Arkadaşlar nişanlılık sürecinde de olmaz demiştiniz evlendim 2 ay oldu sürekli tartışıyoruz.beraber alışverişe gittik dönüşte annesine gitmiş baya oldu gelmedi bnde merak etttdedim annemdeyim aramaya ne gerek var dedi bana bnde ne demek dedim eve gelince sordum ben kimseye hesap vermem avucunun altına alamaz.dedi sehpa kırdı korkktigum için anneme gittim bn 2 kuruş maasla calisiyormusum bn beni sevmedigini.ve boşanmak istediğini söyledi beni istemediği için evden ciktim
Ne kadar komik
Bide bnm maaşıma 2 kuruş dedi ya şok oldum
Bitti artık bosanmak istiyorum dedi bnde istemiyorum
Biz de evlenmeyin de adamı biz kapalım diye söylemiyorduk anladınız mı şimdi?
Aynen milletin ağzının payını verip gider yineHic anladigi falan yok yarin barisirlar. Kotu yine biz oluruz.
Hangi motivasyonla evlenmiş o zamanZaten beni sevmiyormus iki kuruş maaş aliyormusum bu laflardan sonra direk.evden ayrıldım
Aynen milletin ağzının payını verip gider yine
Ağzının payı: +Sana ne? -Saman ye.Herkes evlenme dedi dinlemediniz
Ağzının payını verdim gözü korktu dediniz demekki korkmamis
Bir daha ağzının payını verin bakalım bu sefer olur belki
Tek tesellim adam bırakmış geri dönmez böylece kurtulursunuz
O mezarlık olayında bitirmediyse daha bitirmez.En son uyelik iptali yapmisti az sinirini atsin gider yine :) sonra cocuk olmasa 1 dk.durmam der. Biz bu masallari cok dinledik.
BosancamEvlenmeyin dedikkkk. Simdi de bosanin diyorum
Bide bnm maaşıma 2 kuruş dedi ya şok oldum
Sorun çok büyük daha 2 ayda boşanmak istiyorsa ciddi degilBakın geçen bir kadin yazdı. 1 yaşında bebeğim var, eşim oyun ablasına bile kızıyor, para kazanmama kızıyor, bebek 1 saat ağlıyor odadan çıkmıyor diye. Mesele direk bosan yazdım. Bana ne? Ama görünen köy kılavuz istemez.
Sizin evliliginizin de çingene çadırından farklı olmayacağını söyledik. Ölmuş babana küfreden adamla olmaz. Olmayacak. 2. nisanım ayrılamam dedin.
Kadın erkek ilişkisinde beklenecek, çözülecek problem var çözülmeyecek problem var.
Bu nedir ya, çözemedim bu diyaloğuAğzının payı: +Sana ne? -Saman ye.
evt cnmAynen milletin ağzının payını verip gider yine
Yok cnm kresciyimBu nedir ya, çözemedim bu işlemi.ingilizceci değil miydin bu kadar matematik helal olsun
O zaman asla çözemezsin senYok cnm kresciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?