Evlendim ama doğru karar mı bu?

Bir kadının 13 yaşında bir çocuğun evliliğini örnek olarak göstermesi de nedir. Çocuk yaşta evlilikleri yani pedofiliyi hiçbir alanda meşrulaştırmayalım lütfen.
Cehaletten ölecek olanların felsefe taktik kasmasına hastayım. İddiaların akıl vermelerin devamı insana dalağımla güldüm dedirtiyo:) ezilmeye aşık olmak neymiş görüyoruz vallahi..

Ayrılmaniz en mantıklısi gibi ama üzülerek söylüyorum işiniz pek kolay değil adam sizi saplantı haline getirmiş gibi duruyor

Cehaletten ölecek olanların felsefe taktik kasmasına hastayım. İddiaların akıl vermelerin devamı insana dalağımla güldüm dedirtiyo:) ezilmeye aşık olmak neymiş görüyoruz vallahi..

Alıntıda bir yanlışlık oldu herhalde. Hiçbirşey anlaşılmıyor. Farklı bir boyuttan yazılmış gibi.

Alıntıda bir yanlışlık oldu herhalde. Hiçbirşey anlaşılmıyor. Farklı bir boyuttan yazılmış gibi.
13 yaşında evlenen kızın bile "alışmasından" bahsedilip, konu sahibinin alışabileceğinin ima edilmesine kızdım. Size de katıldığım için sizi alıntıladım. Yani evet durum benim açımdan da böyle gibisinden. Pedofiliyi meşru görme durumuna tepki olarak katıldım. Anlatabildim mi şimdi?

Açıklama için teşekkürler. Çok üstüne gitmedim mesajı yazanın, arkadaşın konusu sabote olmasın diye. Ama o kadar yazılan içinden radarıma hemen takıldı. Algıda seçicilik herhalde.

37 yaşında, lise mezunu, iş adamı
sen adamdan kaçmak istememişsin ki kovalanmak istemişsin. adam onu da yapmış.
kıskanma da bence senden kaynaklanıyor. tabii ben buna kıskançlık demiyorum.
eger adama tüm bu yazdıklarını hissetirdiysen veya söylediysen, ayrıca evli bir kadından beklenmeyecek şekilde davranışlarda bulunuyorsan adam da seni yola getirmeye çalışıyordur benceee...

Daha 22 yaşında üniversite okurken evlenen birinin de ''çok idealistim hayallerimin peşinden mi gitsem ne tarafa gitsem ay bu kocada çok dar fikirli yeaa'' samimiyet derecesi? Vallahi aynı bu şartlar altında biri gelip bana bunu söylese yüzüne yüzüne gülerim arkasından bile konuşmam yani.O kadarda netim. Hayret.

amaaan zenginse üstüne bi kaç ev araba yaptır parasını da harca gitsin
daha 22 yaşındayken 37 yaşında bir amcayla evlenmenın de iyi bi yönü olsun bari

Verdiginiz orneklere dikkat edin lutfen. Bu ülkede olaganüstü evlilik yasi bile degildir on üc yas. 13 yasindaki kucuk bir kiz cocugudur evlendirilemez. Ulkedeki sapik zihniyeti burada normallestirerek ornek olarak sunamazsiniz.

Bu nasil bir düşünce,yani sen şimdi
çocuk gelinleridemi savunuyorsun.
Kocasi oldu diye okadar kisitlamaya hakki varmi.
Kocam benim döverde severde,hı?

Verdiginiz orneklere dikkat edin lutfen. Bu ülkede olaganüstü evlilik yasi bile degildir on üc yas. 13 yasindaki kucuk bir kiz cocugudur evlendirilemez. Ulkedeki sapik zihniyeti burada normallestirerek ornek olarak sunamazsiniz.
Offf bee,bende ayni sizin gibi düşünüyorum!Artik milletimiz herşeyi kabullenmiş ,çok normalmis gibi örnek veriyor.
Maalesef konu sahibi zaten bir pedofilin eline düşmüş,yazik olmuş.

Konu sahibi zannederim kandirilmiş.
Adam cahillihinden ve safliğindan yararlanmiştir,gözünu parasiyla boyamiştir(16yaş) .Kizcağiz o yaşta napsin,kendini sevdiğini değer verdiğini sanmiş.
Burda en büyük hata anne ve babada.
Kizda adamin kendine yapdiği masraflari fedakarlik olarak görüp ayrilmakla kendini suclu hissetmiştir.
Bence burda aşk yoktur,daha çok bağimlilik
ve sucluluk duygusudur kizi bağlayan.

Konu sahibi bu duygulardan kurtulmaya bak.Ne olduysa eşinde kendi isteğile yapti.
Sende artik seni mutlu eden şeyleri yap,
ömür boyu yoksa bu soruyu kendine soracaksin.Sakin çocuk yapma, gerekirse
Gizli korun,olmuyor dersin.
Sonra eşini ikna et uni bittir,yoksa senden soğuyorum de.Zamana birakirsin ,
olmuyorsa kendi ayaklarinin üstünde durabilirsen ayrilirsin.

Sikayet mekanizmasi nasil calisiyor forumda? Bazi yorumlar mide bulandirici ,evlilik-kari koca mevzusunun gectigi sohbette 13 yasindaki ÇOCUGUN! yeri yok,olmamali,olamaz !

Gece gece sinirim zipladi !

Ben de okuyorum evliyim dört aylık oğlum var hem de hukuk fakültesinde. Benim eşim de kıskanç ama eğitimin Kıskançlığı mı olur eşim her zaman destekçim okul konusunda. Öyle olmasaydı evlenmezdim zaten. Eşim newyork üniversitesi mezunu yüksek lisans yapmış biri bunun da etkisi olabilir.

Aynı ben. Yalnız ben Boğaziçi'ni bıraktım

Kıskanç olması normal değilmi sence sen çıtır bi kadınsın eşiniz ise yaşını başını almış bi adam bence normal evlenmeden önce bunu tahmin edebilmen gerekirdi ki zaten evlenmeden öncede ayniymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…