- 21 Şubat 2013
- 436
- 99
- 323
çok şanslıyım tabiiii kimde var bu kadar kaynana
bende var, gerçek kaynanam, kaynanamın annesi ve kız kardeşleri durum karmaşık yani :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şanslıyım tabiiii kimde var bu kadar kaynana
:128::128::128::128::128:ailevi şeyleri anlatmamaları değer vermemek değil bence, ben de anlatmam eşime ailemde olan herşeyi, çünkü insanoğlu çiğ süt emmiş yarın bigün laf eder o ihtimal hepimiz için var, hayatımıza saygı duymaları değerdir bence yoksa yemek yapmışlar sevdiğim şeyleri bilmişler önemi yok ben de onların sevdiği şeyleri bilmiyorum
bende var, gerçek kaynanam, kaynanamın annesi ve kız kardeşleri durum karmaşık yani :)
ooooo bendede var kaynana kayınpeder rahmetli olmuşlar amaaaaaaa teyzeler,kardeş,abla fln üstlendiler görevi...
aaaaayyyyyyyyyyyyy uzak olsunlar bana yüzlerini görmüyorum ama unutamıyorumda olup bitenleri...
Tabi ki değer görüyorum.
Yabancı muamelesi yabancıya yapılır gelin ailenin içine girer.
Onlar bana "kızım" ben onlara "anne baba" diyorum ve eşimden çok beni görüyorlar.
Onlarla vakit geçirmeyi seviyorum kayınvalidemle fırsat buldukça geziyoruz kayınpederim bize gelirken bana çikolata alıyor.
Paylaşım çok önemli.Aman uzak olsunlar çok sık görüşmek kötü vs bunlar kişilere göre değişir.
Kayınvalide den çekenleri okuyoruz çok ama bir de çok iyileride var benimki gibi.
İki tarafta uyumlu olup birbirini sevince sorun olmuyor.
Hem eşler hem aileler daha mutlu oluyor.
chucky ve bayanruj yazılarınız tam eşimin ailesi ile aramdaki sevgi saygı ve iletişimi anlatmış.(konu iki kere açılmış,bende diyorum bu konu neden kapatıldı)
çok şükür fazlasıyla değer görüyorum,
uzak şehirlerdeyiz genelde telefonla görüşüyoruz
ama bir araya gelince gezip eğleniyoruz
sabahlara kadar sohbet ediyoruz,
kaynanam elimi hiçbir işe sürdürmez kendisi yapar.
doğumgünümde,yılbaşında,bayramlarda hediyemi gönderir
canım birşey istese hemen kargoyla gönderir
tabi bende onları kendi anamdan babamdan ayrı tutmam aynı şekilde davranırım.
ben daha evlerine yemeğe gitmedim çağırmadı inanabiliyormusunuz kızlar
benim için özel hiç bir şey yapmazlar sevdiğim yemeğe geç tatlıyı bile bilmezler tanımaya çalışmıyorlardı zaten
eşimde hiç bir şey anlatmaz hiç bir şey konuşmaz benimle zaten ev arkadaşı gibi yaşıyoruz artık
ona buna göstermye çağırır ancak kayınvalidem
heralde beni hiç bir zaman istemediler zaten olmaz bize uymaz demişler
rezalet bir evliliğim var üstelik 9 aylık evliyim
tanımadan çıkmadan evlendik aile yapılarımız çok farklı
ailevi şeyleri anlatmamaları değer vermemek değil bence, ben de anlatmam eşime ailemde olan herşeyi, çünkü insanoğlu çiğ süt emmiş yarın bigün laf eder o ihtimal hepimiz için var, hayatımıza saygı duymaları değerdir bence yoksa yemek yapmışlar sevdiğim şeyleri bilmişler önemi yok ben de onların sevdiği şeyleri bilmiyorum
kızlar bence yanlış düşünüyorsunuz tamma biz kendimizi beğendirmek zorunda hissetmiyoruz minnet etmiyoruz ama bi erkek için ailesine değer verilmesi çok önemli gerçekten. çünkü erkek ailesine yapılan ağır eleştirileri kendisine yapılıyor gibi hissediyor bunu ben değil psikologlar söylüyor. siz sizin ailenize değer vermeyen bi insana sevgiyle yaklaşabilirmisiniz..hayır hayır asla yapamam.. o yüzden değer vermeseniz bile değer veriri görünün bu gerçekten çok önemli arkadaşlar dikkat edin..
kızlar bence yanlış düşünüyorsunuz tamma biz kendimizi beğendirmek zorunda hissetmiyoruz minnet etmiyoruz ama bi erkek için ailesine değer verilmesi çok önemli gerçekten. çünkü erkek ailesine yapılan ağır eleştirileri kendisine yapılıyor gibi hissediyor bunu ben değil psikologlar söylüyor. siz sizin ailenize değer vermeyen bi insana sevgiyle yaklaşabilirmisiniz..hayır hayır asla yapamam.. o yüzden değer vermeseniz bile değer veriri görünün bu gerçekten çok önemli arkadaşlar dikkat edin..
ailesi değer vermiyo diye değer vermemek ne demek yaa sende ona değer verme o zaman, kız her daim erkek ailesine kendini sevdirmek beğendirmek zorundamı, adam napıcak kızın ailesi onu beğensin diye, evlenmeden önce sık sık annemi ara vs diyen erkek bilin ki ailemle iyi olmazsan seninle iyi olmam demek istiyodur sevgisi buna bağlıdır bu tip erkeklerden uzak durmak lazım