Evlendim, gurbete geldim hiç dostum kalmadı:(

ya arkadaşlar herkezin türlü derdi var işte sonuçta gurbet zor heleki şu ortamda herkezle arkadaşlık kurulmuyor millet birbir,inin arkasından kuyusunu kazıyor.

evet arkadaş yardımcı oldu sen hergün giriyomusun buraya özel msj hakkın varsa bana msnni atsana ordan bende vereyim konuşalım msnden şimdi burdan msn vermek istemiyorum.

slmmjından etkilendim valla kayınvaldelerin çogu gelinleri çekemiyor galiba.sende bursadasın sanırım bende bursadayım.ailem uzakta burdada akrabalar varda yakın degil bana.anlıcagın benim etrafımdada eşimin çevresi var oda yakınıyo insanların hainliginden ikiyüzllügünden.kayınvalden niye çagırmıyo seni çaya felan.boşver takma.nerden geldin bursaya?bursa güzel de çevren yoksa sana kötü gelir sıkılırsın.seni çok iyi anlıyorum.bende bursaya geleli 1 yılı geçti canım.

senin işinde zor almanyalarda yani hayatta zor olmayan şey varmıki?herkezin kaderi yazgısı farklı.kimi ailesiyle kimi uzakta.önemli olan mutluluk yakınında olursun huzur bulamazsın.bazen uzak olmakta iyi.

teşk ederim arkadaşlar yardımcı oldunuz için görüşmeyelinasılsınız?umarım sorun yoktur...

bu durumu yaşamamış olanlar için dert gibi görünmeyebilir ama,benim gibi aynı sıkıntıyı yıllarca yaşamış birisi için ne olduğu bilinen bir durumdur,bir tekte çeken bilir yalnızlığı....
başta size tavsiyem kimseyle arkadaş olucam diye fazladan efor sarfetmeyin,çünkü bu gitgide sizi bunalıma sokar ...ne olacaksa doğaçlama olmalı...zaten samimi bir çevre için tek taraflı çabayada gerek yok....
ben bu durumu tamı tamına 5 yıl yaşadım,insanı çok yoran ve insan fıtratına hiç uymayan bir durum...insanın temel ihtiyaçlarından biride sosyal çevreymiş bunu anladım...
nasıl kurtulduğuma gelince(zaman zaman ,hala bazı şeylerin tam olmadığını düşünmüyorda değilim)birincisi çocuğum büyüdü onun okuluyla beraber mecburen ona zaman ayırmam gerekti,ikincisi kızımın arkadaşlarının anneleriyle bende arkadaş oldum,üçüncüsüde ben eğitimime devem ettim,ilk iki yıl halkla ilişkiler okudum akabinde işletmeye dikey geçiş yaptım,bir hayli zamanda buna ayırmam gerekti....
size tavsiyem çareyi kendinizde arayın,meşguliyet bulun,yaşadığınız yeri sevemediyseniz(bende bu olmuştu)eğer mümkünse taşının....ve geçici bir durum olduğunuda bilin....

mecbue istersen konuşuruz msnden arkadaş oluruz.bende bursadan aynı şehirdeyiz.ok dersen özel msj at msnni bana.

haklısın sen daha zor durumdasın canım allah yardımcın olsun:Saruboceq:

dediğin gibi fazladan efor sarfetmek doğru değil eğer herşey doğru düzgün olacaksa
dediğin gibi doğaçlama olmalı..
bu arada azmini çok takdir ettim alkisalkisalkis
zaman hakkımızda hayırlısını gösterir inşallah...

ya arkadaşlar herkezin türlü derdi var işte sonuçta gurbet zor heleki şu ortamda herkezle arkadaşlık kurulmuyor millet birbir,inin arkasından kuyusunu kazıyor.

evet canım dediğin çok doğru kimin doğru kimin yanlış olduğu ayırt edilemiyo nerdeyse
insanlar o kadar ikiüzlü olmuş...:1no2:

slmmjından etkilendim valla kayınvaldelerin çogu gelinleri çekemiyor galibende bursadasın sanırım bende bursadayım.ailem uzakta burdada akrabalar varda yakın degil bana.anlıcagın benim etrafımdada eşimin çevresi var oda yakınıyo insanların hainliginden ikiyüzllügünden.kayınvalden niye çagırmıyo seni çaya felan.boşver takma.nerden geldin bursaya?bursa güzel de çevren yoksa sana kötü gelir sıkılırsın.seni çok iyi anlıyorum.bende bursaya geleli 1 yılı geçti canım.

mecbue istersen konuşuruz msnden arkadaş oluruz.bende bursadan aynı şehirdeyiz.ok dersen özel msj at msnni bana.

en kısa zamanda herşey yoluna girecektir,merak etmeyin,
sabaha ermeyen gece gördünüz mü hiç...sadece sabır ve zaman...

haklısın sen daha zor durumdasın canım allah yardımcın olsun:Saruboceq:

evet arkadaş yardımcı oldu sen hergün giriyomusun buraya özel msj hakkın varsa bana msnni atsana ordan bende vereyim konuşalım msnden şimdi burdan msn vermek istemiyorum

en kısa zamanda herşey yoluna girecektir,merak etmeyin,
sabaha ermeyen gece gördünüz mü hiç...sadece sabır ve zaman...

evet haklısınız sabırlı olmak lazım ama insan bazı sorunlar karşısında yıpranıyor işte.ben şimdi halmden memnunumda geçmişte yaşadıgım bazı şeyler beni yıpratmış olabilir.

evet haklısınız sabırlı olmak lazım ama insan bazı sorunlar karşısında yıpranıyor işte.ben şimdi halmden memnunumda geçmişte yaşadıgım bazı şeyler beni yıpratmış olabilir.

şuanda memnunsan geçmişe takılıp kalma..zaten yaşamışsın daha önce ,sarsmış,zümüş senii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…