Evlendim, gurbete geldim hiç dostum kalmadı:(

benimde bu topiği açmadaki amacım buydu aslında....
dediklerine gerçekten hak veriyorum....

slm yazını okudumda canım aynı sorun bendede var benim ailem mersinde aslen gemlikliyim bursada evlendim çevrem yok burda şuan çalışmıyorum gerçekten insan bunalıp sıkılıyor.eşim sagolsun destek oluyo ama insan kendi denginde bayan arkadaşta istiyor istersen arkadaşın olurum

en azından eşlerimizi seviyoruz hepimiz anladığım kadarıyla :asigim: anlaşamasaydık eşlerimizle daha zor olurdu.

hiç olmadı bir kuaföre gidin sürekli evinize yakın olan hem bir kahve içer hem kendinize bakmış(fön bile yeter)olursunuz hemde size arkadaş olmuş olurrrr....
bu tabiiiii bi fikirrrr..ben kuaförde çok mutlu oluyorumda...

tabi canım neden olmaasın sonuçta bunu çeken bilir....vereliniortak

arkadaşlar hepimiz günlük yaptıklarımızı yazalım msela sabah kalkıyoruz kahvaltımızı yapıyoruz vs hepimiz ev hanımı ve yalnız hanımlarız,bir günümüz nasıl geçiyo burda paylaşalım.

şuan bekarımmm bi kaç ay sonra yazıcamm:):))))))şuan yoğun geçiyorda evlenince ne olur bilmem :))))))

evet canım çekenin halinden çeken anlarmış.ben buraya pazar günü üye oldum biraz karışık ama nasıl msjla irtibata geçicez sohbet bölümü nasıl oluyo pek anlıyamadım.işllh zamanla çözerim:)maveracım bu arada bebeğini allah bağışlasın.darısı olmayanlara...bana

sağol canım inşallaopuyorumnanaktanh en yakın zamanda seninde tatlımı tatlı bi bebeğin olur

evet yazın bakalım gurbet gelinleri naptınız sabahtan buyanazemuszemus

valla napim bu sabah hastayım biraz oğluşumla uyuduk öğlene kadar..
sonra kalktım evi toparladım falan derken zaman geçti işte .....
bazen zaman sanki su gibi akıyo .....
eee sen naptın bakalım yerimseniben

valla napim bu sabah hastayım biraz oğluşumla uyuduk öğlene kadar..
sonra kalktım evi toparladım falan derken zaman geçti işte .....
bazen zaman sanki su gibi akıyo .....
eee sen naptın bakalım yerimseniben

bende 11de kalktım:kedi: sora biras evi topladım,sora bi bardak meyve suyumu ve dünden yaptığım pidemi kk eşliğinde kahvaltı yaptım.

slm arkadaşlar ben önceden çalışıyordum şuan yeni evli oldugumdan dügüne yakın işten ayrıldım şimdide evde oturmak zor oluyor.eşimle çarşıya çıktık gezdik biraz sizlerde evde vakit geçirmişsiniz yani yaşadımız şeyler aynı evde olunca farklı şeyler olmuyo yani sağlık olsun.görüşürüz arkadaşlar kendinize iyi bakın.

evet canım sağlık olsun ...
sende kendine iyi bakopuyorumnanaktan

anlaşılan bugün bana destek veren arkadaşlarım olmıycakbilmiyorumkismile

merhaba..
ben de gemlikliyim.ama şimdi taaa afyonda gurbetteyimakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…