Evlendim ve psikolojik tedavi görmeye gideceğim.

Valla geldim geleli hiç aramadim. Kayinvalidem aradı açmadım. Icimden gelmiyor malesef.
Bende konuşmak istemiyorum eşimle bu konuyu . Sence eşime nasıl yaklasiyim. Basının etini de yemek istemiyorum

Canim daha yenisin daha cok sey goriceksin ben 2 yillik evliyim ben ben olmaktan ciktim artik 10 yillik evli gibi esimin hakaretleri bitmiyor.maddi olarak sorun yok ama manevi anlamda bittim ben..

Ama bu mesafeyi nasıl ayarlayacagimi bilmiyorum. Çünkü hic bişey olmamis gibi davranıyorlar

Ablacim anlayacağım belki de ama icime çok atıyorum . Eşim bir gün savunmaya geçecek diye korkuyorum.

Evet birbirimizi anliyoruz demek ki.
Peki sen de sonda yazdığın şeyi dedin mi.
Ve esinin tepkisi ne

biz de kıyafetlerinden uçak biletlerine herşeylerini aldık. eşimin ablası o arada kendi nişan kıyafetini de almış . ki evlenmeden önce eşim ailesine ev yaptırmıştı. bana hiç birşey takılmadı. yani dert ettiğiniz şeylerden fazlası var eksiği yok bende. zerre sallamadım. zaten kendi kendimize evlenecek kabiliyetimiz, gücümüz yoksa evlenmeyelim diye düşünüyordum. 6 senelik evliyim eşimle bununla ilgili bir tartışma yaşamadık.
her gittiğimizde evlerine dolu dolu marketlerini yaparım, hediye alırım. aralarda kavga sürtüşmeler oldu başka mevzulardan onu bununla karıştırmam. hiç gocunmam yaparken. ben eşime derim yapalım edelim diye. çok şükür kazanıyoruz. kimseye muhtaç değiliz, sağlığımız yerinde diğer şeyler geçici diye bakmak lazım hayata.
ben sevilmek istedim önem versinler istedim diyorsunuz saydığınız şeyler hep maddi. böyle insanlarmış diye kabul etmekten başka çareniz yok. kaç yaşında insanlar hayatlarına yeni girmiş biri için değişmeyeceğine göre siz kabul edip arkanızda bırakacaksınız olanları.

Eski konularını hatirliyorum biraz. Yanlis bilmiyorsam calismiyorsun sen de.
Bu durumda her seyi esin kendi yapmis oluyor. Yani bu kadar sıkıntıya onun girmesi lazim düşününce.
Ama titreyerek bayilma noktalarına gelen sensin.
Esine destek ol, dik dur.
Emin ol o senden daha zor durumda.

Yok uzağız zaten. Ama yüzsüz yüzsüz gelecem dedi orda bir hafta.
Hangi yüzle gelecek bilmiyorum.
Allahım bizi onlardan uzak eylesin. Zararlarindan başka bişey dokunmadı

iyi de bunu neden takıyorsunuz ki

burada hep yazarım evlendim iki tarafında tek iğne katkısı yok evimde diye

düğünde bilezik taktılar işte birer tane

çok da tın yani

hiçbir şeyime kimse karışamaz muhatap dahi olmam

en temizi

biz evlendik biz yaptık

onlar oğlumuzu evlendirdik dese ne olur demese ne olur

Ben dayanamamki. Benim ciddiyetim yüz yuze bakana kadar. Gerçi o kadar icim soğudu ki. Napacagim bilmiyorum

Anlıyorum gerçekten benzer şeyler yaşıyoruz. Peki esinin kendi ailesine tavrı ne

Öyle ama hiç bişey olmamış gibi davranıyorlar. Nasıl davranmaliyim

Valla geldim geleli hiç aramadim. Kayinvalidem aradı açmadım. Icimden gelmiyor malesef.
Bende konuşmak istemiyorum eşimle bu konuyu . Sence eşime nasıl yaklasiyim. Basının etini de yemek istemiyorum

eşinle zaten bir sıkıntın yok senin şükür ama eşinde zor durumda tek başına yüklenmiş herşeyi siz bir ailesiniz artık birbirinize destek olun ,yeri geldiğinde karşı tarafa lafınızı esirgemeyin

Bende geldim geleli aramıyorum. Ama bundan anlayacak değiller ki. Sonra da derler elmas neden bizi aramiyor diye. O zaman ne yapacagim

Evlilik karari aldiginizda Eşinizin ailesinin hic bisey yapmayacagini bilmiyormuydunuz. Eger insanların maddi güçleri yoksa sadece kendi gecimlerini saglayabilecek bi gelirleri varsa sizin icin neyi yoktan vaaredecekler. Eşinizi yetistirip buyutmusler eğitimini almasini saglamislarsa daha fazla bişey istemeye hakkiniz olmadigini dusunuyorum. Bunu kafanizda buyutup ruh sağlığınızı etkileyecek hale getirmeniz sacmalik. Parayla pulla kendinize deger bicmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…