Evlendim 15 gün oldu bugün kavga ettik baya

Eski konularınızı falan bilmiyorum da biraz çocukça geldi tavırlarınız. Yaşlarınız da küçük sanırım. Gömer falan nasıl kelimeler daha şimdiden böyleyse ohoooo…

Görgüsüz bnce

bırakıyor ve gidiyorummmm bile bile yapılan hiçbir şry hata değildir

Benim abim evlense hanım korkusuna ev adresini vermez bu adamlar ne iş anlamıyorum. Birde gömüşme mevzuu var bu lügatlar çok sıkıntı yüz göz olunmuş. Politik olunması lazım dümdüz her aklımızdan geçeni söylesek her eseni yapsak nerde kaldı medeniyet nerde kaldı edep adap. Konuyu sessize alıp mesafe koymak lazım.

Cocuk cocuk laflar, karsılıklı Ustelık
Yaş anca 22-23 galıba

Yapabilirseniz umursamayın bence

Bu iş iki tarafında kendini ispatlama mevzusuna dönecek belli ki. Bıkkınlık gelmeden başından kestirip atın bu konuyu. Saçma sapan muhabbetlere girmeyin. Kardeşim seni gömer ne ya ergen midir nedir öyle koca mi olur

Çok saçma seyler... Ayni kuaföre geldik ne olacak cok istiyorsanız VİP salonla anlassaydiniz. Daha ilk günleriniz simdiden gelin görümce tripleri cok erken ki bence görümce güzel bir arkadaş olur insana. Niye hemen kendinizi ayri konumlandiriyorsunuz , eşinizin ailesini kendi aileniz gibi kabullenmek yerine cok çabuk savaş açmışsiniz..

Eski konularınızı falan bilmiyorum da biraz çocukça geldi tavırlarınız. Yaşlarınız da küçük sanırım. Gömer falan nasıl kelimeler daha şimdiden böyleyse ohoooo…
Yaş 33 bn demedim

Bana ilk önce iftira attı görümcem bizimle aynı yere gelmesin resul kuaföre gitsin demişim halbuki böyle bişey demedim nasıl seveyim

Şaşırdım. 33 yaşta böyle bir evlilik. Saygısızca laflar… Ne diyim kolay gelsin.
Sürekli kardeşini savunmaya geçiyor ona bişey denmezmis gömermis insanı tehdit eder gibi konuşmalari bnde onu gömerim dedim haketti

Oooo bu kadar erken beklemiyordm seni.. bide eltin varsa tadından yenmez bu evlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…