Evlendim 15 gün oldu bugün kavga ettik baya

Eski konularina şoyle bi goz attim. Daha beterini bulamazmişsin. O acidan takdir ettim. Öküzlükte dünya markasi olmaya and içmis bi kocan var.
Kız ayı öküz diyoz .. hayvancagızların dili olsa yoh biz okdr değiliz derdi asdff

Tehdit ediyor beni resmen bnde onu gömerim dedim
Ne büyük laf etmişsiniz

Bırakın Allah aşkına hiç oralı bile olmayın ne gömmesi ya yaşınıza yakışan laflar mı
ikinizde boş atıp tutuyorsunuz ne gömüyorsunuz
Ben herkese haddini bildiririm ayaklarını bırakın ikinizde

Kendim koruncaktim gogusumfe kıtle varmış onermedi doktor
Hormonel olmayan yöntemlerde var, bunları konustun mu doktorunla? Korunma kadin erkeği ilgilendirir sonuçta ikisi de dahil oluyor bu eğlenceye amaa sirf eşine de güvenipte bunu es geçme derim. Ilk aylar hergün sevişme olasılığı yüksek oluyor, aman diim hoppadak hamile kalirsin bak.

Bence de hele konu sahibi ve eşi günde iki kere barışma seksi yaşayabilir.
O potansiyel var,potansiyel derken günde iki kere barışma potansiyeli yani diğer konuyu bilemeyeceğim.
Ama çocuk düşünmüyorsan “böyle adama” iyi korun denip bırakılmaz yani.

Yanlıslıkla hamile kalıverin düzelir ….

Madem evlendın he de ne dıyecen evlenme demısler evlenmıssın.

Siz niye korunmuyorsunuz; doğum kontrol hapını suyla hergün aynı saatte içmenizi engelleyen özel bir durumunuz mu var ?
Doğum kontrol hapına engel varsa cilt altı implantı var o da olmazsa aylık depo igne var, spiral var. Bin tane yöntem var. Ama bunları kendisinin kullanabileceğini düşünecek bisey eksik. Onu da ben yazmiyim malum sürekli ceza alıyorum

Kendimizi paraladık burada, evlenme yakma kendini diye, tenezzül edip cevap bile vermedin, cevap verdiklerini de çileden çıkardın, hâlâ buradan beklentin nedir?

Sen baya şikayet ettin.Benim kafadansin.Ben ayrıldım.Zorbaliga tahammulun yoksa ayrıl.

Surundur yatakta istediğini verme sürüm sürüm surundur akıllı olun. Biraz kardeşleri evlenince kıymetli olur

Ben bunu anlamıyorum yıllarca uzak yaşamiş evlenince kardeş abla vs kıymetli oluyor. Bunun mantığı ne ? Hani uzak olan erkeğin dahi evlenince oraya yaklaşmasinin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…