evlendim herşey değişti

Sanırım biraz zamana ihtiyacın var. Hem yeni ev evlilik yeni bir iş ortamı. Kolay değil

Ben 2 yıl oldu aşamadım bu duyguları.
Kolay değil zor elbette.
Başka sorunların yok evliliğinde en azından sen çabuk alışırsın diye düşünüyorum.:KK14:

Evet tatlden sonra iyi gelecek kafam dagılacak ama okul hiç istedğim gibi bi okul değil:KK43: okuluda sevemedim cok sevmeyi denedim seminer dönemi sevemedim:KK43:

okul öğrencilerle; ders ortamı ile sevilir

bir de seminer döneminde sen yeni; diğer öğretmenler birbirlerini tanıyor olunca kendini yabancı hissetmişsindir; yavaş yavaş alışırsın

Bende evlenince uzaga gidicem burdanda,bu semttende,bu insanlarda kurtulcam diyodum
Yok anacim yok yine burdayım yine gidemedim.
Belki esimin aklina girerim.falan diyorum yok o da alisik buraya
Burda ölcem burda yaslancam diye.korkuyorum artik

Siz calisiyosunuz en azindan okulda oyalanirsiniz
Ogretmenlerden cevre edinin vs
Ben evde kös kös

Sosyallesememiniz sizin sikintiniz..hicmi esinizin arkadaslarinin esi yok.okulda gorusebileceginiz arkadaslariniz yok.
Bende farkli sehre gelin geldim ama henuz calisamadigim halde bir yigin cevre edindim.bu sizin elinizde.

Birde ben bu yilda atanamadim..yillardir ugrasiyorum..ben bunun derdindeyken sizin ise sukursuzlugunuze icerlenmedim degil..
Hayat iste..

evliyim iki aydır cok şükür eşimle hiçbir sıkıntımız yok herşey cok iyi ama ben bu şehri ezelden sevmiyordum sevmediğim akrabalarım var burda ve hep sıkıntı yarattılar zaman zaman görüşmüyorum uzak duruyorum ama ara ara kulagıma birşeyler geliyor eşimin işide yogun olacak öğretmenim atandıgım okulu ortamıda sevemedim yarın okul acılıyor inanın hiç gidesim yok:KK43: şehire alısamıyorum ailem yok yalnız hissediyorum ailen uzakta olunca candan kimse olmuyor arkadaş çevrem yok herşey değişti apartmanıma ısınamadım cok büyük bir site kimsenin kimseden haberi yok:KK43: dertlesecegım kımse yok Esım elımden gelenin fazlasını yapıyor ama ara ara dertleniyorum ablam cok yakındı bAna onların uzak olması yalnızlık hissine itiyor:KK43:
Bnde ayniyim ama yapack bsey yk ,)

Daha 2 ay olmuş, ortamı ne ara gördünüz de sevmediniz?
Ben ilk yabancı şehre geldiğimde yatağımı bile yadırgamıştım, yaz tatili boyunca evde oturup eşimi beklemiştim. İLk dönem bitince bayağı alışmış 3-5 arkadaş çevresi edinmiştim. Siz daha yenisiniz olur böyle şeyler.

Ben de eşinizle problem yaşıyorsunuz sandım.Ne güzel mesleğiniz var. Atama bekleyen öğretmen adaylarını düşünün. Onun dışında arkadas edinin. Hemen önyargılı olmayın.Hem evliliğiniz hem yaşadığınız yer yeni ..Alışmak zaman alır.. Ama zamanla seveceginize inanıyorum.Alışmak için de biraz çaba göstermelisiniz. Sevmek için gayret goremedim sizde. Hep eksi yönlerini goruyorsunuz. Artı yönlerine de bakın . İnsanlar herseye alışıyor. Siz de alisirsiniz zamanla. Evinize girdiğinizde de hersey dışarda kalıyor zaten.

Back
X