Evlendim ama ...

Konu size saçma, gereksiz, ters vs gelebilir.
Ama konu sahibini anlayamıyorsanız, konu sahibini veya zihniyeti aşağılama hakkınız yok.
Size uymayan, sizin düşüncelerinizi yansıtmayan bir konuysa yorumda bulunmayın.
Konu sahibinin sorununa bir öneriniz varsa buyrun...
Konu zar, bekaret, namus kavramlarını tartışmak için açılmamıştır.
Konuyu saptıranlar ve bir zihniyete veya kişilere hakarrette bulunanlar gerektiği şekilde değerlendirilecektir.

ya birde kocasi kadin anatomisi hakkinda
dogru bilgiler verirken konu sahibinin oturup aglamasi
cok tuhaf, kan akmadi diye..
en azindan sana guveniyorum demis .
internet insanin elinin altinda
cogu zaman kiytirik seyler yazilsada
ileri derece her alanda bilgi alabilecegin binlerce site var..

ya bir kac damla kan ugruna kac kizimizin canina katledildi
kac kizimiz namussuz damgasi yedi
ama senin gibi gencecik birinin bu sekil bagnaz dusunmesi cok uzucu cidden

yaniliyorsunuz bekaret, namus, zar konularini tartismak icin acildi bas bayagi
hatta namussuz diyecek kadar bakire olmayanlara :)
kusura bakmayin ama okuma yazmamiz var herhalde

Yani katılmadığımız ifadeler hakkında fikrimizi söylemeyelim mi? Düşüncelerimizi yansıtan konulara mı yorum yapalım sadece?

yaniliyorsunuz bekaret, namus, zar konularini tartismak icin acildi bas bayagi
hatta namussuz diyecek kadar bakire olmayanlara :)
kusura bakmayin ama okuma yazmamiz var herhalde

Kavramları tartışmak için farklı bölümlerde farklı başlıklar açabilir tartışabilirsiniz.
Bu konuda bekaretin göstergesi olarak düşünülen bir simgenin gerçekleşmemesi durumunda olan bir bayanın sorunu söz konusu...
Sizin için önemli veya önemsiz olabilir ama konu sahibi için önemli demek ki, ki konu açılmış.
Kimsenin sorununu bakış açısını aşağılama hakkımız yok.
Fikrinizi beyan edebilirsiniz ama aşağılamadan lütfen...

Yani katılmadığımız ifadeler hakkında fikrimizi söylemeyelim mi? Düşüncelerimizi yansıtan konulara mı yorum yapalım sadece?

Konu dışındaki fikirlerinizi lütfen farklı konulara saklayınız.
Konu hakkındaki düşüncelerinizi de hakaretten uzak durarak elbette paylaşabilirsiniz.

Son düzenleme:

Ne tarz bir çarpık ilişki yaşadığını zarla anlayamazsın pink panther... boshayallersmile
Neler var neler... Aklın hayalin durur... :umursamaz:
Sadece zar ile bitseydi iş, kolaydı... bayanssulusmile
İlişkiye girerken kadının tavırlarından zaten onun bakire olup/olmadığını yani senin deyiminle namuslu/namussuz olmasını erkekler anlarmış.
Özellikle zara ihtiyaç yok yani. sempatiksalakcinni
Yalnız şunu merak ettim: Evlendikten sonra aldatan kadınları ayırmak için de zar var mı acaba?
Hani erkeklere bir koz daha verelim sırf kızlığı var yok diye ayırım yapmasınlar, seçenekleri bol olsun diye... :1closedeyes:

Allah allah bacım ya kocan anlayışla karşılamış sen neden takıntı ettin ki ben anlamadım. kime kendini kanıtlayacaksın. seni kim damgaladı? kan var mı diye soran mı oldu? bu kocanla senin arandı birşey sizden başka kimsenin bilmesene gerek yoktu ki.... kocan söylemedyse sende söylemeseydn kimseye :)))

Ben yokken konu çok çarpıtılmış. Kimin kiminle nasıl yaşadığı beni ilgilendirmez.İlişkiye girmiş olanlar namussuz diye bir laf sarf etmedim. Sadece ilişki yaşamadan yaşamış gibi görünmek istemediğimden bahsettim. Tabikide dra gidersem belgesini alıp kocama gösterecek değilim, bu bayanın aşağılanması demektir. Dra gidersem sorarım, bunu da eşimle paylaşırım.
Neden bi konu açılınca laflar bu kadar çarpıtılıp olay haline getirliyor burda anlamıyorum. Ben sabah art niyetsiz bi şekilde hızlı hızlı yazdım ve çıktım. Burda niyetim birine taş atmak değil. Ayrıca konum zar bekaret konusu değil. Sadece böyle bir durumda ne yapılır konusudur. Lütfen zar bekaret konularına girmeden böyle bir durumda ne yapılır fikkir vermek isteyen varsa söylesin ki fikir aldığım kişilerin fikirlerine bakınca da çok tuhaf buldum. İnsanlar herhalde yaşadıkları stresi burda konuları çarpıtarak atıyolar.

