Evlendim 2 ayda bitti

Ölmüs babasina küfreden adamla mi evlenmis? O zaman müstehak
Olmuş babaya küfür nedir ya.Kv annen babamla senin yüzünden öldü dediği için babam araya mesafe koymuştu.Ayrilmadan önce o bile seni istemediğim için caninj yakmak istedim dedi.Herkes bana sırf bu yüzden affettigime kızmıştı.

Taaa mezarlık olayında sana yapma dendi di mi?
Sonraki konularında da milleti alaya aldın, burnunun dikine gittin. Yine gideceksin belli ki. Kolay gelsin sana.
Bu hani iki araba mevzusu vardı.Nisanlisi yer yok diye çağırmamisti.O olay mi.

[\
Zaten beni sevmiyormus iki kuruş maaş aliyormusum bu laflardan sonra direk.evden ayrıldım

Ya bu erkeklere ne oluyor ? Kadınlardan aşırı bir beklenti her konu da beklentiler... Çalışsın yüksek maaş alsın ohhh başka emrin. İngiliz prensi misin?
Erkeklerin yapması gerekeni de kadınlara yükleyin ohhh.. Bence çocuk dışında kadınların artık pek ihtiyacı kalmadı gibi seksüellik dışında erkeklere. Bu ne biçim bir düzene evrildi dünya.
Sevmemişse neden evlenmiş iğrenç yaratık. Herşey bahane. Evlenme motivasyonu neydi acaba birine nispet mi?
Sizde de çok hata var. Her insan hisseder sevilmediğini.

Kasiyerdim.Sinir oluyordum.Kari koca alışverişte sen öde ben öde ya gorgusuzler diyordum.Once kendi aranızda halledin.Kasaya öyle gelin.Ne kadar ayıp ya.

Annesinin lafları belli

Koca diye öldü. Al sana koca.
Aslında toplumun görece az eğitimli kesiminde maalesef kadınlara daha çocukluktan işlenen bir kodun sonucu bu. Hayatlarının tek amacını evlenmek zannediyorlar. Bu forumda da çok var.. "Büyü-Evlen-Doğur". Başka hayat bilmiyorlar, etraflarından, ailelerinden, aile çevresinden hep aynı şeyi görüyorlar ve doğrusu -olması gereken- bu zannediyorlar.

O yüzden de koca koca diye ölüyorlar, evlenince ayrılmıyorlar, ayrılsalar bunalıma giriyorlar; çünkü bu kodlamaya göre (büyü-evlen-doğur kodlamasına göre) "boşanmak" başarısızlık demek oluyor.
Hayatta başarısız olmuş sanıyorlar kendilerini, tüm hayat amacının (evlenmek) başarısızlıkla sonuçlanması demek bu çünkü. Eşittir; kodlamaya göre travma.

Ataerkil toplumların hepsinde kadına aynı kodlama söz konusu.
Eve kapatmak ve hayatta rol almasını engellemek için.
Gidecek çok yolumuz var...

Hani boşanmak başarısızlık bunu anlarım da bu kız evlenirken de aynı muameleyi gördü, yapma etme dedik, dinlemedi. Bu kadar şart mı anlamıyorum. Bununla olmazdı başkasıyla olurdu, nedir yani. Ama dediğiniz gibi evlilik de bir başarı bu kafaya göre.

İşte "hayatın tek amacı" olunca.. "Ne olursa olsun evlen" kafası. Dövse de evlen, sövse de evlen.
Çünkü tek ve en önemli amacın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…