- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de çok hızlı gitmiş, o yüzden acaba mecbur hissettiği için mi evlendi diye düşünüyorumTamam da bu ne hiz.
Simdi okudum tüm sayfaları ben de sanırım biraz mecburi olmus ama dilerim mutlu olurbence de çok hızlı gitmiş, o yüzden acaba mecbur hissettiği için mi evlendi diye düşünüyorum
Mahkemeye basvurup ıddet suresını dusurebılır kadın dogum muaynesınden sonranedense bu konu bana gerçek gelmedi 1) daha haziran da konu açmışsınız boşandım diye
resmi olarak 6 ay geçmeden evlenmeniz mümkün değil
hemen tanıdığınız biri ile 2.5 ay içinde nasıl evlendiniz nasıl güvendiniz
insallah hep mutlu olursun bazen hizli karar verib de mutlu olanlar var Allah yolunu acik etsin insalahcanlarim sizlerle paylasmak istedim.. ben evlendim ve cok şükür mutluyum.. çaresizlikten tutunacak bir dal aradim cok dua ettim simdi bir yuvam var calismaya devam ediyorum esimin bir evladi var yavrum zaten öksüz annesini kaybetmiş cok seviyorum onuda benim çocuğum yoktu simdi birde evladım oldu.. esim istersen calisma diyor aldigim parayi sormuyor bile bende ufak ufak birikim yapiyorum eşya alıyorum.. evimiz kendimizim alt katta kayinvalidem var kendi halinde.. yaninda kaldigim bana sahip cikan teyzem ayni mahallede.. neler cektigimi bir ben bilirim sahipsizligi ortdada kaldigim gunleri hakaretleri.. simdi beni merak eden var ailem evladim var.. sizinle paylasmak istedim biliyorum benim icin üzülmüştünuz destek olmustunuz sizlere cok teşekkür ederim iyiki varsiniz
haklisin bir şaka nasil bu hale gelir.. ama şaka bahaneymis bir özür dilese affetmeye coktan hazırdım ki durumlar daha kötülesince özür falan unutup defalarca evime geldim.. yuvami yikmak istermiyim.,kilitleri değiştirdi eve almadi en ufak esyama kadar dagitip coplere atti.. komsumdan özür diletti.. dukkanda bana vurdu.. cebimde yol parasi yoktu ayagimin terliyiyle disarda kaldim annem sahip çıkmadı bir tanidiga sıgindim.. simdi söyler misin bana neyini seveyim.. insanlar boşanabilir ama bu kadar magdur edilir mi.. bende bir sansim olur belki deyip kabul ettim evliligi unutmak iyilesmek istedim
ben olsam kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartırdım ama konu sahibi benim kadar cadaloz değil maalesefyani sonuç olarak şu asifteden Özür diledin
ben olsam kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartırdım ama konu sahibi benim kadar cadaloz değil maalesef
Karsindaki adam arkanda olmayinca insan butun mahallreden bile ozur dilerya hadi cadaloz olmasın da Özür de dilemesin be kardeşim bu kadar da insan kendini hiçe saymaz
resmen bi çeşit Stockholm sendromu
kocasının zorlaması, mecburiyet hissi, gidecek yer olmaması falan of ne bileyim hayat herkese adil davranmıyo ne yazık kiya hadi cadaloz olmasın da Özür de dilemesin be kardeşim bu kadar da insan kendini hiçe saymaz
resmen bi çeşit Stockholm sendromu
Karsindaki adam arkanda olmayinca insan butun mahallreden bile ozur diler
kocasının zorlaması, mecburiyet hissi, gidecek yer olmaması falan of ne bileyim hayat herkese adil davranmıyo ne yazık ki
doğru ama olan oldmuş artık, bundan sonra kendini kimseye ezdirmez umarımdiledi de noldu üstüne bir de dayak yedi. Adam zaten gozden cıkarmis Kendini düşünmezse insan başkası hiç düşünmüyor