evlendim ama esim iliskiye girmiyor

1991_05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
189
67
48
Merhaba arkadaslar,

ben gecen cumartesi evlendim. esimle daha öncede yakinlasmamiz oluyordu ama hic iliskiye girmedik. ilk gece zaten yorgunluktan iliskiye girmedik fakat ertesi gün bi yakinlasmamiz oldu tam ben hazirken biraz iceri girer gibi oldu ama kendini geri cekti ve suan penisim aciyor sonrada yapariz diyip kendini geri cekti.
pazartesi ise gitti ve cok yorgun geldi eve ama bi türlü iliskiye girmek icin adim atmadi. bu seferde ben bi hamle yapip ona sokuldum ve hoslanacagi seyler yaptim. tam kivama geldi simdi olucak diye düsünürken beni altina aldi ama canini acitmak istemiyorum dedi, bende ilk defa deneyimleyecegim icin cok mu aciyacak diye sordum oda evet dedi ona ragmen olsun tamma dedim ama o canini acitmak istemiyorum simdi zamani degil dedi. Sizce ne yapmaliyim ? Yeni evliyiz isten cok gec geliyor sinirli oluyor yaklasamiyorum o yaklassin istiyorum ama yorgun düsüyor. birde böyle gecelik tarzi seyler giymiyorum acaba öyle seyler mi giysem bilmedim

Eşiniz herhalde hoyratçamı yaklaşmak istedi size,canın yanacak dediğine göre...
Sanki grinin 50 tonu modunda eşiniz..

Eşiniz herhalde hoyratçamı yaklaşmak istedi size,canın yanacak dediğine göre...
Sanki grinin 50 tonu modunda eşiniz..
kafam cok karisik hersey normal aslinda yakinlasmasi yani ilgisiz degil sadece iliskiye girmek icin acele etmek istemiyor. direk olarakta soramiyorum. acaba beni rahatlatmak mi istiyor anlamadim. ilk sefer denedigimizde canim cok yandi yani girer gibi oldu cekti kendini acaba o mu etki yapti ?

Siz ilişkiye hazırsanız beklemenin mantığı yoktur ki..

Siz ilişkiye hazırsanız beklemenin mantığı yoktur ki..
bilmiyorum ya bu konu hakkindada pek bi bilgim yok ki erkeklerdede acaba bi rahatsizlik oluyor mu iliskiye girmeyle alakali ? yani acik konusucam iliskiye girmesekte bosalma yasiyor uzun süren bi ön sevismemiz oluyor ama iste devami gelmiyor ve bosaldiktan snra cok kötü oluyor kalp atislari cok fazla yükseliyor

Neyi bekliyor acaba. Kafan hiç karışmasın açık açık derdi neymiş sor.
Bence ya gaydir ya da cinsel hastalığı vardır bulaştırmaktan korkuyordur. Burda bir konuda okumuştum adam başlarda ilişkiye girmekten çekiniyor sonunda bir gün tutamıyor kendini. Sonuç hastalık kadına geçiyor.

Heyacan seviyesi yüksek demekki..

offf gercekten mi yaa beklemesi hic normal degil yani dimi ? ben mi hata yapiyorum diye düsünüyorum ama offf gercekten kafam cok karisik canim yansada onu mutlu etmek istiyorum ama o bi türlü yapmiyor kusuruma bakmayin ama sorucam, mesela ben daha bakireyim ya oda acaba yaparken zorlaniyorda cani mi aciyor diye yapmak istemiyor bi kac sefer penisim aciyor demisti cünkü öyle birseyde mümkünmü

Bana cok sacma geldı canını acıtmak ıstemıyor dıe hıc yapmasın ozaman bence farklı bı sorunu var

Bole bısey mumkun olmaz senın acır onun nıe acıyo cıdden normal bı durum degıl bu

canım benim can acısı erkekte olmaz sadece bayanda olur çünki sensin kapalı kutu. Ama eşinin durumu bence normal değil belliki bir sıkıntısı var bunu çözmek lazım çözmek içinde konuşmak lazım. sıkıntısı olmayan bir erkek zaten kendini tutamaz ki sizde zaten bir hafta geçmiş bu bi haftanın dolu dolu geçmesi lazım

Bole bısey mumkun olmaz senın acır onun nıe acıyo cıdden normal bı durum degıl bu
offf kafam allak bullak oldu ne yapicam ben hatta bana evlendigimizin ikinci günü sokulup cocuk yapalim mi dedi bende gülümseyerek daha cok erken dedim 2 kere sordu yani hani bi sorunu olsa acaba yinede sorar mi ki ?

degil mi yani bende tam anlam veremiyorum ki ne olabileceginide getiremiyorum aklima

Evlilikten önce ne kadar süre beraberliğiniz oldu? Yeterince tanıyor musun eşini?
2016da tanistik yaklasik 2 senedir birlikteyiz simdiye kadar evlenmeden öncede hep o yaklasti bana tabikide iliskiye girmedik ama yakinlasmamiz oldu ben hep ondan bi adim bekledim sadece iste evlendikten snra o yaklasmayinca ben ona sokuldum artik iliskiye girmek icin.

konuş canım hiç boşuna bekleme. Kendine eziyet edersin şimdi bin bir türlü şey gelir aklına. O yüzden al karşına durumunun sana tuhaf geldiğini anlat nazikçe sıkıntısını mutlaka sor

degil mi yani bende tam anlam veremiyorum ki ne olabileceginide getiremiyorum aklima
al karşına bi güzel konuş konuşmadan çözemezsinki sıkıntıları. bu seferde sen kafana takıp kendini üzeceksin ama kimse bilmeyecek bunu

kadın geri çevirir erkeğin kadını çevirdiğini ilk defa duyuyorum hemde yeni evlisiniz.

konuş canım hiç boşuna bekleme. Kendine eziyet edersin şimdi bin bir türlü şey gelir aklına. O yüzden al karşına durumunun sana tuhaf geldiğini anlat nazikçe sıkıntısını mutlaka sor
tamam cok tesekkür ederim yorumlariniz icin yeni evli oldugum icin kimseye anlatamiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…