Evlenebilir miyiz

Arkadaşlar yorumlariniz benim için çok kiymetliydi düşünerek yorum ysptiginizicin teşekkür ediyorum dediğiniz gibi önce atanacagim kesinlessin olursa yeri bir belli olsun sonrasinada o zaman bakacağım şimdi dereyi görmeden pacayi sivamayim dediğiniz gibi

Çözüm için teşekkürler ancak en az 5 yıl tayin hakkı yok sonrasında da dediğiniz gibi birini bulursak tayin isteyeceğiz. De o zamana kadar ne olacak ben bilmiyorum bir erkek olarak o nasıl hareket etmeli
5 yıldır çalışıyorum. 2 yıldır evliyiz ve hep uzaktaydık birbirimizden. Ben de sağlıkçıyım ve hala eş durumu olup olmayacağı belli değil. Belirsizliğin olduğu bizde de belliydi en başında ve karşılıklı kabullendik anlayışla karşıladık. Hafta sonları görüşüyoruz sadece. Ona rağmen çok güzel bir evliliğim var diyebiliyorum hiç pişman olmadım. Ne o işini bıraktı, ne de ben bırakmayı düşündüm. Allah büyük dedik umudumuzu kaybetmiyoruz inanıyorum bir gün aynı şehirde yaşayacağız. Yani eğer gerçekten senin için doğru insanın o olduğunu düşünüyorsan anlayışla karşılayacaktır biliyorum zor bir süreç ama İnan ki sevince katlanıyor insan uzaklığa.

Ee bence de hayırslısı bana biri hayırlısı dese ben bunu hayır diye algılardım kısacası

Çözüm için teşekkürler ancak en az 5 yıl tayin hakkı yok sonrasında da dediğiniz gibi birini bulursak tayin isteyeceğiz. De o zamana kadar ne olacak ben bilmiyorum bir erkek olarak o nasıl hareket etmeli
Onun imkanı varsa yanına gelsin yoksada yapabileceği birşey Yok tek yapabileceği şey senin becai işin parasını o versin sonuçta henüz evli değilsiniz be kadar ciddi olursanız olun hadi olmadı? Hem parandan hem huzurundan olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…