Evlendim Boşanıyorum Bakireyim

Arkadaşımın ablası aynı durumu yaşamıştı 9 ay evlı kaldı ayrıldı bı kac sene sonra tekrar evlendı çocukları oldu en son cok mutluydu

Arkadaşımın ablası aynı durumu yaşamıştı 9 ay evlı kaldı ayrıldı bı kac sene sonra tekrar evlendı çocukları oldu en son cok mutluydu
Şükür gören duyan olmuş bir ben yaşadım koca dünyada sanıyordum benimde ayrı yaşamakla birlikte 9 ay sürmüş olacak 3 hafta sonra karar mahkemem inşallah bende hiç yaşamamış gibi olurum bu günleri unuturum

O kızcagız çok mutluydu siz de mutlu olursunuz mutlaka kafa dengi biri çıkar karsınıza. Daha çok gençsiniz. Bu çocugun ailesi zorla odada yatmasına sebep oluyorlarmıs. Kız kaynanasıgılle yasıyordu yıne de eşi sırtını donup yatmıs 9 ay boyunca. İnşallah siz de çok mutlu olursunuz

Anladım canım o zaman haklısın kurtulursun InşAllah

Yok bu sayfadaki bazı kadınlar gerçekten fesat yaklaşımlar inanılmaz! Ne yapalım bakireysen öl geber ,anlatma kimseye yatak odanı seni gidi edepsiz, erkek nasıl kalmış ya 6 ay :)) vallahi dertten anlamaz halde çoğu kişi

En kisa zamanda boşanın, şehir değiştirin imkanınız varsa sonra da inşallah gerçekten mutlu olabileceğiniz biri çıkar karşınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…