:) Ne yapalım hemfikir olduğun insanlarla birkaç cümle kurmak bile mutlu ediyor,tesellisi oluyor.Aslında herkes birbirine saygılı ve seviyeli olmayı bilse;iletişimde,dostluklarda kaliteli,leziz olurdu.Zaten hayatın getirdiği gerginlikten öyle ya da böyle nasibimizi alıyoruz hepimiz.Aynı iletişim dilini konuşabileceği birileriyle deşarj olmak istiyor insan.
slm yazını okudumda canım aynı sorun bendede var benim ailem mersinde aslen gemlikliyim bursada evlendim çevrem yok burda şuan çalışmıyorum gerçekten insan bunalıp sıkılıyor.eşim sagolsun destek oluyo ama insan kendi denginde bayan arkadaşta istiyor istersen arkadaşın olurum
en azından eşlerimizi seviyoruz hepimiz anladığım kadarıyla :asigim: anlaşamasaydık eşlerimizle daha zor olurdu.
arkadaşlar hepimiz günlük yaptıklarımızı yazalım msela sabah kalkıyoruz kahvaltımızı yapıyoruz vs hepimiz ev hanımı ve yalnız hanımlarız,bir günümüz nasıl geçiyo burda paylaşalım.
evet canım çekenin halinden çeken anlarmış.ben buraya pazar günü üye oldum biraz karışık ama nasıl msjla irtibata geçicez sohbet bölümü nasıl oluyo pek anlıyamadım.işllh zamanla çözerim:)maveracım bu arada bebeğini allah bağışlasın.darısı olmayanlara...bana
evet yazın bakalım gurbet gelinleri naptınız sabahtan buyanazemuszemus
valla napim bu sabah hastayım biraz oğluşumla uyuduk öğlene kadar..
sonra kalktım evi toparladım falan derken zaman geçti işte .....
bazen zaman sanki su gibi akıyo .....
eee sen naptın bakalım yerimseniben
bende 11de kalktım:kedi: sora biras evi topladım,sora bi bardak meyve suyumu ve dünden yaptığım pidemi kk eşliğinde kahvaltı yaptım.
slm arkadaşlar ben önceden çalışıyordum şuan yeni evli oldugumdan dügüne yakın işten ayrıldım şimdide evde oturmak zor oluyor.eşimle çarşıya çıktık gezdik biraz sizlerde evde vakit geçirmişsiniz yani yaşadımız şeyler aynı evde olunca farklı şeyler olmuyo yani sağlık olsun.görüşürüz arkadaşlar kendinize iyi bakın.
slm yazını okudumda canım aynı sorun bendede var benim ailem mersinde aslen gemlikliyim bursada evlendim çevrem yok burda şuan çalışmıyorum gerçekten insan bunalıp sıkılıyor.eşim sagolsun destek oluyo ama insan kendi denginde bayan arkadaşta istiyor istersen arkadaşın olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?