Evlendim, gurbete geldim hiç dostum kalmadı:(

sen nerelerdesin canım?bayanssulusmile

yaa bebek sağolsun bi türlü fırsat vermiyoki gireyim kafamçokkarıştı
sabahtan beri çıldırttı beni boyna ilgi istiyo boyna konuşmaya çalışıyo yaramaz :roflol:
anca fırsat bulupta geldim valla...

esenlerden taşınıyoruz atışalanına belki orada daha sıcak komşulara sahip olurum
arkadaşlar nedersiniz......bilmiyorumkismile

atışalanı nerdeki?benim oturduğum sitede komşum çok hatta haftanın 3 günü ayrı günüm var ama dosluk samimiyet bunu herkezle yaşayamaz insan.

esenlerin biraz daha ilerisind fazla bi arası yok ....
bakalım hayırlısı allahtan ...
allah ne dilerse o olur inşallah hayırlı komşularım olur ...

Bende doğma büyüme Ankaralıyım.Evlendim ve Adanada yaşıyorum.Sanırım büyük kentte olup ta küçük yerde olmayan iletişim farklılıklarının başında;büyük şehirdeki insanların daha temkinli ve mesafeli olmaları geliyor.Bende burada buna alışamıyorum.Hemen özel sorular sormalarından hemencik samimiyet oluşturmalarından ve bunu yaparkende hassas olmayışlarından hoşlanmıyorum,dedikodudan hoşlanmıyorumboshayallersmile.Birde hemen herşeyini seninle yarıştırmalarından Bu çok sıkıcı.Elbette insanın kültürü yaşadığı yere göre gelişiyor ben burada kimseyi genele göre kategorize etmek istemem ama?!Açıkçası resmiyeti herzaman fütursuz samimiyete tercih ederim!Ben Ankara da kaç yıllık kız arkadaşıma samimi de olsak özel hayatına dair soru sormazdım.Anlatmak,paylaşmak isterse anlatır zaten diye düşünürdüm.İşte hepimizi zorlayan bir konu bu demekki.Kendime yetmeye çalışıyorum çaresiz.

haklısın canım kesinlikle resmi olmayı gereksiz zoraki muhabbetlere tercih ederim.gidipte arkadaş edineyim iki llaf edeyim derken akşam eve negatif enerji yüklüde dönebilirsiniz yoksaka ydirigubbakcemile5

haklısın canım kesinlikle resmi olmayı gereksiz zoraki muhabbetlere tercih ederim.gidipte arkadaş edineyim iki llaf edeyim derken akşam eve negatif enerji yüklüde dönebilirsiniz yoksaka ydirigubbakcemile5
:) Ne yapalım hemfikir olduğun insanlarla birkaç cümle kurmak bile mutlu ediyor,tesellisi oluyor.Aslında herkes birbirine saygılı ve seviyeli olmayı bilse;iletişimde,dostluklarda kaliteli,leziz olurdu.Zaten hayatın getirdiği gerginlikten öyle ya da böyle nasibimizi alıyoruz hepimiz.Aynı iletişim dilini konuşabileceği birileriyle deşarj olmak istiyor insan.

aynen öyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…