Evlendim ama doğru karar mı bu?

Siz her istediğinizi yapabiliyorsanız sizin adınıza çok mutlu oldum. Olaylar ve insanlar arasında fark var. Sadece ev hanımı olarak mutlu olamam sözünü görünce muhtemelen kendinizle içselleştirip cevapladınız. Çalışmasamda geziyorum demişsiniz yani gezmeyi çalışma isteğinin önüne koymuşsunuz o halde bana "şahsen ben senin yorumlarından para için evlendiğini düşünmeye başladım eğer evlenmesini bildiysen 22 yaşında 37 yaşındaki birisiyle evliliğinide sürdürürsün diyorum.." deme lüksüne sahip olmadığınızı düşünüyorum.
Emin olunki her insan aynı değildir zaten ben o yorumda sizin bosanmanıza onay verenlere karşı hos karsılamanzdan yola çktm bu demek oluyor ki bir insan geziyorsa para harcıyor degildir.Ev hanımıym ama bir yandan okulumu bitirmeye çalışıyorum.Kimse kendisiyle bir baskasını bir tutamaz tabikide soyle dusunulurse ne kadar haklı olsanz bilr 6 yıl birlikte gecirmissiniz ve size karsı olan yorumlarda da farkndaysanz neler soyleniyor benim garibime giden 6 yıl dayandınzda neden birden bosanmaya karar verdinz sonucta sevgiliykende sizi kskanıyor olması gerekmez mi.?

Niyetiniz kötü olmasada bu tarz örneklerden kaçınmak en güzeli. Bunu şimdiki mesajınızda açıklıyorsunuz ama ilk mesajınız her türlü yanlış anlaşılmaya müsait.

Yani konu sahibi yalan mı söylüyor?
Konu sahibi kocan sana vurdu mu vurmadı mı?
Kesinlikle ben yalan soyluyor demiyor yada ben o yorumu kaçrdım k.bakmayın ama kskançlıkla ilgili yorumu okudum ve bunun siddet olabilecegibi dusunmuyor zaten bir evlilikte fiziki bir şekilde dayaklı birsey varsa emin olunki bende bosanmasnda bir kadn olarak arkasnda dururum

Niyetiniz kötü olmasada bu tarz örneklerden kaçınmak en güzeli. Bunu şimdiki mesajınızda açıklıyorsunuz ama ilk mesajınız her türlü yanlış anlaşılmaya müsait.
Ah kesinlikle katılıyorum size ama emin olun ki çevrede ne kadar olmamasını istesekde bu durumlar var ve gözümüzle çoğu şeyi görüyoruz ben destekler gibi gözüktüğümü sanmıyordum mesajm yanlş anlaşılmıs üzgünm

Kesinlikle ben yalan soyluyor demiyor yada ben o yorumu kaçrdım k.bakmayın ama kskançlıkla ilgili yorumu okudum ve bunun siddet olabilecegibi dusunmuyor zaten bir evlilikte fiziki bir şekilde dayaklı birsey varsa emin olunki bende bosanmasnda bir kadn olarak arkasnda dururum
Ailesi de kocan döver ne olacak diyormuş.
Siz de bu evliliği sürdürmelisin, 13 yaşında bile olsan evlendiysen ne olursa olsun devam edebilirsin diyerek, ne biçim bir öneride bulunduğunuzun farkında mısınız?
Ben sizden kaç yaş büyüğüm emin olun, evlenmesem de birçok evlilik, hayat tecrübesini yakından gözlemleme fırsatına nail oldum. Ve şunu kesin olarak söyleyebilirim ki, bir erkek bir kadına vuruyorsa, o kadına karşı acıma duygusu bile hissetmiyordur. En azından acısa, vurmazdı, bırakın sevmeyi, saygıyı.

