Evlendim, gurbete geldim hiç dostum kalmadı:(

sizinle aynı durumları 2 sene önce bende yaşadım ama zamanla alıştım ve istanbulu o kadar arra oldum ki
keşke hep orda olsam bende esenlerde oturdum ilk önce insan ben nereye düştüm diyor ama sonra alışınca
ahhh istanbul ahhhh çok özlüyorsunuz yaşamınızdaki tercihlere saygı duyuyorum ama siz girişken olun mesela yarın komşunuzuzn birine bir ikram götürün allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

ah canım yaa bilirim o duyguyu mesafeler zor oluyo gerçektn bizde eşimle
tam 3 sene öyle geçirdik ..... özlem zor iş gerçekten allah yardımcın olsun arkadaşım:gitme:

teşekkür ediyorum desteğiniz için...

Bende taaa Alamanyalara gelin geldim.. bilmiyorumkismile cok $ükür mutluyum huzurum yerinde ama yalnizim ....türkiyedeki arkadaslarimi ailemi cook ama cook özlüyorum mafoldumben aranizda hicdegilse bebisi olanlar varr zamanini bi sekil gecirenler.. benim malesef oda yok :1no2: olmuyor gelmiyorrr alismak zorundayiz artik kizlarrr mecburrr :gitme:

evet haklısın gerçekten zor hadi ben aileme uçakla 45dkda
ulaşıyorum...
seniki dahada zormuş allah yardımcın olsun olmuyor demişsin çocuğunuzmu
olmuyor?

evet haklısın gerçekten zor hadi ben aileme uçakla 45dkda
ulaşıyorum...
seniki dahada zormuş allah yardımcın olsun olmuyor demişsin çocuğunuzmu
olmuyor?

evt canim ilac tedavisi görüyorum suan :sinifsinif: olmuyor cocugumuz 2 yildir......mafoldumben

evt canim ilac tedavisi görüyorum suan :sinifsinif: olmuyor cocugumuz 2 yildir......mafoldumben

allah yardımcın olsun canım sıkma canını stres yaparsan dahada zor olur herşey...
daha erken sayılır bizim bi akrabamızın 7 yıl olmadı sonra ilaç tedavisiyle oldu
unutma allah dilerse herşey olur...yerimseniben

iyi dileklerin icin tsk ederim olumunekankayizsmile herseyin hayirlisini dilemekten baska bisi düsmez bana :)) belki dogru zaman simdi degildir diye avutuyorum kendimi.. tanidigin gibi 7 yil bekletmez bebisler beni umarim akannehir

Dostluk öyle kolay değil.
Yıllara dayanan paylaşım, emek, güven ister.
Arkadaşlık daha kolay ama büyük şehirlerde maalesef o bile zor.
Ancak kurslara filan devam ederseniz olabilir.
Komşular da her zaman kafa dengi olmayabilir. Sırf komşuyuz diye de zorunlu arkadaşlık da gitmiyor.:1no2:
KK de güzel dostluklar kuruluyor. Mutlaka anlaşabileceğiniz arkadaşlar olacaktırolumunekankayizsmile

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet bu söylediğinde gerçekten haklısın
kk da gerçekten iyi dostluklar kuruluyor:enbuyukkk:

seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım.bende izmirden istanbula geldim ilk zamanlar çok zordu sonradan alıştım yada öyle zannettim.sonra hamilelik,doğum tam oraya alışıyordum semt değiştirdik taşındık.şimdi buraya alışmaya çalışıyorum.kızım 1 yaşında bana çok zor geldi asosyalleştim :hulya:cokacimcoook:çok üzgünüm::a015:

bende antalyadan istanbula evlendim.evet zor olmasına zor uzaklık ama en güzeli bu zorluğu kendi kendinede olsan bastırmaya calısmak.ne bilim arada kendine ve bebeğine özel kahvaltı tabağı hazırla mesela:)sora güzel bi kahve,yararı dokunacak kitaplar oku,hava guzelse yuru biraz,ama arkadas edinmeliyim diede sartlama kendi,ha olsa guzel olmazmı guzel olur ama yoksada kendinle arkadas olmaya calıs,.

bende antalyadan istanbula evlendim.evet zor olmasına zor uzaklık ama en güzeli bu zorluğu kendi kendinede olsan bastırmaya calısmak.ne bilim arada kendine ve bebeğine özel kahvaltı tabağı hazırla mesela:)sora güzel bi kahve,yararı dokunacak kitaplar oku,hava guzelse yuru biraz,ama arkadas edinmeliyim diede sartlama kendini,ha olsa guzel olmazmı guzel olur ama yoksada kendinle arkadas olmaya calıs,.

5 yıl yurtdışında yalnız yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum. Ama kendine cevre edinince bu sıkıntın bitecek. Bu günleri unutacaksın.

okulu bırakmanıza üzüldüm. ama mutluysanız sorun yok :)
aynı apartmanda oturuğunuz ev hanımları vardır mutlaka. onlarla kaynaşmaya çalışın.

ben bu konuda çok şanslıyım sanırım, tek başıma alışverişe çıkmayı, tek başıma sinemaya gitmeyi, yalnız kalmayı vs çok severim ve hiç sıkılmam. inşallah en kısa zamanda arkadaş edinirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…