evlendim ama esim iliskiye girmiyor

Belki de daha önce ilişkisi oldu o kişinin canı yandı, sizin de öyle acı çekmenizden korkuyor

Bence sertleşme problemi var. Birde duyduguma göre bazı erkekler vajina dan tiksiniyormus daha ne sacmalıklar duyarız bilmiyorum ama böyle birşey olabilir mi

Ama ole olsa ereksıyon olmazdı kı tahmınımce ole bısey yok
aklıma birşey geliyor ama ...Burada daha öncebenzer konular açılmıştı. Acaba cinsel tercihi farklı olabilir mi?
böyle kişiler genellikle kendini belli etmemek için evliliği paravan olarak kullanıyorlar.
Yani öyle olsa diğer anlamdada isteksiz olmazmi? Sarılması öpmesi herşey gayet normal hatta fazlaca zevk alıyor ama işte durum tam anlamıyla ilişkiye girmek olunca duruyor ama ön sevişmede hiç sorun yaşamıyoruz

o zaman birliktelik için yeterli sertlik olusmuyor utandigi içinde bunu soyleyemez
Umarım öyledir, birde ben mesela utandığımdan şu gecelik tarzı şeyleri giymedim ama onun yerine yinede açık şeyler giyiyorum evin içinde birde öyle mi giyinsem acaba ? Of valla ne yapsam şaşırdım

Desene cani aciyacak benim sana ne oluyor
Bahane bunlar hep
Sanki meksika bogasi herif

Esin penisismus olmuş :) bu işte bir terslik var .genelde erkekler ilk geceyi pek severler . Canın yansa da yanmasa da isterler .üzülürler belki ama ç.klerini severler :) yani acıyacak diye vazgeçtiğini sanmıyorum .belki çözüm odaklı bir konuşma iyi gelir .

Umarım öyledir, birde ben mesela utandığımdan şu gecelik tarzı şeyleri giymedim ama onun yerine yinede açık şeyler giyiyorum evin içinde birde öyle mi giyinsem acaba ? Of valla ne yapsam şaşırdım

Kız gecelikle ne alakası var sanki adam 50 yaşında.normalde en bakımsız halinde bile,genç bir adam yeni evliyken durmaz duramaz.bu konuyu kocanla açık açık konuş.durumumuz normal değil de.senin canının acımasından korkuyorsa ben hazırım de.

çok güldüm ya

cok sacma bi yorum. acıyacağı icin kıyamamıs olabilir adam da korkmus olabilir ne var bunda konusur asarlar. bence bu seni cok sevdiğini gosteriyor. hazir olduğunu ona belli et zten cok acımıyor sızlıyo sadece. dunyanın en doğal seyi bu bir iki sefer acır gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…