- Konu Sahibi bukalemunbukalemun
Emin olunki her insan aynı değildir zaten ben o yorumda sizin bosanmanıza onay verenlere karşı hos karsılamanzdan yola çktm bu demek oluyor ki bir insan geziyorsa para harcıyor degildir.Ev hanımıym ama bir yandan okulumu bitirmeye çalışıyorum.Kimse kendisiyle bir baskasını bir tutamaz tabikide soyle dusunulurse ne kadar haklı olsanz bilr 6 yıl birlikte gecirmissiniz ve size karsı olan yorumlarda da farkndaysanz neler soyleniyor benim garibime giden 6 yıl dayandınzda neden birden bosanmaya karar verdinz sonucta sevgiliykende sizi kskanıyor olması gerekmez mi.?Siz her istediğinizi yapabiliyorsanız sizin adınıza çok mutlu oldum. Olaylar ve insanlar arasında fark var. Sadece ev hanımı olarak mutlu olamam sözünü görünce muhtemelen kendinizle içselleştirip cevapladınız. Çalışmasamda geziyorum demişsiniz yani gezmeyi çalışma isteğinin önüne koymuşsunuz o halde bana "şahsen ben senin yorumlarından para için evlendiğini düşünmeye başladım eğer evlenmesini bildiysen 22 yaşında 37 yaşındaki birisiyle evliliğinide sürdürürsün diyorum.." deme lüksüne sahip olmadığınızı düşünüyorum.