Ama ole olsa ereksıyon olmazdı kı tahmınımce ole bısey yok
Yani öyle olsa diğer anlamdada isteksiz olmazmi? Sarılması öpmesi herşey gayet normal hatta fazlaca zevk alıyor ama işte durum tam anlamıyla ilişkiye girmek olunca duruyor ama ön sevişmede hiç sorun yaşamıyoruzaklıma birşey geliyor ama ...Burada daha öncebenzer konular açılmıştı. Acaba cinsel tercihi farklı olabilir mi?
böyle kişiler genellikle kendini belli etmemek için evliliği paravan olarak kullanıyorlar.
simdi utanarak yazicam ama dokunuyor yani vajinamaBence sertleşme problemi var. Birde duyduguma göre bazı erkekler vajina dan tiksiniyormus daha ne sacmalıklar duyarız bilmiyorum ama böyle birşey olabilir mi
umarim o yüzdendir daha kötüsünü düsünmek istemiyorum ama sonucta ben acisada olur dedim onaBelki de daha önce ilişkisi oldu o kişinin canı yandı, sizin de öyle acı çekmenizden korkuyor
o zaman birliktelik için yeterli sertlik olusmuyor utandigi içinde bunu soyleyemezsimdi utanarak yazicam ama dokunuyor yani vajinama
Umarım öyledir, birde ben mesela utandığımdan şu gecelik tarzı şeyleri giymedim ama onun yerine yinede açık şeyler giyiyorum evin içinde birde öyle mi giyinsem acaba ? Of valla ne yapsam şaşırdımo zaman birliktelik için yeterli sertlik olusmuyor utandigi içinde bunu soyleyemez
Bi olsaydıda rahatlsam umarım büyük bi sorun değildirDesene cani aciyacak benim sana ne oluyor
Bahane bunlar hep
Sanki meksika bogasi herif
Sonuç ne oldu bu gece var mı bir şeyler ?Bi olsaydıda rahatlsam umarım büyük bi sorun değildir
Umarım öyledir, birde ben mesela utandığımdan şu gecelik tarzı şeyleri giymedim ama onun yerine yinede açık şeyler giyiyorum evin içinde birde öyle mi giyinsem acaba ? Of valla ne yapsam şaşırdım
Esin penisismus olmuş :) bu işte bir terslik var .genelde erkekler ilk geceyi pek severler . Canın yansa da yanmasa da isterler .üzülürler belki ama ç.klerini severler :) yani acıyacak diye vazgeçtiğini sanmıyorum .belki çözüm odaklı bir konuşma iyi gelir .
Esin penisismus olmuş :) bu işte bir terslik var .genelde erkekler ilk geceyi pek severler . Canın yansa da yanmasa da isterler .üzülürler belki ama ç.klerini severler :) yani acıyacak diye vazgeçtiğini sanmıyorum .belki çözüm odaklı bir konuşma iyi gelir .
cok sacma bi yorum. acıyacağı icin kıyamamıs olabilir adam da korkmus olabilir ne var bunda konusur asarlar. bence bu seni cok sevdiğini gosteriyor. hazir olduğunu ona belli et zten cok acımıyor sızlıyo sadece. dunyanın en doğal seyi bu bir iki sefer acır gecer.Esin penisismus olmuş :) bu işte bir terslik var .genelde erkekler ilk geceyi pek severler . Canın yansa da yanmasa da isterler .üzülürler belki ama ç.klerini severler :) yani acıyacak diye vazgeçtiğini sanmıyorum .belki çözüm odaklı bir konuşma iyi gelir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?