kiz yalniz degilsin benimde kimsem yok ama sen daha sanslisin yakininda olan herkez türkce konusuyor cok özleyincede atlar gidersin ailene veya onlar gelir ben ise almanyadayim ne arkadasim var nede fazla tanidigim..özleyince hemen gidemem ki cok uzak
dediğin gibi fazladan efor sarfetmek doğru değil eğer herşey doğru düzgün olacaksabu durumu yaşamamış olanlar için dert gibi görünmeyebilir ama,benim gibi aynı sıkıntıyı yıllarca yaşamış birisi için ne olduğu bilinen bir durumdur,bir tekte çeken bilir yalnızlığı....
başta size tavsiyem kimseyle arkadaş olucam diye fazladan efor sarfetmeyin,çünkü bu gitgide sizi bunalıma sokar ...ne olacaksa doğaçlama olmalı...zaten samimi bir çevre için tek taraflı çabayada gerek yok....
ben bu durumu tamı tamına 5 yıl yaşadım,insanı çok yoran ve insan fıtratına hiç uymayan bir durum...insanın temel ihtiyaçlarından biride sosyal çevreymiş bunu anladım...
nasıl kurtulduğuma gelince(zaman zaman ,hala bazı şeylerin tam olmadığını düşünmüyorda değilim)birincisi çocuğum büyüdü onun okuluyla beraber mecburen ona zaman ayırmam gerekti,ikincisi kızımın arkadaşlarının anneleriyle bende arkadaş oldum,üçüncüsüde ben eğitimime devem ettim,ilk iki yıl halkla ilişkiler okudum akabinde işletmeye dikey geçiş yaptım,bir hayli zamanda buna ayırmam gerekti....
size tavsiyem çareyi kendinizde arayın,meşguliyet bulun,yaşadığınız yeri sevemediyseniz(bende bu olmuştu)eğer mümkünse taşının....ve geçici bir durum olduğunuda bilin....
ya arkadaşlar herkezin türlü derdi var işte sonuçta gurbet zor heleki şu ortamda herkezle arkadaşlık kurulmuyor millet birbir,inin arkasından kuyusunu kazıyor.
evet canım dediğin çok doğru kimin doğru kimin yanlış olduğu ayırt edilemiyo nerdeyse
insanlar o kadar ikiüzlü olmuş...:1no2:
ben diyer yazılanları okumadım ama seni çok iyi anlıyorum canım bende nerdeyse iki sendedir bursadayım burdanda bu çevredende nefret ediyorum alışamadım bizim burdan taşınma ihtimalimizde sıfır benim eşimin ailesi burda alt katta oturuyolar bizde onların üst katında doğal olarak tabi etrafıma bi bakıyorum herkes annesinde ablasında görümcem bi gün evinde kalıyo üç gün burda kayınvalidem komşularla çok iyi arası benimde sorunum yok ama her gün buluşup kahve içerler bana bi kere seslenildiyini görmedim daha bunlar çokkkkkkk can sıkıcı
ben diyer yazılanları okumadım ama seni çok iyi anlıyorum canım bende nerdeyse iki sendedir bursadayım burdanda bu çevredende nefret ediyorum alışamadım bizim burdan taşınma ihtimalimizde sıfır benim eşimin ailesi burda alt katta oturuyolar bizde onların üst katında doğal olarak tabi etrafıma bi bakıyorum herkes annesinde ablasında görümcem bi gün evinde kalıyo üç gün burda kayınvalidem komşularla çok iyi arası benimde sorunum yok ama her gün buluşup kahve içerler bana bi kere seslenildiyini görmedim daha bunlar çokkkkkkk can sıkıcı
haklısın sen daha zor durumdasın canım allah yardımcın olsun:Saruboceq:
en kısa zamanda herşey yoluna girecektir,merak etmeyin,
sabaha ermeyen gece gördünüz mü hiç...sadece sabır ve zaman...
evet haklısınız sabırlı olmak lazım ama insan bazı sorunlar karşısında yıpranıyor işte.ben şimdi halmden memnunumda geçmişte yaşadıgım bazı şeyler beni yıpratmış olabilir.
en kısa zamanda herşey yoluna girecektir,merak etmeyin,
sabaha ermeyen gece gördünüz mü hiç...sadece sabır ve zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?