Zaten öyle madem ezikliyor belediye de çalıştığım asgari ücret maaşla calistigim belliydi evlenmeseymisKadınlardan maaşı beklentisi olan, maaşını beğenmeyen erkekler kadınları sevdiğini hiç görmedim. Umarım kadınlarımız en yakın zamanda anlar bunu
Bişey yapmana gerek yokEeee biz napak?
evt cnm
Zaten öyle madem ezikliyor belediye de çalıştığım asgari ücret maaşla calistigim belliydi evlenmeseymis
Ayyy çokta, neyseBişey yapmana gerek yok
Anlık ben:Bu nedir ya, çözemedim bu diyaloğu
Bu adam senin ölmüş babana küfrettiği halde evlendiysen, boşanmazsın bence.Bosancam
Konu nasıl buraya geliyor?2 kuruş maasla calisiyormusum
Birkere evi erkek gecindirir.Senin parana göz dokemez.Arkadaşlar nişanlılık sürecinde de olmaz demiştiniz evlendim 2 ay oldu sürekli tartışıyoruz.beraber alışverişe gittik dönüşte annesine gitmiş baya oldu gelmedi bnde merak etttdedim annemdeyim aramaya ne gerek var dedi bana bnde ne demek dedim eve gelince sordum ben kimseye hesap vermem avucunun altına alamaz.dedi sehpa kırdı korkktigum için anneme gittim bn 2 kuruş maasla calisiyormusum bn beni sevmedigini.ve boşanmak istediğini söyledi beni istemediği için evden ciktim
Bakın geçen bir kadin yazdı. 1 yaşında bebeğim var, eşim oyun ablasına bile kızıyor, para kazanmama kızıyor, bebek 1 saat ağlıyor odadan çıkmıyor diye. Mesele direk bosan yazdım. Bana ne? Ama görünen köy kılavuz istemez.
Sizin evliliginizin de çingene çadırından farklı olmayacağını söyledik. Ölmuş babana küfreden adamla olmaz. Olmayacak. 2. nisanım ayrılamam dedin.
Kadın erkek ilişkisinde beklenecek, çözülecek problem var çözülmeyecek problem var.
Tüh tuhO zaman asla çözemezsin sen
Kına yakarsın ozmnHamilelik haberi bekliyorum ben sizden.
Ailemin evine gittim ama hamile olduğumu öğrendim....
Küfür değil arkasından konuştu evlendikten sonraÖlmüs babasina küfreden adamla mi evlenmis? O zaman müstehak
Haaaa o zaman tamam yaKüfür değil arkasından konuştu evlendikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?