sevmiyorum onun ailesini yani annesini vs ... ama ona da belli etmiyorum tabi ki eşim annesini çok seviyor malesef sildiremem annesini ama bize çöpü bile dokunmasa da umursamıyorum onları zaten takarsam yaşayamamPeki esinin tepkisi ne bu durumda?
iyi de senin kendi öz ailen sana değer vermiyor elin vermemesi normal. bence senin bu psikolojini birkaç aylık kayınvalide değil annen-baban bozmuş. bence de tedavi ol.
Anlatmana gerek yok. Esine onlarla gorusmek istemedigini uygun dille soyle. Onlarla gorusmenin psikolojini bozdugunu, kendini kotu hissettigini belirt. Esin muhatap olsun bu durumda onlarla. Sen teleonlarini acma onlar aradiginda. Esin uygun dille gelmelerini engeller ya da bir mazeret gosterir. Baktin olmuyor en son resti cekersin. Bagirmadan sakin sakin yasadiklarini anlatip gorusmek istemedigi soylersin. ama bu en son yapilacak sey.Aynen öyle. Ama bunu kime anlaytacagim ben suçlu olurum
Benden de sana +1.Yazmayayım dedim ama,elmasın bir çok konusunu okumuştum açtığında ve üzülmüştüm.Kardeşi olmadan dışarıya çıkamıyordu, postaneye gidemiyordu,kafesteki kuş gibiydi.Ailesinden çok korkuyordu.Başka isteyenleri vardı ama o istemiyordu.Maddi durumu yerinde insanlardı genelde isteyenler,ailesi olsun istiyordu.Belki de haklıydılar,şu anki maddi şeylerin dert olduğunu düşününce...+1
Ailenin de sana yaşattıklarını az çok bilmesek
Evet kız bu kadar ilgisizliği kaldıramadı diye düşünebilirdim.
Ailen yardım edip destek olduysa ele güne karşı yaptı birazda
Bunu sende biliyorsun.
Kendi ailenle konuşurken zangır zangır titremiyorsan
Onlara da titreme.
Sorun para değil deyip
Zaten yedikleri eti de biz aldık şeklinde bağlıyorsan
Bir bilezik dahi takmayan kp den değer görmek istedim anlıyormusun
Diyorsan
Evet sorun tamamen para olmuş oluyor.
Ama git sen yine de tedavi ol. Evlenmeden önce zaten ailen bozmuştu psikolojini.
Beni sevmeyen ölsün diyorum zaten :)Geçmişte hoppp demedin şimdi gecti gitti. Zamanı geri çeviremezsin değilmi? ?
Ozaman napiyosun mesafeni koyuyorsun eşinle mutlu olmaya bakıyorsun.
O günler aklima gelince say yada kafana başka bişey tak...şöyle şeyler için ağlama değermi?
Ayrıca sadece onlar değer verince ''degerli '' sayılmassın .. sen zaten değerlisin. İnsanlar değer bicemez ki.herkes kendini değerli görmeli
Peki eşin annesinin sözünü dinleyip sana biseyleri yapman için dayatiyor musevmiyorum onun ailesini yani annesini vs ... ama ona da belli etmiyorum tabi ki eşim annesini çok seviyor malesef sildiremem annesini ama bize çöpü bile dokunmasa da umursamıyorum onları zaten takarsam yaşayamam
Ablacim doğru söylüyorsun. Bugünler dunlerin yansimasi ...Benden de sana +1.Yazmayayım dedim ama,elmasın bir çok konusunu okumuştum açtığında ve üzülmüştüm.Kardeşi olmadan dışarıya çıkamıyordu, postaneye gidemiyordu,kafesteki kuş gibiydi.Ailesinden çok korkuyordu.Başka isteyenleri vardı ama o istemiyordu.Maddi durumu yerinde insanlardı genelde isteyenler,ailesi olsun istiyordu.Belki de haklıydılar,şu anki maddi şeylerin dert olduğunu düşününce...
Bu"ne idüğü belirsiz insanların" oğluna kızlarını vermek istemiyorlardı. Elmas,tek sevdiğim olsun,dünya gözümde yok diyordu.Gelelim bugüne.Elmas evlendi,sevdiğine kavuştu.Ama o da ne!Titremelere,ayılıp bayılmalara başladı.Sebep,eş ailesi üstüne düşeni yapmadı.Yapmasın.Tut ki dünyanın en ilgisiz ailesi.Eşinin hatırı için 3 gün misafir edersin.Etmesen bile onları her gün konuşup durma.Sorunlarının geçmişten geldiğinin farkına var.Diş çekimi gibi,anestezinin etkisi yavaş yavaş geçti,acıyı hissetmeye başladın.Eşin madem iyi biri onu bıktırma.Bazen yüksekten ayak üstü düşüldüğünde,ayaklar değil,kaburgalar kırılırmış,buna yansıma denirmiş.Seninki de sadece yansıma.Artık bahsetmediğin öz ama zor ailenin yansıması.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.Sorun yuzsuzlukleri. Ama değişmezler sanmam en fazla bu hikaye size muhtaç olup elinizden medet ummalariyla sonuçlanır o da size kulfet. Çocuk sahibi olunca kendi ailenize odaklanın mesafe koyun hersey geçiyor maalesef. Geçmiyor da işte...
Amin inşallah çok teşekkür ederim.En doğrusunu yapmışsın Allah'a havale ederek
Eşin açısından şanslıymışsın maşallah Sorumluluklarını üstlenebilen,olgun ve yanında olan bir eşin var
Seviyorsunuz belliki birbirinizi Tüm olumsuzluklara karşı bir olun Birbirinize destek vermeyi ihmal etmeyin
Kv ile kp'den ilgi göremediğin için üzülme Onların eksiğini eşin kapatıyor buna şükret
Sevginiz giderek artsın Birbirinize karşı saygınız tükenmesin inşallah
Naif yüreğini sevgiden uzak kalıp körelmiş insanlar yüzünden yorma
Mümkün olduğunca az diyalog kur o kişilerle Sabrını sınarlar terbiyeni bozma sen
Onların tavrına rağmen utanacakları kadar çok gülümse
Eşinle çok mutlu ol Dertlenip onu da üzme Sevdiği kadının ailesi yüzünden dertlendiğini görmek onu da üzer
Okulunu bitirmeye çabala eşinin desteğiyle Diplomanı alıp gücünü arttır
Doktora gitmeyi ihmal etme Güzel kalbini koru merhametsiz insanların kötülüğünden canım
yakın oturuyoruz ama mümkün olduğunca az görüşüyoruz bir kere annesi davet etmişti bende gidemedim hastaydım orada sadece eşim biraz gel gel diye baskı yaptı o tür baskıları oluyor arada sadecePeki eşin annesinin sözünü dinleyip sana biseyleri yapman için dayatiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?