- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi bukalemunbukalemun
-
Cehaletten ölecek olanların felsefe taktik kasmasına hastayım. İddiaların akıl vermelerin devamı insana dalağımla güldüm dedirtiyo:) ezilmeye aşık olmak neymiş görüyoruz vallahi..Bir kadının 13 yaşında bir çocuğun evliliğini örnek olarak göstermesi de nedir. Çocuk yaşta evlilikleri yani pedofiliyi hiçbir alanda meşrulaştırmayalım lütfen.
Cehaletten ölecek olanların felsefe taktik kasmasına hastayım. İddiaların akıl vermelerin devamı insana dalağımla güldüm dedirtiyo:) ezilmeye aşık olmak neymiş görüyoruz vallahi..
13 yaşında evlenen kızın bile "alışmasından" bahsedilip, konu sahibinin alışabileceğinin ima edilmesine kızdım. Size de katıldığım için sizi alıntıladım. Yani evet durum benim açımdan da böyle gibisinden. Pedofiliyi meşru görme durumuna tepki olarak katıldım. Anlatabildim mi şimdi?Alıntıda bir yanlışlık oldu herhalde. Hiçbirşey anlaşılmıyor. Farklı bir boyuttan yazılmış gibi.
Açıklama için teşekkürler. Çok üstüne gitmedim mesajı yazanın, arkadaşın konusu sabote olmasın diye. Ama o kadar yazılan içinden radarıma hemen takıldı. Algıda seçicilik herhalde.13 yaşında evlenen kızın bile "alışmasından" bahsedilip, konu sahibinin alışabileceğinin ima edilmesine kızdım. Size de katıldığım için sizi alıntıladım. Yani evet durum benim açımdan da böyle gibisinden. Pedofiliyi meşru görme durumuna tepki olarak katıldım. Anlatabildim mi şimdi?
sen adamdan kaçmak istememişsin ki kovalanmak istemişsin. adam onu da yapmış.37 yaşında, lise mezunu, iş adamı
Diğer ev kadınları nasıl dayanıyor o zaman hiç düşündün mü birşey söyleyeyim mi senin bu yaptığın şahsen bencilliktir 13 yaşında ki bir kız bile istemeyerekde evlense hemen eşini benimseyip evine adepte oluyor.Eşinle oturup çalışmak istediğini konuşabilirsin şahsen ben senin yorumlarından para için evlendiğini düşünmeye başladım eğer evlenmesini bildiysen 22 yaşında 37 yaşındaki birisiyle evliliğinide sürdürürsün diyorum..
Bu nasil bir düşünce,yani sen şimdiDiğer ev kadınları nasıl dayanıyor o zaman hiç düşündün mü birşey söyleyeyim mi senin bu yaptığın şahsen bencilliktir 13 yaşında ki bir kız bile istemeyerekde evlense hemen eşini benimseyip evine adepte oluyor.Eşinle oturup çalışmak istediğini konuşabilirsin şahsen ben senin yorumlarından para için evlendiğini düşünmeye başladım eğer evlenmesini bildiysen 22 yaşında 37 yaşındaki birisiyle evliliğinide sürdürürsün diyorum..
Offf bee,bende ayni sizin gibi düşünüyorum!Artik milletimiz herşeyi kabullenmiş ,çok normalmis gibi örnek veriyor.Verdiginiz orneklere dikkat edin lutfen. Bu ülkede olaganüstü evlilik yasi bile degildir on üc yas. 13 yasindaki kucuk bir kiz cocugudur evlendirilemez. Ulkedeki sapik zihniyeti burada normallestirerek ornek olarak sunamazsiniz.
mesajın altındaki KIB e tıklayınSikayet mekanizmasi nasil calisiyor forumda? Bazi yorumlar mide bulandirici ,evlilik-kari koca mevzusunun gectigi sohbette 13 yasindaki ÇOCUGUN! yeri yok,olmamali,olamaz !
Gece gece sinirim zipladi !
Aynı ben. Yalnız ben Boğaziçi'ni bıraktım22 yasinda,ogrenci ve evli tek kendimi zannederdim ama degilmis.Ilk cumlelerde bi an ben miyim dedim :) Soruna gelecek olursak iyi bir üniversitenin iyi sayilacak bir bölümünün ikinci sinifinda sirf hayalim degil diye bu yıl bırakıp tekrar bastan hazirlanmaya basladim.Cünkü ben bu meslegi cok uzun yıllar yapacagim ve esim de destek oldu. Ikisi arasindan secmek zorunda kalsam hayallerimi secerdim.Eşim trilyoner olsaydi da degismezdi
mesajın altındaki KIB e tıklayın
Kıskanç olması normal değilmi sence sen çıtır bi kadınsın eşiniz ise yaşını başını almış bi adam bence normal evlenmeden önce bunu tahmin edebilmen gerekirdi ki zaten evlenmeden öncede ayniymis18 yaşına kadar 2 yıl ayrı şehirlerdeydik ve daha çok telefon üzerinden görüşüyorduk. 18 yaşında evlenme teklifi etti 3 yıl beklettim. 3 aylık ayrılık sonunda bana değiştiğini ve kıskançlıklarını bıraktığını söyledi. Şuan her şey aynı. İnanılmaz kıskanç bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?