Evlendim ama doğru karar mı bu?

Ben boşanacağını düşünmüyorum açıkçası en temizi bi şekilde eşini törpülemeye çalışmak orta yolda buluşmak olur bu noktada.

Hayalleri olan bir insan okurken niye evlenir ki? Bari calisana kadar bekleseydiniz?
Evlenip bosanmak oyun mu? Bu kadar kolay mi geliyor size bu secenek hakkaten?

Boşanınca nasıl geçinicen? ailende destek değil. 16 31 yaş yani bilemedim. ben 16 yaşımdayken vallaha sevgili mevgili bilmezdim okula gider gelirdim. kız arkadaşlarımla evde kısır partisi yapardık. çok cahilmişim hakkaten

Diğer ev kadınları nasıl dayanıyor o zaman hiç düşündün mü birşey söyleyeyim mi senin bu yaptığın şahsen bencilliktir 13 yaşında ki bir kız bile istemeyerekde evlense hemen eşini benimseyip evine adepte oluyor.Eşinle oturup çalışmak istediğini konuşabilirsin şahsen ben senin yorumlarından para için evlendiğini düşünmeye başladım eğer evlenmesini bildiysen 22 yaşında 37 yaşındaki birisiyle evliliğinide sürdürürsün diyorum..

Bende tam bunu hesaplıyordum. Bu aile nasıl böyle birşey göz YumMuş

Ev hanımı mısınız? :)

Adam şiddet uyguluyormuş. Huuu!
Tek sorun benimsememek değil, kıskançlıktan gözü dönmüş adamın.

Emin olmadginiz evliliyi neden yapdiniz?Hayelerin pesinden gitmek cok guzel.Ama bu defa adama yazik olmazmi.Allah yardimciniz olsun.

Bir kadının 13 yaşında bir çocuğun evliliğini örnek olarak göstermesi de nedir. Çocuk yaşta evlilikleri yani pedofiliyi hiçbir alanda meşrulaştırmayalım lütfen.

Siz her istediğinizi yapabiliyorsanız sizin adınıza çok mutlu oldum. Olaylar ve insanlar arasında fark var. Sadece ev hanımı olarak mutlu olamam sözünü görünce muhtemelen kendinizle içselleştirip cevapladınız. Çalışmasamda geziyorum demişsiniz yani gezmeyi çalışma isteğinin önüne koymuşsunuz o halde bana "şahsen ben senin yorumlarından para için evlendiğini düşünmeye başladım eğer evlenmesini bildiysen 22 yaşında 37 yaşındaki birisiyle evliliğinide sürdürürsün diyorum.." deme lüksüne sahip olmadığınızı düşünüyorum.

yavrucum ailenin maddi durumu iyi değildi de yurtdışına nasıl kaçtın?
şehir değiştirdin falan buralara aklım yatmadı..

onun dışında kimse yazmamış ama ben yazayım eşin sübyancı .. 16 yaşında bir çocuk 31 yaşında bir kazık..
şimdi 22 yaşındasın hayatının ne güzel zamanlarını bu adamı idare etmeye çalışarak mı harcayaksın?
her türlü şiddet var anladığım kadarıyla..
senin bir birey olduğu bilincine bile varamamış bu adam..
seni hala çocuk görüyor ve yönetmeye çalışıyor..

hayat senin ve nasıl yaşayacağına sen karar vereceksin.. boyunduruk altında yada ipleri eline alarak devam edeceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…