bende anlamadim simdiye kadar hic sorun yoktu gercekten bi hastaligi mi var diye düsünüyorumkadın geri çevirir erkeğin kadını çevirdiğini ilk defa duyuyorum hemde yeni evlisiniz.
aman sakın haa. Akraba ve arkadaş çevren gibi tehlikeli ortamlarda sakın paylaşma bu durumu. Millete zaten laf lazım. Başını ağrıtmatamam cok tesekkür ederim yorumlariniz icin yeni evli oldugum icin kimseye anlatamiyordum
aynen bende öyle düsündümaman sakın haa. Akraba ve arkadaş çevren gibi tehlikeli ortamlarda sakın paylaşma bu durumu. Millete zaten laf lazım. Başını ağrıtma
ama öyle bi test yapilmadi ki ben yurt disindayim burda öyle seyler yapilmiyoraçık açık konuş başka bişe olabilir gerçi hastalık olsa evlenmeden önce herşeye bakılıyor kanda ama bilemedim şimdi kolasına ilaç katt nuri alço gibi
yani yarim saate yakin sürüyor bazen daha fazla ama yani zevk aldigini anlayabiliyorum dokunus ve hareketlerinden niye böyle yapiyor bilmiyorm.Erken bosalma sorunu mu var acaba yetersiz kalırım diye mi düşünüyor?
Ön sevismeniz ne kadar sürüyor çünkü boşalıyor demişsin...
Ilk defa mi ilişkiye giriyor eşinizde acaba?
Acemi olduğu için öyle hissediyor olabilir mi?
sonunda öyle olucak sanirim biraz daha beklicem hafta sonu calismiyor belki daha rahat olur oda isterEee simdi acicakta hic iliskiye girmedin mi 20 sene sonra da aciyacak.. bence sor esine neden istemedigini yada zorla onu
İşte bence hiiiç normal değil bu durum .valla gercekten yorgunduk gece 2'de dügün bitti 3'de evdeydik dus al et derken uyuduk :/
sonumuz hayir olsun gercekten kafaya takiyorum evlendigimden beri bu durumu ki ben onun cok istedigini düsünüyordum yani tavirlari felan öyleydi ama dügünden sonra ne oldu bilmiyorumİşte bence hiiiç normal değil bu durum .
Normalde ilk gunler sabaha kadar uyuyamazsın zaten
Sen eşini al karşına sorun ne dıye konus.
Sakın ama sakın aileden kimseye bu sorundan söz etme .
Konusman lazımm burdan bız nedesek bos konuscaksın aranızda ıletısım problemı mı var neden 1haftadır bunu sormuyosunsonumuz hayir olsun gercekten kafaya takiyorum evlendigimden beri bu durumu ki ben onun cok istedigini düsünüyordum yani tavirlari felan öyleydi ama dügünden sonra ne oldu bilmiyorum
Gun ıcınde hıcmı telefonda konusmuyorsunuz tekefonda sole gerekırse mesaj at sız 40yıllık evlı degılsınızkı yapmaması normal eroksıyon oluyor mu onu gordun mu?sabah 7'de ise gidiyor gecede 11-12 arasi geliyor bi hayli yorgun oluyor bende konuyu acamiyorum ama hafta sonu calismicak insallah ozaman rahat rahat konusucam
bugün mesaj atmayi düsündüm ama ne bileyim bu tarz konular sanki yüz yüze daha iyi konusulur gibi, evet sevisme esnasinda oluyorGun ıcınde hıcmı telefonda konusmuyorsunuz tekefonda sole gerekırse mesaj at sız 40yıllık evlı degılsınızkı yapmaması normal eroksıyon oluyor mu onu gordun mu?
O zaman haftasonunu bekleme bugun konus canımbugün mesaj atmayi düsündüm ama ne bileyim bu tarz konular sanki yüz yüze daha iyi konusulur gibi, evet sevisme esnasinda oluyor
Ama ole olsa ereksıyon olmazdı kı tahmınımce ole bısey yokaklıma birşey geliyor ama ...Burada daha öncebenzer konular açılmıştı. Acaba cinsel tercihi farklı olabilir mi?
böyle kişiler genellikle kendini belli etmemek için evliliği paravan olarak kullanıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?