- 9 Haziran 2018
- 202
- 198
- 53
- Konu Sahibi Strewbery45
-
Ben sitede yeniyim de öbür konudan bu konuya geçtim :) siz anlayın artık beni işin toplamında darp,Altınların ve hatta düğün cd sinin çalınması iftira var Allahtan kendi bilgisayarımda vardı düğün videomNeyyyysonra eski konulara bakınca kıziyorlar
Ben kimseye cinsel hayatımı anlatmıyorum kaldı ki anlatacak cinsel hayat Yok onunda anlatacağı bir durum yok ki anlattığı şeyler bu yönde değil başkasını sevdiğim yönünde annesine saygısızlık ettiğim yönünde birlikte olmadık ve boşanıyorum sağlık sorunu var diyorum bu bence yatak odasını anlatmak olmuyor empati yaparsanız çok daha iyi anlarsınız beniEski sevgilimin babası annesini anlatmis
Annesi de yedi duvele 'iktidarsizdi zaten. İlk gece ben adamı beklerken uyuyakalmisti' diye anlatırdı. Bana bile anlattı yani, düşün.
Bence cooooook itici birşey. İnsanlara ne sizin yatak odanizdan? O da millete eski karısı hakkında ''soyle emdim, boyle yaptim' falan demiyordur herhalde. Dese bile dinleyen herkesin onun yüzüne tukurmesi lazım, 'nikahlandigin karın için nasıl konuşuyorsun' diye.
Bence sen bu adamı boşa, kimseye de cinsel hayatını anlatma. Elalem senin yattığını bilse ne olur bilmese ne olur, neden hayalgucunde seni canlandırsin ki millet?
Güvenmişsin evlenmişsin... Olmamış boşanmışsin.
Kime ne? Boşanirken hakime söyleyebilirsin ama 'kocalik görevini yapmadi' diye. Madem çok kanıtlamak istiyorsun sorana mahkemeden bahsedersin
Kısa bir özet geçtim sadece :)))Neyyyysonra eski konulara bakınca kıziyorlar
Bilmiyorum kardeş bana ikinizde cadı ya da kurnaz görünmediniz :):) normalde o kadar cadı biriyim ki ben bu adamın hakkından gelemedim benim 5 katım kurnaz biri avukat bile çok tilki bir adam diyor onun için anlaşmalı boşanıyorum çünkü çok lanet huylu Rabbim şu mübarek gün Haksızlık edenlerin iftira edenlerin insanların hayatları ile acımazsızca oynayanların cezasını versin
Ne ara böyle yayılmış telefonun falan da mesaj atmaya başlamışlar?Elaleme ne diyorsunuz Emin’im küçük bir yerde yaşamıyorsunuz çünkü evli ve kötü niyetli adamlardan mesaj alıyorum bu beni çok sinirlendiriyor açık kapı gibi görülüyorum bunun içinde birlikte olmadık ayrılıyorum diyorum ben sınırları olan biriyim böyle şeylere gelemiyorum mahkemede gerekenleri zaten söyleyeceğim buraya yazma amacım derdimi paylaşmaktı
Canım ben iki yıllık üniversite mezunuyum eşim kişi de yüksek lisans maliye mezunu aptal değilim o hiç değil olayın detayını ben çok anlatamadım sanırım yada siz anlamadınız telefonuma değil sosyal hesaplara geliyor mesajlarda.burası 20 bin nüfus yayılması normal değil mi boşandığımızın?oturmayan şey de oturmasın buradaki yaşamadan anlamayan konuşan teyzeler gibisiniz öküz Altında buzağı arıyorsunuz adam birlikte olmadı altın çaldı ve şu an 4 ay uzaklaştırıldı 3 günde hapis cezası alacakKısa bir özet geçtim sadece :)))
Bilmiyorum kardeş bana ikinizde cadı ya da kurnaz görünmediniz :)
Allah kurtarsın. İnsanların gerçek yüzü böyle zamanlarda çıkar ortaya.
Ne ara böyle yayılmış telefonun falan da mesaj atmaya başlamışlar?
