Evlendim ve ailemle ilgili bazı sorunlar

Ay kusura bakmayın da biraz gereksiz.

Çok uzakta olurlar, yılda bir kez görüşürsünüz, ne bileyim torunları vardır özlerler kalırsınız anlarım da bu ne böyle?

Anneniz saçmalamış artık sizin ayrı eviniz eşiniz var 1 ay niye kalasınız? Ben 2 geceden fazla kalmam mesela ne gerek var
Ya ben de böyle düşünüyorum. Alıştırmak istemediğim için 3-4 gün kalma meselesini de yapmamaya başladım. Birkaç gündür bunaldım bu konuyu düşünmekten bencillik yapıyormuş gibi hissetmeye başlamıştım açıkçası

Ay kusura bakmayın da biraz gereksiz.

Çok uzakta olurlar, yılda bir kez görüşürsünüz, ne bileyim torunları vardır özlerler kalırsınız anlarım da bu ne böyle?
Ben de gereksiz buluyorum yani altı üstü bir saatlik mesafedeyim neden kalmaya gideyim ki

1 saatlik yola 1 ay kalınmaz. Eşinizle sorunlar yaşarsınız. Hiç bir eş kabul etmez böyle bir şeyi.
Eşiniz gidip 1 ay kalsa ailesi ile ne yaparsınız?
Annenizle konuşun bu konuyu. Eşimle sorun yaşamak istemiyorum anne, aramızdaki mesafe kısa gidip gelirim özlem gideririz ama uzun süreli kalamam diyin

Eşiniz olmadan hiç gitmiyorsanız sizinle özel biseyler yapmak istemeleri haklı. Ama gidipte 1 hafta 1 ay kalmak saçma artık evlisiniz.
Sorun şu aslında ben gidip orda üç günde kalsam bu konunun lafı ediliyor bir hafta da kalsam ediliyor.

Yoksa ben de böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…