bende antalyadan istanbula evlendim.evet zor olmasına zor uzaklık ama en güzeli bu zorluğu kendi kendinede olsan bastırmaya calısmak.ne bilim arada kendine ve bebeğine özel kahvaltı tabağı hazırla mesela:)sora güzel bi kahve,yararı dokunacak kitaplar oku,hava guzelse yuru biraz,ama arkadas edinmeliyim diede sartlama kendi,ha olsa guzel olmazmı guzel olur ama yoksada kendinle arkadas olmaya calıs,.
okulu bırakmanıza üzüldüm. ama mutluysanız sorun yok :)
aynı apartmanda oturuğunuz ev hanımları vardır mutlaka. onlarla kaynaşmaya çalışın.
ben bu konuda çok şanslıyım sanırım, tek başıma alışverişe çıkmayı, tek başıma sinemaya gitmeyi, yalnız kalmayı vs çok severim ve hiç sıkılmam. inşallah en kısa zamanda arkadaş edinirsiniz
mavera ben seni anlıyorum canım çünkü aynı durumdayım canım seninle.bende 5yıl oldu basak bir sehire geldim aynen ne esimin ne benim ailem burda.Yanlızız yani.Atamam cıkmadıgı icin işte yok.burası takılmak zamanı geçirmek icin güzel ama gercek arkadaslıklar icin uygun degil.gerci artık arkadaşlık diye birsey kaldımı oda mechul cunku herkes ihtiyacı oldugunda dert anlatacak insan arıyor yani arkadas aramıyor benim kanımca ve gordugum kadarıyla.sadece kendisi ihtiyacı olup arayan sana dertlerini anlatıp desarj olup yani seni kullanıp, sonrada sen onu araıdıgda sana vakit ayırmayan insan çokkkk.Komşu edin demişler.tatlı yap götür tanıs demsşlerde.bence yapma, niye dersen söyle once bir selamlaş karsılaştıgında sıcaklık almıyorsan suratsız insanlarsa ttalı yapaıp götürsende boşa yani.Ben mesela yan komşuya tanısmak icin bundan 8ay oncesi tatlı yapıp götüdüm gorüsürüz cok istreim görüsmeyi falan dedi.vs dedi.kapımı bile calmadı 8ay boyunca. 2, 3kez adım daha attım.ama karsılıksız kaldı.Anca evine hırsız girince evde olmadıgı zamanlarda birsey olursa diye tel numarasını vermek icin kapımı caldı.dediğim gibi arkadas cevre edinmek icin denemedigm kalmadı ama sana sunu soyleyebilirm kabullenmekten baska caren yok.Yoksa hayatı zindan edersin kendine.Cunku seninle aynı durumdayım arkadasım .Seni cokta iyi anladıgımı dusunuyorum.sadece tek bir oneri bebek buyuyunce iş ara derim.En azından evde bunlamazsın birde belli olmaz belki 1, 2kafana uygun samimi arkadas edinirsin.tabii onlarda belşi bir eyere kadar unutma .Birnizden biri işeten ayrılınca ilişkide zamanla kopuyor yani kısacası giitigi yere kadar surdursun arkadaslıgını.
zaten bebeğimden arta kalan hemen hemen bütün vaktimi
kitap okumakla geçiriyorum kitap okumakta sıradanlaştı artık :roflol:
bebeğininin doğumundan öncesini ve sorasını kıyaslarsan bi nebze yalnızlığını unutturuyormu?yoksa daha cokmu özlüyorsun,bende iki senelik evliyim ve allah nasip ederse inşallah bebek düşünüyoruz,o yüzden sormak istedim sana.
tabi bebek olduktan sonra sıkılmayada fırsat kalmıyo hemen hemen
bütün zamanınıda alıyo ben yeri geliyo yemekte yapamıyorum....
temizlikte yaptırmıyor bazen zorluklarıda var ama gerçekten güzel bi duygukaydirigubbakcemile3
tabiki güzel bi duygudur ona şüphem yok,ama gurbetteyken daha bi ihtiyac duyuyor insan,kendi kanından canından bi varlıkopuyorumnanaktan
evet aynen öyle mesela ben hayatta bakamam bu çocuğa yalnız diyodum
ama öyle olmuyomuş işte tamam zorluğu oluyo ama insan dayanıyo
bi can yoldaşı bi destekçi oluyo insana ,insanın bütün derdini sıkıntısını
unutturuyor...allahım herkese yaşatsın bu duyguyu....
yüce rabbim sanada hayırlı bi evlat verir inşallahzemuszemus
canım özele mesaj attım bakarsın
dikkat et kendine.
bnde aynıyım istanbula geln geldm ailemden uzagım sıkıntıdan patlıyrm tek bir kişiyi bile tanımıyorumm off ya kafayı yerim ben
bendensin canımyerimsenibenhele birde benim gibi henüz cocuğun yoksa iyce patlarsın.sen nerden geldin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?