Evlendim Boşanıyorum Bakireyim

Birlikte olmadınız mı eşiniz de bir aorun mu vardı. Hem size kim inanmayacak yani anlamadım
Eşimle bir gün bile yatak odasında uyumadık hiç gelmedi rahatsız olurmuş iki kişi doktora gidelim dedim aylarca kabul etmedi psikolojim bozuk istemiyorum dedi şimdi burası küçük bir ilçe birlikte olmadık deyince alaycı bakışlar imalı gülüşler geliyor inanılmayınca da çok zoruma gidiyor

Eşinizin şüphelendiğiniz davranışları var mı ?
Yani aklıma ya ten uyumunuzun olmayışı ya da eşinizin paravan evlilik yaptığı ihtimali geldi,.
İkincisi daha kuvvetli ihtimal gibi de haksız yere ithamda bulunmak istemedim.

Düğün takılarını beni dövüp götürdü bende darp raporu alıp evden uzaklaştırdım şimdi boşanma sürecindeyim hepsini düşününce takı toplamak için evlenmiş gibi geliyor

Niye anlattınız ki herkese. İster bilsinler ister bilmesinler. Sizi “evlendi ama yatmadı, bakire değil” diyerek tekrar mı isteyecek herkes?

Yani durumunuz zor Allah yardımcınız olsun ama bunu anlatmak bence biraz ayıp. Kime ne sizin naptığınızdan!?

Eşim kişi benim hakkımda konuşup iftira atıyor tabi ki anlatıcam o benim olmayan uydurduğu şeyleri hiç durmadan anlatıp insan dolduruyor hiç bekaretimi vermeden o duruma mı düşüreyim kendimi

ben sorunu tam olarak anlamadım hangisi?

boşandıgınıza ve darp edildiğinizemi yanıyorsunuz?

eşinizin gay olma ihtimalimi sizi geriyor

elalem ne der bundan sonra nasıl evlenicem diyemi dert ettiniz?
Hepsine üzülüyorum en çok boşanıp ayrılmış olmam üzüyor bu süreci atlatamıyorum ağlamaktan uyuyamıyorum bitik durumdayım bu tarz birşey başına gelen oldu mu nasıl atlatcam diye düşünüyorum

Eşim kişi benim hakkımda konuşup iftira atıyor tabi ki anlatıcam o benim olmayan uydurduğu şeyleri hiç durmadan anlatıp insan dolduruyor hiç bekaretimi vermeden o duruma mı düşüreyim kendimi
Parça parça anlatmayın o zaman ki objektif yorum yapabilelim. Sonra yorumlara kızmayın yani durduk yere.

Kardeşi gay diye eşinde gay mi olacak allasen hem bu adamı önceden tanımıyor muydun hiç yaklaşmıyor muydu sana mesela nişanlıylen sevgiliyken ama kesin görücü usülüdür dimi
Görücü usulü değil tanıdım evlendim de bu soruyu etrafta soruyor hiç anlamıyorum nerden anlayacağım illa kontrol edip birşey yaşamam mı gerekiyor evlenmeden öpüşmekten ileri birşey olmadı bende hep namuslu ve bu devirde iyi biri diyordum ama hiç yanaşmadı istemedi ve daha önce Kimse ile birlikte olmamış biri doktora gitmeyi de kabul etmedi hiç düşünüyorum kardeşi ile aynı ortamda yetişen biri yanlış yetiştirme sonucu cinsel karmaşa yaşıyor olabilir paravan evlilik yapan tonla insan okudum bu sayfalarda

Dünkü konudan devam etseydiniz böyle tekrar tekrar anlatmak zorunda kalmazdınız .
Durumunuz zor. Ama kimseye kendinizi anlatmak zorunda değilsiniz. Kaldı ki eşiniz size ne gibi bi iftira atabilir ki?
Altınları alan o.
Darp eden o.
Evi terkeden o.
Birlikte olmayan / olamayan o.
Eee?

Haklısınız ben sıkıntıdan paylaştım tekrar. İçim çok daralıyor.Başkasını sevdiğimi söylüyor herkese bende avukatıma telefon kayıtlarım incelensin dedim çok zoruma gidiyor

Haklısınız ben sıkıntıdan paylaştım tekrar. İçim çok daralıyor.Başkasını sevdiğimi söylüyor herkese bende avukatıma telefon kayıtlarım incelensin dedim çok zoruma gidiyor
Biraz dişli ol
Açığını kapatmak için diyecek elbette bişeyler. Ezdirme kendini.
Senin elin daha kuvvetli.

Neyyyy sonra eski konulara bakınca kıziyorlar

Biraz dişli ol
Açığını kapatmak için diyecek elbette bişeyler. Ezdirme kendini.
Senin elin daha kuvvetli.
:) normalde o kadar cadı biriyim ki ben bu adamın hakkından gelemedim benim 5 katım kurnaz biri avukat bile çok tilki bir adam diyor onun için anlaşmalı boşanıyorum çünkü çok lanet huylu Rabbim şu mübarek gün Haksızlık edenlerin iftira edenlerin insanların hayatları ile acımazsızca oynayanların cezasını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…