Evlendim ve ailemle ilgili bazı sorunlar

Karanfil07

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2023
209
68
18
Merhaba arkadaşlar. Evleneli 1,5 yıl oldu. Ailemin yanına gidip bir ay ya da hafta kalmadığım için sürekli laf çarpıyor. Haftada bir ailemin yanına gidiyoruz zaten. Böyle düşünüp kalmaya gitmemeye çalışıyorum. Bu düşüncem sizce yanlış mı? Yoksa doğru olanı mı yapıyorum bilmiyorum.

Böyle evliliğin ilk zamanlar için hastslık durumları yoksa bir ay uzun bir süre. Sonuçta eşinle bir yuvanız var. Zaten haftada bir gidip geliyorsan, bir ay çok fazla.

Böyle evliliğin ilk zamanlar için hastslık durumları yoksa bir ay uzun bir süre. Sonuçta eşinle bir yuvanız var. Zaten haftada bir gidip geliyorsan, bir ay çok fazla.
Evet ben de böyle düşünüyorum. Aramızda bir saatlik bir mesafe var. Devamlı bu şekilde imalarda bulunuyorlar bu da beni rahatsız etmeye başladı açıkçası

Sağlıklı bir düşünce değil herkes kendi evinde kalsın. ayda bir iki ayda bir belki gönlünü yaparsınız ama fazlasını da bekleyebilirler

Belki teke tek vakit geçirmek istiyorlardır sizle.
Sürekli eşiniz yanınızdaysa onu diyorlardır.
Ama bir ay kalmanızı istemeleri biraz saçma.
Uzakmısınız çok?
Olmadı siz tek uğrayın haftada bir daha.

Yani aynı şehirde misiniz?

Bir saatlik yolda her hafta giderken ne kalması yaaaaa, bayramda seyranda belki de normal zamanda gerksiz. Başbaşa mı kalmak istiyorlar, ona mı fırsat yok. O da değilse umursamayın, böylesi yeterli deyip geçin

Belki teke tek vakit geçirmek istiyorlardır sizle.
Sürekli eşiniz yanınızdaysa onu diyorlardır.
Ama bir ay kalmanızı istemeleri biraz saçma.
Uzakmısınız çok?
Olmadı siz tek uğrayın haftada bir daha.
Bu şekilde yaptım hatta yeri geldi 3-4 gün kaldım ama sanki her seferinde kalma süremin daha uzamasını istiyorlar gibi gelmeye başladı.

Evde bekar kız kardeşiniz yoksa sizi ev işi yapasınız diye çağırıyordur yoksa evli barkli kadını bir ay kalması için kim niye çağırsın ki?
İki tane kız kardeşim var. Biri devamlı gelir bana diğeri henüz lise çağında çok fazla gelemiyor haliyle

Duymazdan gelin, sözünü geçirmeye çalışan anne modeline benziyor. Verdikçe daha fazlasını ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…