Kınadıgınızı yasarsnzbzbz bik bik bik asdfffBu neeee Allah'ım gülmemem lazım gülmemem lazımmmm
Kız ayı öküz diyoz .. hayvancagızların dili olsa yoh biz okdr değiliz derdi asdffEski konularina şoyle bi goz attim. Daha beterini bulamazmişsin. O acidan takdir ettim. Öküzlükte dünya markasi olmaya and içmis bi kocan var.
Ben kinamadim tebrik ettim bxvxvxgKınadıgınızı yasarsnzbzbz bik bik bik asdfff
Kız sus Allah korusun. Kınamadım beeKınadıgınızı yasarsnzbzbz bik bik bik asdfff
Ben kinamadim tebrik ettim bxvxvxg
İçten içe hepinizi biliyorm beni kınayan benim köyneğimii giysiiin asdfffKız sus Allah korusun. Kınamadım bee
Kızdırma kızınca gömüyorabla iyi misin sabahtan beri aynı şeyleri yazıyorsun? kardeşini senden önde tutuyormuş işte anladık
Ne büyük laf etmişsinizTehdit ediyor beni resmen bnde onu gömerim dedim
Hormonel olmayan yöntemlerde var, bunları konustun mu doktorunla? Korunma kadin erkeği ilgilendirir sonuçta ikisi de dahil oluyor bu eğlenceye amaa sirf eşine de güvenipte bunu es geçme derim. Ilk aylar hergün sevişme olasılığı yüksek oluyor, aman diim hoppadak hamile kalirsin bak.Kendim koruncaktim gogusumfe kıtle varmış onermedi doktor
Bence de hele konu sahibi ve eşi günde iki kere barışma seksi yaşayabilir.Hormonel olmayan yöntemlerde var, bunları konustun mu doktorunla? Korunma kadin erkeği ilgilendirir sonuçta ikisi de dahil oluyor bu eğlenceye amaa sirf eşine de güvenipte bunu es geçme derim. Ilk aylar hergün sevişme olasılığı yüksek oluyor, aman diim hoppadak hamile kalirsin bak.
Çocuk istemiyorum korun dedim
Yanlıslıkla hamile kalıverin düzelir ….Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
Madem evlendın he de ne dıyecen evlenme demısler evlenmıssın.Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
Siz niye korunmuyorsunuz; doğum kontrol hapını suyla hergün aynı saatte içmenizi engelleyen özel bir durumunuz mu var ?
Kendimizi paraladık burada, evlenme yakma kendini diye, tenezzül edip cevap bile vermedin, cevap verdiklerini de çileden çıkardın, hâlâ buradan beklentin nedir?Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
Sen baya şikayet ettin.Benim kafadansin.Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum
Surundur yatakta istediğini verme sürüm sürüm surundur akıllı olun. Biraz kardeşleri evlenince kıymetli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?