Evlendim, gurbete geldim hiç dostum kalmadı:(

ya sendemi gurbettesin neden eşin memurmu valla ben iş bulsam iyi olucakta iş haberi bekliyoruz işte yoksa evde vakit geçiremiyorum.önceden çalıştıgım için.bide afyon bursaya göre biraz geridir.allah yardımcın olsun canım.

canım giremedim bugünlerde nasılsın umarım iyisindir.ben bu siteyi pek çözemedim yaa mesela sizle arkadaş oldum diyelim nerden nasıl konuşucaz hep bu sayfayamı girmem gerekiyo konuşmam için anlamadım gitti ya

canım giremedim bugünlerde nasılsın umarım iyisindir.ben bu siteyi pek çözemedim yaa mesela sizle arkadaş oldum diyelim nerden nasıl konuşucaz hep bu sayfayamı girmem gerekiyo konuşmam için anlamadım gitti ya

maveracım yok ama ben varım:) ben yardım ediyim bari..
kullanıcı profiline girince sol köşede resmin altında hemen,mesaj gönder var..ordan özel mesaj yada ziyaretçi mesajından birini seçiyorsun ve ulaşıyorsun istediğineeeopuyorumnanaktan..özelden de irtibat kurabilirsin yani canımmbayanssulusmile

ama 50 mesaj dan sonra özel gönderebilirsinbilmiyorumkismile

eşim memur değil ama işi burdaydı o yüzden buraya yerleşmek zorunda kaldık..
eşim benim çalışmamı istemiyo evde bebeğimize bak onu büyüt yeterdiyo ...

canım arkadaşım sağol yokluğumu hissettirmiyosun:lepi::roflol

ben diyer yazılanları okumadım ama seni çok iyi anlıyorum canım bende nerdeyse iki sendedir bursadayım burdanda bu çevredende nefret ediyorum alışamadım bizim burdan taşınma ihtimalimizde sıfır benim eşimin ailesi burda alt katta oturuyolar bizde onların üst katında doğal olarak tabi etrafıma bi bakıyorum herkes annesinde ablasında görümcem bi gün evinde kalıyo üç gün burda kayınvalidem komşularla çok iyi arası benimde sorunum yok ama her gün buluşup kahve içerler bana bi kere seslenildiyini görmedim daha bunlar çokkkkkkk can sıkıcı

ay canım senin durumun daha zormuş allah sabır versin...

kiz yalniz degilsin benimde kimsem yok ama sen daha sanslisin yakininda olan herkez türkce konusuyor cok özleyincede atlar gidersin ailene veya onlar gelir ben ise almanyadayim ne arkadasim var nede fazla tanidigim..özleyince hemen gidemem ki cok uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…