kızlar cıldırcam kmseyi tanmyr ist. da evlendm buraya geldim evde cıldırcam offf
senin çocuğundamı yok? o zaman biraz daha zor oluyo tabiii:1no2:
evet malesef yokk cok zor ya
o zaman sana bi tavsiye hemen çocuk yap en azından insanın sıkıntısını bi nebzede olsun alıyo ...... can yoldaşı oluyo bu gurbette... :lepi:
ben istyrm ama esim istemyo çalışmamı istyor
anladım canım hakkında hayırlısı o zaman:Saruboceq:
canım giremedim bugünlerde nasılsın umarım iyisindir.ben bu siteyi pek çözemedim yaa mesela sizle arkadaş oldum diyelim nerden nasıl konuşucaz hep bu sayfayamı girmem gerekiyo konuşmam için anlamadım gitti ya
canım giremedim bugünlerde nasılsın umarım iyisindir.ben bu siteyi pek çözemedim yaa mesela sizle arkadaş oldum diyelim nerden nasıl konuşucaz hep bu sayfayamı girmem gerekiyo konuşmam için anlamadım gitti ya
ya sendemi gurbettesin neden eşin memurmu valla ben iş bulsam iyi olucakta iş haberi bekliyoruz işte yoksa evde vakit geçiremiyorum.önceden çalıştıgım için.bide afyon bursaya göre biraz geridir.allah yardımcın olsun canım.
maveracım yok ama ben varım:) ben yardım ediyim bari..
kullanıcı profiline girince sol köşede resmin altında hemen,mesaj gönder var..ordan özel mesaj yada ziyaretçi mesajından birini seçiyorsun ve ulaşıyorsun istediğineeeopuyorumnanaktan..özelden de irtibat kurabilirsin yani canımmbayanssulusmile
canım arkadaşım sağol yokluğumu hissettirmiyosun:lepi::roflol
ben diyer yazılanları okumadım ama seni çok iyi anlıyorum canım bende nerdeyse iki sendedir bursadayım burdanda bu çevredende nefret ediyorum alışamadım bizim burdan taşınma ihtimalimizde sıfır benim eşimin ailesi burda alt katta oturuyolar bizde onların üst katında doğal olarak tabi etrafıma bi bakıyorum herkes annesinde ablasında görümcem bi gün evinde kalıyo üç gün burda kayınvalidem komşularla çok iyi arası benimde sorunum yok ama her gün buluşup kahve içerler bana bi kere seslenildiyini görmedim daha bunlar çokkkkkkk can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?