• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendim.. nerden nereye..

nedense bu konu bana gerçek gelmedi 1) daha haziran da konu açmışsınız boşandım diye
resmi olarak 6 ay geçmeden evlenmeniz mümkün değil
hemen tanıdığınız biri ile 2.5 ay içinde nasıl evlendiniz nasıl güvendiniz

nedense bu konu bana gerçek gelmedi 1) daha haziran da konu açmışsınız boşandım diye
resmi olarak 6 ay geçmeden evlenmeniz mümkün değil
hemen tanıdığınız biri ile 2.5 ay içinde nasıl evlendiniz nasıl güvendiniz
Mahkemeye basvurup ıddet suresını dusurebılır kadın dogum muaynesınden sonra

Adını hatırladım ama konuyu kızlar yazana kadar hatırlayamadım. Allah mutlu mesut etsin inşallah. İnnnşallah ennn en en kötü günün böyle olsun. Çok sinirlenmiştim o seviyesizlere. Komşun da yatışmıştır şimdiye..

canlarim sizlerle paylasmak istedim.. ben evlendim ve cok şükür mutluyum.. çaresizlikten tutunacak bir dal aradim cok dua ettim simdi bir yuvam var calismaya devam ediyorum esimin bir evladi var yavrum zaten öksüz annesini kaybetmiş cok seviyorum onuda benim çocuğum yoktu simdi birde evladım oldu.. esim istersen calisma diyor aldigim parayi sormuyor bile bende ufak ufak birikim yapiyorum eşya alıyorum.. evimiz kendimizim alt katta kayinvalidem var kendi halinde.. yaninda kaldigim bana sahip cikan teyzem ayni mahallede.. neler cektigimi bir ben bilirim sahipsizligi ortdada kaldigim gunleri hakaretleri.. simdi beni merak eden var ailem evladim var.. sizinle paylasmak istedim biliyorum benim icin üzülmüştünuz destek olmustunuz sizlere cok teşekkür ederim iyiki varsiniz
insallah hep mutlu olursun bazen hizli karar verib de mutlu olanlar var Allah yolunu acik etsin insalah

haklisin bir şaka nasil bu hale gelir.. ama şaka bahaneymis bir özür dilese affetmeye coktan hazırdım ki durumlar daha kötülesince özür falan unutup defalarca evime geldim.. yuvami yikmak istermiyim.,kilitleri değiştirdi eve almadi en ufak esyama kadar dagitip coplere atti.. komsumdan özür diletti.. dukkanda bana vurdu.. cebimde yol parasi yoktu ayagimin terliyiyle disarda kaldim annem sahip çıkmadı bir tanidiga sıgindim.. simdi söyler misin bana neyini seveyim.. insanlar boşanabilir ama bu kadar magdur edilir mi.. bende bir sansim olur belki deyip kabul ettim evliligi unutmak iyilesmek istedim

yani sonuç olarak şu asifteden Özür diledin

Tektaş konusundan beri inandırıcı gelmiyor bana ama gerçekse özür dilerim şimdiden...
Dilerim mutluluğunuz daim olur.

ya hadi cadaloz olmasın da Özür de dilemesin be kardeşim bu kadar da insan kendini hiçe saymaz

resmen bi çeşit Stockholm sendromu
kocasının zorlaması, mecburiyet hissi, gidecek yer olmaması falan of ne bileyim hayat herkese adil davranmıyo ne yazık ki

o komşuyla kocasının bir ilişkisi var galiba.. o kadın pisliğin tekiymiş resmen bir yuvanın yıkılmasına sebep oldu inanamıyorum yaaa

konu sahibi kız kardeşinin kayınvalidesinin evinde kalıyormuş yani nereye kadar kalabilirdiki orda.. düzgün bir aileymiş mahallede herkes tanırmış eski eşide vefat etmiş ortada birde masum çocuk var..

allahım inşallah çok mutlu olursunuz..

Back
X