Evlendim 15 gün oldu bugün kavga ettik baya

Olan olmuş evlenmissiniz ..esiniz çok saygısız sizi henüz benimsememis ve ailesi tarafından bayağı doldurulmuş..fakat
15 günde boşanacak haliniz yok arası çok belli..ki bana kalsa bosaninoda ayrı
Ha bosanmayacaksaniz
Eşinizle güç savaşına girmeyin derim
Bir süre alttan alin zamanla da avucuzun icine..birden olmaz böyle şeyler...
Bu arada sakın çocuk yapmayın.saygili olun ailesini elestirmeyin kesinlikle !ama mesafeyi koruyun mic mic olmayın aileyle..
Gorumcek bekar anladığım kadarıyla kıskançlığı bu yüzden o evlenene kadar sabır diliyorum ama bu süreçte fazla muhatap olmamamanizi öneriyorum
Bazı aileler gelini düşman görür hezimete uğratmak için iftira bile atar ki size atmışlar..kendinizi aklamaya çalışmayın olanı söyleyip çekilin kenara...bu kavgayı kazanmak için güce ihtiyaciniz olacak ufak tefek şeylere harcamayın zamanınızı
Haketmesede eşinize kanalize olun onu tavlamaya bakın gerisi gelir zaten

He ya bide avrupadaydılar asdfff

Aaaa o kismi kacirmisim. Adam bana verdiği deger bu kadar mi gibi bisey dmeisti onu hic unutmicam ajshhaahdua buraua bi kadin konu acip bana 3 bilezik taktilar, deger vermiyolar dese yerin dibine sokup ustune toprak atarlar. Elin adaminin gozu acilmis, kadınların taktiklerini uygulamaya baslamis ajshs

link at hatrlatma okuması yaoayım bende asdff

Ev bakmaya giderken su kosede de birine gorucu geldiydik diye anlqtiyomus nişanlisi hxhxhx

Artk roller değişiyor asdff

Of of işiniz çok zor. Bu kafada bu cümleler böylesi bir savunma çabası ... Bu kadar değil ama bende de buna benzer bir durum var. Ama sizin ki baya ağır konusmus. İnsanın psikolojisi bozuluyor bu durumda. Allah sabır versin. Tabi bana da..

Kızz smdi baktm mezarlk konusunda da hep utandı mahcup oldu diye diye bi hal olmustu. Artk mahcupta olmuyo gömüyo direkt ayıdan bozma öküz

Kızz smdi baktm mezarlk konusunda da hep utandı mahcup oldu diye diye bi hal olmustu. Artk mahcupta olmuyo gömüyo direkt ayıdan bozma öküz

Ya utanacak olan adam mezarliga gitmedne once aciklamasini yapardi. Spontane olaylar gelisebilir insan hayatinda. Adam Yakalaninca utanmis, yakalanmasa sorun yoktu

Bn onun esiyim beni savunmuyor kardeşim gömer diyo kardeşin kimmiş ben onu gömerim dedim. Ağır geldi

Hem iftira atıp uydurdular bide kardeşini savunuyor ona rağmen ben bişey demedim seni gömer diyor bende onu gömerim

Bir insanin kardeşi eşinden nasıl değerli oluyor madem öyle evlenme

Görümcem yani burcuya bişey dersen seni gömer diyor laflara bak bni gömeni bnde gömerim kusura bakmasın benim babam yok diye sahipsiz değilim annem var
abla iyi misin sabahtan beri aynı şeyleri yazıyorsun? kardeşini senden önde tutuyormuş işte anladık

Ya utanacak olan adam mezarliga gitmedne once aciklamasini yapardi. Spontane olaylar gelisebilir insan hayatinda. Adam Yakalaninca utanmis, yakalanmasa sorun yoktu
Bunlar tam birbrne göre zaten adamınkendi akladı banada biz iyiyiz gezdk btün gün dedi hatta ayyh

abla iyi misin sabahtan beri aynı şeyleri yazıyorsun? kardeşini senden önde tutuyormuş işte anladık
O öyle konularnda aynı seyleri yazıyo bi kerede anladıgımıza ikna edemedik aylardır. Evlenmemeye edemediğimz gbi

Kendiniz istediniz bu evliliği ve karşılığını da aldınız. Şimdi boşuna sızlamayın

Bu neeee Allah'ım gülmemem lazım gülmemem lazımmmm

Eski konularina şoyle bi goz attim. Daha beterini bulamazmişsin. O acidan takdir ettim. Öküzlükte dünya markasi olmaya and içmis bi kocan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…