- 30 Haziran 2023
- 209
- 68
- 18
- Konu Sahibi Karanfil07
-
Merhaba arkadaşlar. Evleneli 1,5 yıl oldu. Ailemin yanına gidip bir ay ya da hafta kalmadığım için sürekli laf çarpıyor. Haftada bir ailemin yanına gidiyoruz zaten. Böyle düşünüp kalmaya gitmemeye çalışıyorum. Bu düşüncem sizce yanlış mı? Yoksa doğru olanı mı yapıyorum bilmiyorum.
Evet ben de böyle düşünüyorum. Aramızda bir saatlik bir mesafe var. Devamlı bu şekilde imalarda bulunuyorlar bu da beni rahatsız etmeye başladı açıkçasıBöyle evliliğin ilk zamanlar için hastslık durumları yoksa bir ay uzun bir süre. Sonuçta eşinle bir yuvanız var. Zaten haftada bir gidip geliyorsan, bir ay çok fazla.
Yani aynı şehirde misiniz?Merhaba arkadaşlar. Evleneli 1,5 yıl oldu. Ailemin yanına gidip bir ay ya da hafta kalmadığım için sürekli laf çarpıyor. Haftada bir ailemin yanına gidiyoruz zaten. Böyle düşünüp kalmaya gitmemeye çalışıyorum. Bu düşüncem sizce yanlış mı? Yoksa doğru olanı mı yapıyorum bilmiyorum.
AnnemKim laf çarpıyor? Böyle düşünüp kalmaya gitmemeye çalışıyorum ne demek? Anlamadım ben
Ailem ilçede yaşıyorYani aynı şehirde misiniz?
EvetÖnemli bir durum yoksa kalmaya gerek yok.
Laf çarpan aileniz mi ?
Evde bekar kız kardeşiniz yoksa sizi ev işi yapasınız diye çağırıyordur
Bir saatlik yolda her hafta giderken ne kalması yaaaaa, bayramda seyranda belki de normal zamanda gerksiz. Başbaşa mı kalmak istiyorlar, ona mı fırsat yok. O da değilse umursamayın, böylesi yeterli deyip geçinMerhaba arkadaşlar. Evleneli 1,5 yıl oldu. Ailemin yanına gidip bir ay ya da hafta kalmadığım için sürekli laf çarpıyor. Haftada bir ailemin yanına gidiyoruz zaten. Böyle düşünüp kalmaya gitmemeye çalışıyorum. Bu düşüncem sizce yanlış mı? Yoksa doğru olanı mı yapıyorum bilmiyorum.
Bu şekilde yaptım hatta yeri geldi 3-4 gün kaldım ama sanki her seferinde kalma süremin daha uzamasını istiyorlar gibi gelmeye başladı.Belki teke tek vakit geçirmek istiyorlardır sizle.
Sürekli eşiniz yanınızdaysa onu diyorlardır.
Ama bir ay kalmanızı istemeleri biraz saçma.
Uzakmısınız çok?
Olmadı siz tek uğrayın haftada bir daha.
İki tane kız kardeşim var. Biri devamlı gelir bana diğeri henüz lise çağında çok fazla gelemiyor haliyleEvde bekar kız kardeşiniz yoksa sizi ev işi yapasınız diye çağırıyorduryoksa evli barkli kadını bir ay kalması için kim niye çağırsın ki?
Çok değil mi ya? Ben 1gün kalamıyorumAilem ilçede yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?