Evlendim ama ...

Haklısın bende anlayamıyorum bunu,mahsusmu yapıyorlar diye düşünüyorum bazan,bir kadın neden kendini bu duruma düşürmek isterki,
hayır cahil diyeceğim ama interneti kullanabilen bir insan cahil olamaz diyorum.
Elinin altında her şey işte araştır oku bilinçlen,ama yok neden bilmiyorum

canım ben üniversite okudum. ordaki kız erkek ilişkilerini de çok iyi bilirim. her türlü şeyi yapıp zarına dokundurmayanları da, başkasıyla evlenebilmek için zarını diktirenleri de çooook iyi biliyorum. zaten bu gördüklerim yüzünden namusun bacak arasındaki incecik zarda aranmasına bu kadar tepkiliyim. sorunun cevabına gelince, kimin namuslu kimin namussuz olduğunu bilemeyeceğimin farkındayım ve bence kişinin geçmişi değil o günkü hal ve hareketleri, oğlumla evlendikten sonraki namusu önemlidir. üzgünüm ama dışarıda genelevlerdeki kadınlardan daha namussuz ama buna rağmen zarını koruyan kızlar var. şimdi seçimi sen yap; oğluna zarını koruyan "namuslu" bu kızı mı almak isterdin?

ayrıca çok merak ediyorum, doktor derse ki esnek zarın, doğumda falan yırtılır ancak. o zaman eşine daha önce başkasıyla olmadığını nasıl ispatlamayı düşünüyorsun. madem esnek daha önce başkasıyla olmuş olabilirsin ve zarın hala yerinde olabilir???

Konu çok çirkinleşti kapanmasını rica ediyorum.
Senelerdir burayı okuyorum. Ve hep aynı şey oluyor. Herkes birbirine çirkin ithamlarda yada çirkin eleştirilerde bulunuyor. Çok ayıp. Her düşünceye karşı saygılı olunması gerektiğini çünkü ancak farklı düşüncelerle ufkun açıldığını bilmeyen arkadaşlarımıza şunu söylemek istiyorum. Herkes sizinle aynı şeyi düşünmek zorunda değil. Farklı düşünceleri görmek sizi rahatsız değil aksine mutlu etsin. Çünkü tek tip düşünen insan sayısı ne kadar azalırsa insanlarımız o kadar gelişir, aydınlanır. Birdaha bu topiğe yazmamak üzere hoşçakalın. Stresten ve gerginlikten uzak güzel yorumlu mesajlarınızı başka topiklerde yazmanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…