- 15 Şubat 2013
- 25.739
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.970
- 798
Göm kiz. Topragini da bol at cikamasin bxbxjjxjxBn onun esiyim beni savunmuyor kardeşim gömer diyo kardeşin kimmiş ben onu gömerim dedim. Ağır geldi
Sana gömerşm diyen öküz kocan o yüzden bende seni gömerim diyeceksin.. görümcenlik bi mevzu yok yani hakeden kocanSürekli kardeşini savunmaya geçiyor ona bişey denmezmis gömermis insanı tehdit eder gibi konuşmalari bnde onu gömerim dedim haketti
Eltim fesat degilOooo bu kadar erken beklemiyordm seni.. bide eltin varsa tadından yenmez bu evlilik
Tehdit ediyor beni resmen bnde onu gömerim dedimYapabilirseniz umursamayın bence
Bu iş iki tarafında kendini ispatlama mevzusuna dönecek belli ki. Bıkkınlık gelmeden başından kestirip atın bu konuyu. Saçma sapan muhabbetlere girmeyin. Kardeşim seni gömer ne ya ergen midir nedir öyle koca mi olur
Dis kapinin mandalyusu ?Kardeşi onun herşeyi namusuymus ben ne oluyorum bu durumda
Bana ezer geçer diyo bende altta kalmam yaniCocuk cocuk laflar, karsılıklı Ustelık
Yaş anca 22-23 galıba
Onca şey içinde sana eşim demesine mi takıldın en normali oKardeşi onun herşeyi namusuymus ben ne oluyorum bu durumda
Eltin de fesat. Sadece henüz sen bilmiyosun jxhxhxhEltim fesat degil
Tehdit ediyor beni resmen bnde onu gömerim dedim
AsdffffDis kapinin mandalyusu ?
Hadi gözünaydnEltim fesat degil
Tehdit ediyor beni resmen bnde onu gömerim dedim
Azımıza zctı konuları bosver zbzbbzzbAy ben bilmiyorum nisanlilik seylerinicok uswndim okumaya yok mu bi ozet gecivericek bi deliganlu
Ay ben bilmiyorum nisanlilik seylerinicok uswndim okumaya yok mu bi ozet gecivericek bi deliganlu
Nıç nıç çetele tutmuş bideKp evlerinin butcesini yönetmeye calisiyodu benik hatirladigim kadariyla.
Bide konu sahibi mezarliga gidecekti, nisanlisi ben gitmeyecegim demisti ama mezarlikta karsilasmislardi.
Bunlar benim hatırladığım konular
Mezarlikta nasi karsilasiyolar la bxhxhxh piyasa yapmaya mezarliga mi gidiyolar. Mezarlikta nasi denk gelinir olm bxbxbxhxhKp evlerinin butcesini yönetmeye calisiyodu benik hatirladigim kadariyla.
Bide konu sahibi mezarliga gidecekti, nisanlisi ben gitmeyecegim demisti ama mezarlikta karsilasmislardi.
En çok aklımda kalanlardan biri mezarlığa gidecekken arabada yer yok deyip rockavrili ve annesini götürmemişlerdi bunlar kendi imkanlarıyla gidip ne görsün araba bomboş.Ay ben bilmiyorum nisanlilik seylerinicok uswndim okumaya yok mu bi ozet gecivericek bi deliganlu
Arabafa yer yok demiş ama varmıs bnde kilolu musun belki ondan yer yok dedi dedim kızdı banaMezarlikta nasi karsilasiyolar la bxhxhxh piyasa yapmaya mezarliga mi gidiyolar. Mezarlikta nasi denk gelinir olm bxbxbxhxh
Nıç nıç çetele tutmuş bide
Bayram miydi neydi mezarlik ziyareti olacakti. Oyle karsilasmislardiMezarlikta nasi karsilasiyolar la bxhxhxh piyasa yapmaya mezarliga mi gidiyolar. Mezarlikta nasi denk gelinir olm bxbxbxhxh
O mezarlık hepimizin zihninde yer etmiş nasıl bir karabasansaKp evlerinin butcesini yönetmeye calisiyodu benik hatirladigim kadariyla.
Acaba bana takı takmadılar tribide attımıKayinpeder sen kirayi ode, oglum birikim yapsın demisti. Boyle konulara genelde icine kayinvalide kacmis ya da oglan tarafi kina gecesi istiyo mu yazarim ordan kaldi aklimda ajhsah
Bayram miydi neydi mezarlik ziyareti olacakti. Oyle karsilasmislardi
Jxjjxjdjdjjxhd öldüm bxhxbxhbzbsArabafa yer yok demiş ama varmıs bnde kilolu musun belki ondan yer yok dedi dedim kızdı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?