evlendiniz eşinizin ailesinde değer görüyormusunuz

esetnod32

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
278
29
323
Eşinizin ailesinde değer görüyormusunuz yoksa size eşinizde dahil yabancı muamelesimi yapıyor ?
her şey saklanıyor gizleniyor hiç bir şey anlatılmıyor gelin hizmeteder bitti kafasındalarmı ?

Hala dış kapının mandalı muamelesi görüyorum buna eşimde dahil. Eşim farkında böyle davrandıklarının ama bana yansıtmamaya çalışıyor. Ne yapıyorsunuz diye soran yok. Ameliyat oldum dizimden 10 gün yürüyemedim. Annem şehir dışında olmasına rağmen 1 gün gelip 5-6 günlük yemeğimi yapıp gitti. Ablam temizliğimi yaptı. Ama ne kayınvalidem ne görümcem sormadı senin halin ne diye. Komşu gibi hastaneye gelip geçmiş olsun diyip gittiler.

Çok umrumda mı bence değil. Kendi geleceklerine yatırım yapıyorlar bence. Bu aralar bebek düşünüyoruz. Bebek doğduğunda annem buraya gelemeyeceği için biz bebeği ankara ya götüreceğiz. Hafta sonları getireceğiz. Onlara baktırmak aklımın ucundan geçmiyor. Eşiminde öyle. Bu aralar çok doluyum onlara karşı ama yoklar gibi davranıyorum çünkü eşimi üzmek istemiyorum onlar yüzünden.

Tabi ki değer görüyorum.
Yabancı muamelesi yabancıya yapılır gelin ailenin içine girer.
Onlar bana "kızım" ben onlara "anne baba" diyorum ve eşimden çok beni görüyorlar.
Onlarla vakit geçirmeyi seviyorum kayınvalidemle fırsat buldukça geziyoruz kayınpederim bize gelirken bana çikolata alıyor.
Paylaşım çok önemli.Aman uzak olsunlar çok sık görüşmek kötü vs bunlar kişilere göre değişir.
Kayınvalide den çekenleri okuyoruz çok ama bir de çok iyileride var benimki gibi.
İki tarafta uyumlu olup birbirini sevince sorun olmuyor.
Hem eşler hem aileler daha mutlu oluyor.

tabi değer görüyorum.. eşimde daha çok el üstünde tutuyorlar. kızım derler,sevdiğim şeylerden alır, tatlı sevmedikleri halde ben seviyorum diye yaparlar.. iş yaptırmazlar, birlikte gezmeye gideriz..

(iki yere açmışsınız konuyu buraya da yazim dedim )

değer görürüm yani bunu hissettiriyorlar, hatta bazen alışkın olduğumdan da fazlası oluyor bunalıyorum çok pimpirikliler çünkü birde ailesinden bize emanet diye düşünüyorlar sanırım ,

hizmet olayıda hiç yaptırmaz çalıştığım için akşamları bazen gidebiliyoruz zaten yemek hazır olur çayı koyar oda bile çayı odaya getirir

hayır deger gormedım gormuyorum esım saolsun eksıklıklerını aratmıyorr ben aılesı ıle gorusmuorum esım gorusuor yok gıbı baakıorum hayata ılerde cocuk olunca neolcak bılmıorummm

Benimkiler değil
aile içi kavga gürültü yaşamazlar
para durumlarını ben eşimden öğrenirim , onun haricinde akraba ilişkilerinde olan olaylar sırlar vs benden saklanmaz eşimden saklanır genelde öyle kendimi yabancıymışım gibi hissetmiyorum

benim eşimin annesi babası ayrılmışlar bendeki kaynanalar şüyle babaanne büyütmüş, kaynana, üvey anne var, kaynana
öz annesi var kaynana hankisini söyliyeyim sizeeee

valla o kadar değer görüyorumki anlatamam:))) kv eşimin öz annesi olduğundan bile şüphelenir oldum 13 yıldır.sokağın başında oturur ne gelir ne gider.oğlu hastalanır 1 telefon açmaz ,çocuğumun doğum günü olur yada hastalanır aramaz sormaz ayda yılda toplu bir ortamda bir araya gelirim orda dersin lady diana benim torunum benim oğlum bütün havasını atar, sonrasında geldiğime pişman olurum.şeytan görsün yüzünü,benim komşularımda gördüğüm değerin 10 da 1 yok.Onun bütün dünyası tv kumandası bir yastık bir battaniye.değer görürsen değer veririsin

Son düzenleme:
en ufak bi değer görmüyorum eşimin ailesi tarafından...
bende onalara en ufak bi değer vermiyorum...
sıkıntı yok yani zaten görüşmüyoruz allahta karşılaştırmasın...

ben daha evlerine yemeğe gitmedim çağırmadı inanabiliyormusunuz kızlar
benim için özel hiç bir şey yapmazlar sevdiğim yemeğe geç tatlıyı bile bilmezler tanımaya çalışmıyorlardı zaten
eşimde hiç bir şey anlatmaz hiç bir şey konuşmaz benimle zaten ev arkadaşı gibi yaşıyoruz artık
ona buna göstermye çağırır ancak kayınvalidem
heralde beni hiç bir zaman istemediler zaten olmaz bize uymaz demişler
rezalet bir evliliğim var üstelik 9 aylık evliyim
tanımadan çıkmadan evlendik aile yapılarımız çok farklı

cok şükür benim eşimin ailesindende sıkıntı yok .zaten kayınvalidem yok.kayınpederimde sagolsun beni kendi kızında üstün tutar arar sorar .bir iş yaparken bana danışır.eşim bana yalandan kızar gibi yapar o zaman bile oglunu atar beni tutar

çok fazla değer görmeyenlerden biri de benim ne yazık ki...yeni evliyken kv saolsun yemek bile yapmazdı...kendin pişir,kendin ye,kendin topla.....bulaşık mak.varken elimde yıkatırdı.....daha sonra makineye dizerdim,onlar daha sonra çıkarıp yıkarmıştı yine eldetemizlik beklediler epey bir süre.....komşularına gösteriş yapacaktı beni kullandığını gösterecekti....4.seneye yaklaştı...yemek bari yapıyor artık....temizlik konusundaki beklentileri de tutmayınca kendi yapıyor...eşim pek konuşmaz benimle onların yanında....ilk zamanlar çookkkk sinir oluyordum...bir şey sorarım duymaza gelir tersler falan....sonra demek öyle dedim ve eşim bana birşey sordumu aynısını ben ona yapar oldum başka türlü anlamayacaktı....ilişkimizin çok da parlak olduğu söylenemez ama hatır için birşekilde idare etmeyi öğrendiler.....

ailevi şeyleri anlatmamaları değer vermemek değil bence, ben de anlatmam eşime ailemde olan herşeyi, çünkü insanoğlu çiğ süt emmiş yarın bigün laf eder o ihtimal hepimiz için var, hayatımıza saygı duymaları değerdir bence yoksa yemek yapmışlar sevdiğim şeyleri bilmişler önemi yok ben de onların sevdiği şeyleri bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…