- Konu Sahibi pink_panther
-
Kesinlikle katılıyorum. Namus kavramını çok basite indirgemiş konu sahibi arkadaş. Burada evli olmayıp ilişkiye girmeyi seçen birsürü kişi olabilir. Onlara namussuz demiş oluyor böylece. Çok çirkin gerçekten.
yaniliyorsunuz bekaret, namus, zar konularini tartismak icin acildi bas bayagiKonu size saçma, gereksiz, ters vs gelebilir.
Ama konu sahibini anlayamıyorsanız, konu sahibini veya zihniyeti aşağılama hakkınız yok.
Size uymayan, sizin düşüncelerinizi yansıtmayan bir konuysa yorumda bulunmayın.
Konu sahibinin sorununa bir öneriniz varsa buyrun...
Konu zar, bekaret, namus kavramlarını tartışmak için açılmamıştır.
Konuyu saptıranlar ve bir zihniyete veya kişilere hakarrette bulunanlar gerektiği şekilde değerlendirilecektir.
Konu size saçma, gereksiz, ters vs gelebilir.
Ama konu sahibini anlayamıyorsanız, konu sahibini veya zihniyeti aşağılama hakkınız yok.
Size uymayan, sizin düşüncelerinizi yansıtmayan bir konuysa yorumda bulunmayın.
Konu sahibinin sorununa bir öneriniz varsa buyrun...
Konu zar, bekaret, namus kavramlarını tartışmak için açılmamıştır.
Konuyu saptıranlar ve bir zihniyete veya kişilere hakarrette bulunanlar gerektiği şekilde değerlendirilecektir.
yaniliyorsunuz bekaret, namus, zar konularini tartismak icin acildi bas bayagi
hatta namussuz diyecek kadar bakire olmayanlara :)
kusura bakmayin ama okuma yazmamiz var herhalde
Yani katılmadığımız ifadeler hakkında fikrimizi söylemeyelim mi? Düşüncelerimizi yansıtan konulara mı yorum yapalım sadece?
Yaşadığımız yer Türkiye cnm. Sen bunu kabul etmesende bu ülkede bu tür şeylere önem veriliyor. Ayrıca sen liselerde üniversitelerde çeşit çeşit erkeklerle gezip çarpık ilişki yaşayan bir kızı oğluna almak istermiydin? Bu soruya cvp ver sen haklısın diyeceğim. Bu ülkedeki çoğunluk gibi bende namusa önem veriyorum. Tabiki namusta zardan ibaret değildir. Yanlışlıkla zarını kaybedenler de olabiliyor. Ama herşeye rağmen herkes namuslu birini oğluna almak ister.
Benim üzüldüğüm aslında tam olarak kanın gelmesi değil. Eskiden yanlış biriyle çıkmak. Eşimi tanıdığım zamanlar yanlış bir insan girdi hayatıma ve kısa sürdü ama benden ayrılmak istemedi. Ben sağlam olmadığını anladığım zaman ondan ayrılmak istedim ve bitti. Eşimde arkadaşımdı. Eşime hiç söylemedim onunla çıktığımı ama eşim zaten biliyor. Çünkü yaşadığımız yer küçük bi yerdi. Hatta eşimin arkadaşlarıyla eski çıktığım kişinin arkadaşları ortak. Benim huzursuzluğum eşimin acaba o kişiyle bişeyler yaşadı mı diye en ufak şekilde aklına getirmesi olacaktır. Çünkü o kişi hiç sağlam değildi ayrıca dedikoducuydu. Benden intikam almak için belkide arkamdan konuştu ve eşimde üzülürüm diye bana söylemiyor olabilir. Çünkü eşim beni üzecek her türlü davranıştan kaçınır.
Benim üzüldüğüm aslında tam olarak kanın gelmesi değil. Eskiden yanlış biriyle çıkmak. Eşimi tanıdığım zamanlar yanlış bir insan girdi hayatıma ve kısa sürdü ama benden ayrılmak istemedi. Ben sağlam olmadığını anladığım zaman ondan ayrılmak istedim ve bitti. Eşimde arkadaşımdı. Eşime hiç söylemedim onunla çıktığımı ama eşim zaten biliyor. Çünkü yaşadığımız yer küçük bi yerdi. Hatta eşimin arkadaşlarıyla eski çıktığım kişinin arkadaşları ortak. Benim huzursuzluğum eşimin acaba o kişiyle bişeyler yaşadı mı diye en ufak şekilde aklına getirmesi olacaktır. Çünkü o kişi hiç sağlam değildi ayrıca dedikoducuydu. Benden intikam almak için belkide arkamdan konuştu ve eşimde üzülürüm diye bana söylemiyor olabilir. Çünkü eşim beni üzecek her türlü davranıştan kaçınır.
benim bir tanıdığım var eşi 20 sene sonra karısının başına kakmaya başladı.bu erkek milletinin ne yapacağı belli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?