valla cnm senin durumunda deilim olmakta istemem..ama en cok hukuk fakültesini bıraktıgına üzüldüm..keşke biraz daha sabırlı olsaymıssın evlilik konusunda..hem yalnız deilsinki kk ailesi varzemuszemus
hani benim destekçilerim nerdeeeesenağlama
sen nerelerdesin canım?bayanssulusmile
canım topiğinle ilgilen özel mesajlarına bi bak istersen
yaa bebek sağolsun bi türlü fırsat vermiyoki gireyim kafamçokkarıştı
sabahtan beri çıldırttı beni boyna ilgi istiyo boyna konuşmaya çalışıyo yaramaz :roflol:
anca fırsat bulupta geldim valla...
hoşgeldin
hoşbulduk canım bu arada bana attığın mesajın cevabınıı veermiştim
gördünmü?
haklısın canım kesinlikle resmi olmayı gereksiz zoraki muhabbetlere tercih ederim.gidipte arkadaş edineyim iki llaf edeyim derken akşam eve negatif enerji yüklüde dönebilirsiniz yoksaka ydirigubbakcemile5Bende doğma büyüme Ankaralıyım.Evlendim ve Adanada yaşıyorum.Sanırım büyük kentte olup ta küçük yerde olmayan iletişim farklılıklarının başında;büyük şehirdeki insanların daha temkinli ve mesafeli olmaları geliyor.Bende burada buna alışamıyorum.Hemen özel sorular sormalarından hemencik samimiyet oluşturmalarından ve bunu yaparkende hassas olmayışlarından hoşlanmıyorum,dedikodudan hoşlanmıyorumboshayallersmile.Birde hemen herşeyini seninle yarıştırmalarındanBu çok sıkıcı.Elbette insanın kültürü yaşadığı yere göre gelişiyor ben burada kimseyi genele göre kategorize etmek istemem ama?!Açıkçası resmiyeti herzaman fütursuz samimiyete tercih ederim!Ben Ankara da kaç yıllık kız arkadaşıma samimi de olsak özel hayatına dair soru sormazdım.Anlatmak,paylaşmak isterse anlatır zaten diye düşünürdüm.İşte hepimizi zorlayan bir konu bu demekki.Kendime yetmeye çalışıyorum çaresiz.
:) Ne yapalım hemfikir olduğun insanlarla birkaç cümle kurmak bile mutlu ediyor,tesellisi oluyor.Aslında herkes birbirine saygılı ve seviyeli olmayı bilse;iletişimde,dostluklarda kaliteli,leziz olurdu.Zaten hayatın getirdiği gerginlikten öyle ya da böyle nasibimizi alıyoruz hepimiz.Aynı iletişim dilini konuşabileceği birileriyle deşarj olmak istiyor insan.haklısın canım kesinlikle resmi olmayı gereksiz zoraki muhabbetlere tercih ederim.gidipte arkadaş edineyim iki llaf edeyim derken akşam eve negatif enerji yüklüde dönebilirsiniz yoksaka ydirigubbakcemile5
:) Ne yapalım hemfikir olduğun insanlarla birkaç cümle kurmak bile mutlu ediyor,tesellisi oluyor.Aslında herkes birbirine saygılı ve seviyeli olmayı bilse;iletişimde,dostluklarda kaliteli,leziz olurdu.Zaten hayatın getirdiği gerginlikten öyle ya da böyle nasibimizi alıyoruz hepimiz.Aynı iletişim dilini konuşabileceği birileriyle deşarj olmak istiyor insan.
ben de gurbete gidenlerdenim..offf ne zor gelio herşey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?