Gömeni bnde gömerim madem öyle tavrımi koyarım dedimBence çocuk yapma yol yakınken gönder gitsin. Ömür boyu Kuman gibi olacak hep 2. Plana atılacaksın çok belli. Düzelmez .
Street Fighter
Uydurma varsa sıkıntıAynı kuaföre gidicemtik bn gelmesin başka kuaföre gitsin demişim halbuki böyle bişey demedim uydurmuslar
Öyle oldu yok zevk alamıyormus bnde cinsellik yaşamak için mi evlendin dedim
Eski konularınızı falan bilmiyorum da biraz çocukça geldi tavırlarınız. Yaşlarınız da küçük sanırım. Gömer falan nasıl kelimeler daha şimdiden böyleyse ohoooo…Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
E dışarıda çok varSurundur yatakta istediğini verme sürüm sürüm surundur akıllı olun. Biraz kardeşleri evlenince kıymetli olur
Bu aralar kavga çok oluyor.dun akşam beni aradı görümcemin kaynanası beni yemeğe çağırmış.bnde şaşırdım samimiyetimin olmadığı biri olduğu için acaba kaynanam mi geldi dedi dedim.annesine bişey denememe rağmen annemi yalancı konumuna düşürdün dedi.sonra damatlık bakmak için Ankara ya gittik dönüşünde de kız kardeşime gittik yemek fln yedik.orda kız kardeşim ve annem mutfaga servis için girmişler annesi yalnız kalmış halbuki öyle bişey yok ben vardım yanında bide nişanlımın ailesini yemeğe çağırdık çocuklarla zor olur diye eltim.ve eşimi cagirmadik bunları öne sürüyor.cagirmak.zorundada değilim.ses tonunu yükseltti saygısızca konuştu.annnesiyle benim.aramda dengeyi sağlayamaz belliki benim babam rahmetli sürekli onu soyluyor baba yok diye sahipsiz sandı annemi kız kardeşimi.one sürmesi hiç hoş olmadi
Bugün yine opsayt biseyini yakaladım.bigun önce mezarlığa gidelim dedi.bnde tamam dedim.bugun beni aradı arabada yer yokmuş abimlerle beraber tek araba gitcez dedi tamam bnde annemle giderim sorun değil dedim.annrmle babamın mezarına gittik bide ne göreyim iki araba gelmişler banada yer yok dedi sok oldum.bi dediği bir dediğini tutmuyor zaten bozuldu banada senide yormak istemiyorum dedi ama tutarsızlik var size yapılsa tepkiniz ne olurdu
Görgüsüz bnce
Cocuk cocuk laflar, karsılıklı UstelıkArkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
cok degil 2 ayq hamileyim diye gelirKendim koruncaktim gogusumfe kıtle varmış onermedi doktor
Çok saçma seyler... Ayni kuaföre geldik ne olacak cok istiyorsanız VİP salonla anlassaydiniz. Daha ilk günleriniz simdiden gelin görümce tripleri cok erken ki bence görümce güzel bir arkadaş olur insana. Niye hemen kendinizi ayri konumlandiriyorsunuz , eşinizin ailesini kendi aileniz gibi kabullenmek yerine cok çabuk savaş açmışsiniz..Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
Cevabına şok olmuşsundurÖyle oldu yok zevk alamıyormus bnde cinsellik yaşamak için mi evlendin dedim
Yaş 33 bn demedimEski konularınızı falan bilmiyorum da biraz çocukça geldi tavırlarınız. Yaşlarınız da küçük sanırım. Gömer falan nasıl kelimeler daha şimdiden böyleyse ohoooo…
Hayır cinsellik için evlenilmez kiCevabına şok olmuşsundur
Şaşırdım. 33 yaşta böyle bir evlilik. Saygısızca laflar… Ne diyim kolay gelsin.Yaş 33 bn demedim
Amcaoğlum diyecek hali yoktu eşim diyecek tabii.Öyle evet kardeşim gozbebegim.diyor banada eşim diyor
Bana ilk önce iftira attı görümcem bizimle aynı yere gelmesin resul kuaföre gitsin demişim halbuki böyle bişey demedim nasıl seveyimÇok saçma seyler... Ayni kuaföre geldik ne olacak cok istiyorsanız VİP salonla anlassaydiniz. Daha ilk günleriniz simdiden gelin görümce tripleri cok erken ki bence görümce güzel bir arkadaş olur insana. Niye hemen kendinizi ayri konumlandiriyorsunuz , eşinizin ailesini kendi aileniz gibi kabullenmek yerine cok çabuk savaş açmışsiniz..
Sürekli kardeşini savunmaya geçiyor ona bişey denmezmis gömermis insanı tehdit eder gibi konuşmalari bnde onu gömerim dedim hakettiŞaşırdım. 33 yaşta böyle bir evlilik. Saygısızca laflar… Ne diyim kolay gelsin.
Kardeşi onun herşeyi namusuymus ben ne oluyorum bu durumdaAmcaoğlum diyecek hali yoktu eşim diyecek tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?