Yaşamayan bilmez elbette ama bu konuda bende oturmayan bişeyler var.
kimseye çıkışmadım bir kişiye yazdım sizde dün gayet iyi anlayıp güzel yorum yapmıştınız şimdi size noldu anlamadımKonunu doğru düzgün anlatmıyorsun sonrada herkese çıkışıyorsun yazdığın tek şey boşaniyorum bakireyim napalım bütün konularını hatm mi edelim
Dün mü öteki konunuzu bilmiyorum bakmadim dakimseye çıkışmadım bir kişiye yazdım sizde dün gayet iyi anlayıp güzel yorum yapmıştınız şimdi size noldu anlamadım
Konuyu dün açıkladım ama direk şüpheci yaklaşımı doğru bulmadım zaten konuyu kapatıcam anlayan arkadaşlardan gerekli desteği aldım yeterli bu kadar :)
ben sizi karıştırmış olabilirim iki konu açtım kimse kusuruma bakmasın yanlış anlattıysam acım çok yeni o yüzdenDün mü öteki konunuzu bilmiyorum bakmadim da
Yok nasipse şehir değişikliği yapıcam boşanma sonuçlanınca .herkese anlatmıyorum sorana böyle oldu ayrılıyoruz diyorum anlatmasam onun yalanları bilinecek ben hiç içinden çıkamayacağım ben kötü bilineceğime o bilinsin evlendiğim 15. Günden beri dayak yiyorum çok zor gerçekteno ilçede yaşamaya devam mı edeceksin? eski eşin evlilik öncesi hayatına yönelik iftira attığı için herkese bunları anlatıyorsun sanırım, o zaman sen de iftira at, erkeklerle görüşüyor de bakalım, o zaman o durabiliyor mu orda?! kıza şiddet uygulamış bir de!
Geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun.Yok nasipse şehir değişikliği yapıcam boşanma sonuçlanınca .herkese anlatmıyorum sorana böyle oldu ayrılıyoruz diyorum anlatmasam onun yalanları bilinecek ben hiç içinden çıkamayacağım ben kötü bilineceğime o bilinsin evlendiğim 15. Günden beri dayak yiyorum çok zor gerçekten
Düğün takılarını beni dövüp götürdü bende darp raporu alıp evden uzaklaştırdım şimdi boşanma sürecindeyim hepsini düşününce takı toplamak için evlenmiş gibi geliyor
Her ne kadar takı toplamak için evlenmiş olsa bile, erkek bu yahu.. nefis taşıyor. Seninle illa ki birlikte olurdu. Ya ciddi bir travma yaşamış ya da cinsel tercihi farklı. Belki evlenince düzelirim sandı, sandığı gibi de olmadı..
Sürünmeye razı hatta bu hafta ilk 3 günlük hapis cezasını alacak hiç bir SSK yok ve malı da Yok bu durumda ona yapabileceğim tek şey hapis cezası ve ben 2 aydır sürekli avukat ve savcılık ile uğraşıyorum ve bir de onun susmayan çenesi ile.Çok bunaldım bir 3 yıl mahkemede kendimi süründürmek istemiyorum takıların yarı parasını veriyor bende kabul ettim çünkü ondan soyadından konuşmalarından sesinden varlığından bıktım usandımGeçmiş olsun rabbim yardımcın olsun.
Bence de anlat herkes kimin ne olduğunu bilsin sonuçta insan mutlu olmak için evleniyor...
Neden anlaşmalı boşanıyorsun darp raporunda varmış süründür pisliği
Son dediğiniz gibi düşünüyorum düzelir sandı ama olmadı doktora gitmedi de dayağa başladı baktı olmuyor çareyi takıları alıp kaçmakta buldu onursuz ben aylarca onun isteksizliği gördüm yaşadım ve bir kez gittim onu öptüm gururumu yıkıp 5 dk sonra baktım tık Yok bana dediği bu olmuyor yapacak birşey Yok böyle birşey var mı İnan’ın midem bulandı hem ondan hem kendimden kadın olduğunu her yönden bana unutturdu
Her ne kadar takı toplamak için evlenmiş olsa bile, erkek bu yahu.. nefis taşıyor. Seninle illa ki birlikte olurdu. Ya ciddi bir travma yaşamış ya da cinsel tercihi farklı. Belki evlenince düzelirim sandı, sandığı gibi de olmadı..
Toplum karşısında kendini kamufle etmek içinNeden evlenmiş o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?