Emin olunki her insan aynı değildir zaten ben o yorumda sizin bosanmanıza onay verenlere karşı hos karsılamanzdan yola çktm bu demek oluyor ki bir insan geziyorsa para harcıyor degildir.Ev hanımıym ama bir yandan okulumu bitirmeye çalışıyorum.Kimse kendisiyle bir baskasını bir tutamaz tabikide soyle dusunulurse ne kadar haklı olsanz bilr 6 yıl birlikte gecirmissiniz ve size karsı olan yorumlarda da farkndaysanz neler soyleniyor benim garibime giden 6 yıl dayandınzda neden birden bosanmaya karar verdinz sonucta sevgiliykende sizi kskanıyor olması gerekmez mi.?
Daha önce de bu kararı aldım. Fakat ailem arkamda durur düşüncesi vardı. Onların arkamda olmayışı bana kötü hissettirdi. Kendime güvenim gitmişti. Yanlış bir karar aldım. Şuan kendimi çok daha güçlü hissediyorum. Kimin yanında olup kimin olmadığını bilmek insanı güçlendiriyor.

Ailesi de kocan döver ne olacak diyormuş.
Siz de bu evliliği sürdürmelisin, 13 yaşında bile olsan evlendiysen ne olursa olsun devam edebilirsin diyerek, ne biçim bir öneride bulunduğunuzun farkında mısınız?
Ben sizden kaç yaş büyüğüm emin olun, evlenmesem de birçok evlilik, hayat tecrübesini yakından gözlemleme fırsatına nail oldum. Ve şunu kesin olarak söyleyebilirim ki, bir erkek bir kadına vuruyorsa, o kadına karşı acıma duygusu bile hissetmiyordur. En azından acısa, vurmazdı, bırakın sevmeyi, saygıyı.
Ben kendisinin o mesajını gormediğim için konuşuyorum zaten burda birçok kisinin benden buyuk olduğunu biliyorum ve kimseye bilgileriyle ilgili birsey soylemiyorum zaten emin olun.Kendisinin o mesajını gorseydim bende bir kadnm ve siddete karsıym

Daha önce de bu kararı aldım. Fakat ailem arkamda durur düşüncesi vardı. Onların arkamda olmayışı bana kötü hissettirdi. Kendime güvenim gitmişti. Yanlış bir karar aldım. Şuan kendimi çok daha güçlü hissediyorum. Kimin yanında olup kimin olmadığını bilmek insanı güçlendiriyor.
Emin olunki şiddete kesinlikle karşıyım kendinize dikkat etmeniz gerekli o zaman bazı şiddetler bosanma davasyla daha buyuk boyut alıyor ve davayı açtığınzda kendinizi guvende hissetiginz bir yerde olun

İlk 4 yıl vurmuyordu. Kendine zarar veriyordu. 2 yıl önce bir kere vurdu. Sonra bu hep devam etti. Vurduktan sonra pişmanım o ben değildim nasıl yaptım diyor. Ama şiddeti yine tekrarlıyor.
Bence onun kıskançlığı, senin hayallerin, evliliğe alışamamandan çok bu sorun daha önemli.
Bir ömür dayak yeme riskin var. Ona göre karar vermen gerekli.

Olmadı iyi bir gününde oturup konuşarak psikiyatrise gitmesini saglayabilirsin veyatta evliler içinde var diye biliyorum eşinle gider derdini soylersin belki çözüm bulunur

6 yıldır birlikteyiz ve ayrılmayı çok denedim. 7 ay önce ailem kimse yanımda olmayınca büyük bir düşüş yaşadım. Ani ve yanlış bir karar verdim. Şuan ailemle fazla diyalog kurmuyorum. Daha çok kendime yöneldim. Olası bir ayrılık durumunda sadece kendime güveneceğim.
6 yıldır mı? 31 yaşındaki adam 16 yaşındaki kızla mı birlikte oldu yani? Afedersiniz ama eşiniz resmen sübyancıymış. Siz de yaşınıza göre birini bulamadınız mı ya?

Ayrıca ailemin durumu iyi değil demişsiniz. Afedersiniz ama maddi durum müsait değilken nasıl 3 ay yurtdışında yaşayıp zırtpırt şehir değiştirdiniz anlamadım?

Back
X