
Eltim fesat degil Tehdit ediyor beni resmen bnde onu gömerim dedim

Ay ben bilmiyorum nisanlilik seylerini cok uswndim okumaya yok mu bi ozet gecivericek bi deliganlu

Kp evlerinin butcesini yönetmeye calisiyodu benik hatirladigim kadariyla.
Bide konu sahibi mezarliga gidecekti, nisanlisi ben gitmeyecegim demisti ama mezarlikta karsilasmislardi.
Bunlar benim hatırladığım konular

Kp evlerinin butcesini yönetmeye calisiyodu benik hatirladigim kadariyla.
Bide konu sahibi mezarliga gidecekti, nisanlisi ben gitmeyecegim demisti ama mezarlikta karsilasmislardi.
Bunlar benim hatırladığım konular
Mezarlikta nasi karsilasiyolar la bxhxhxh piyasa yapmaya mezarliga mi gidiyolar. Mezarlikta nasi denk gelinir olm bxbxbxhxh

Mezarlikta nasi karsilasiyolar la bxhxhxh piyasa yapmaya mezarliga mi gidiyolar. Mezarlikta nasi denk gelinir olm bxbxbxhxh
Arabafa yer yok demiş ama varmıs bnde kilolu musun belki ondan yer yok dedi dedim kızdı bana

Nıç nıç çetele tutmuş bide

Kayinpeder sen kirayi ode, oglum birikim yapsın demisti. Boyle konulara genelde icine kayinvalide kacmis ya da oglan tarafi kina gecesi istiyo mu yazarim ordan kaldi aklimda ajhsah

Bayram miydi neydi mezarlik ziyareti olacakti. Oyle karsilasmislardi

Acaba bana takı takmadılar tribide attımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…