evet canım msjımı aldınmı sen?
zorluyom seni işe girmen konusunda?
hangi mesajını canm anlayamadım ?
neden büyük şehirde yaşayan insanlar bu kadar çekingen oluyo .....
kendilerini insanlara karşı güvensizliğe öylebi planlamışlarki ....
bekarken yaşadığım yer küçük bi şehir merkeziydi insanlar asla böyle değildi
herkes birbirine yardım edrdi destek olurdu yeri gelir herşeylerini paylaşırlardı.....
yazık yaa insanlar zamana nasılda yenik b düşmüşler....
aynen öyle bnm geldgm yerdede byle dgldi istanbul böyleymiş malesef
haklısın canım doğru söylüyosun istanbul dünya üzerindeki cehenneme dönmüş insanlar yüzünden yaaa
merhaba canim seni cok iyi anliyorum cünki bende gurbete geldim ilk 3 senem cok zor gecmisti ki ben hem dil hem kültür olarak tamamen yabanciydim hic kolay olmadi alismak..simdi sükür 7 senedir burdayim her isimi kendim görüyorum doktor, alisveris vs..dil ögrenmek cok kolay olmadi simdide o kadar iyi degilim dil konusunda ama her isimi kendim yapabilecek kivanmdayim sempatiksalakcinni
sen hic degilse dilini bildigin kültürüne alisik oldugun bir ülkedesin.
sen yapcagin sey asla negatif düsünmemek herseyin olumlu yönlerine bak geri dogru bakarsan önünü yasayacagin mutlu anlari yok edersin.. her günün aglamakla üzüntüyle gecer.
sana en iyi tavsiyem pozitif bak ilk önce yakinlarindaki yasli insanlarla kontak kur..en az zarar verebilecek insanlar onlardir.daha sonra yavas yavas onlarin sayesinde baska güven duyabilecegin insanlar karsilasabilsin..
her önüne gelene güven duymamakla haklisin ama bu sekildede kusku duya duya paranoya olur insan sen iyi ve temkinli oldugun sürece birsey olmaz..
ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin diye bir laf vardir
sen deveyi gütmeye bak alismaya bak..yoksa böyle hayatini geciremezsin.
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?