hani kocasi deseki "neden kan gelmedi, sen kiz degilmisin, beni kandirdin baskasiyla bir sey yasamadigini iddia ettin vs vs" gibi soylemler kullansa hadi olmadi suratini assa..
jinegologa gider esiyle raporu alir atar suratina..
ama adamcagiz yakisir sekilde davranmis.. esine guvenmis ve hatta bilgilendirmis
buna mutlu olmasi gerekirken hirsindan aglamasi
cok tuhaf..
yok kocacim ben kendimi namussuz hissediyorum su raporu alalim cerceveletip asalim diyebilir mesela.. o zaman rahat olur..

Benim üzüldüğüm aslında tam olarak kanın gelmesi değil. Eskiden yanlış biriyle çıkmak. Eşimi tanıdığım zamanlar yanlış bir insan girdi hayatıma ve kısa sürdü ama benden ayrılmak istemedi. Ben sağlam olmadığını anladığım zaman ondan ayrılmak istedim ve bitti. Eşimde arkadaşımdı. Eşime hiç söylemedim onunla çıktığımı ama eşim zaten biliyor. Çünkü yaşadığımız yer küçük bi yerdi. Hatta eşimin arkadaşlarıyla eski çıktığım kişinin arkadaşları ortak. Benim huzursuzluğum eşimin acaba o kişiyle bişeyler yaşadı mı diye en ufak şekilde aklına getirmesi olacaktır. Çünkü o kişi hiç sağlam değildi ayrıca dedikoducuydu. Benden intikam almak için belkide arkamdan konuştu ve eşimde üzülürüm diye bana söylemiyor olabilir. Çünkü eşim beni üzecek her türlü davranıştan kaçınır.

Sen böyle deştikçe adamın aklında yoksa bile olur herhalde :umursamaz:
Adam güzelce konuşmuş daha ne kurcalıyorsun..
Al raporu da rahatla, ne diyeyim :1closedeyes:

ben bile sen bu kadar ısrar edersen şüphelenirdim şahsen. acaba bişey yaşadıda pişman mı acaba derdim... sen kendinden eminsen emin bir duruş sergileeee..

Son düzenleme:

Şuan belki de hiç olmayan ve olmayacak şeyler için yoruyorsunuz kendinizi.
Eşim ya öyle düşünüyorsa, böyle düşünüyorsa, ya böyle dedilerse.
Siz kendinizden emin misiniz, eminsiniz, eşiniz sıkıntı yapıyor mu hayır yapmıyor, e o zaman sıkıntı ne.
Böyle düşüne düşüne sağlığınızdan olursunuz.
Bir erkek bunu sorun yapmıyorum diyipte, kendi içinde başka şeyler düşünüyorsa, daha sonra çıkıpta bununla ilgili size en ufak imada bulunursa, bu kişinin nasıl karaktersiz bir koca olduğu ortaya çıkar bence.
Ayrıca eşiniz böyle birşey duysa, sıkıntı yapsa bunu size söyler birşekilde.
Olmayan şeyler için eşinizin kafasını da okumayı bırakın bence.
İlla doktora soracağım diyorsanız, zaten bir jinekoloğa gidip muayene olabilirsiniz ve sorabilirsiniz, ama bunu eşinize hesap vermek için değil, kendi sağlığınız için yapın bence.

benim bir tanıdığım var eşi 20 sene sonra karısının başına kakmaya başladı.bu erkek milletinin ne yapacağı belli olmuyor.

ınsanın aklına zorla bır dusunceyı sokar bu ıfadelerınız.
Boyle dusundugunuzu esınız bılse, sanırım kusku duyardı.
Sayet esınız dusundugunuz gıbı bır kuskuya sahıp olsaydı,
bunu mutlaka sıze soyler yada bır sekılde yansıtırdı.
Fakat yok! Dusunmuyor adam!
Daha nıcın kendınızı yıpratıyorsunuz kı?
Doktora gıtsenız ne degısecek.
Sız zaten gercegı bılıyorsunuz, esınızde sıze guvenıyor.
Benımde kızlık zarım esnektı, tek kelıme etmedı.
'neden boyle oldu?' dedıgımde,
'esnektır' dedı.
Bende 'he tamam o zaman' dedım ve bır daha konu acılmadı.

eşinizden çok siz takmış gibisiniz.merak siz de sade... :1rolleyes: ama kesinlikle gidin böyle soru işaretleriyle yaşanmaz :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…