evlenebilir miyiz ? :)

mesele yorgan yastık değil onlar alınır. ama bende nişanlılık süresinin uzatılmasını istemiyorum ama sıkıştırıp evlenelm diye baskı kurmakta istemiyorum.
ailelere maddi olarak yüklenmeyi hiç istemiyorum,
ne çok sey istemiyorum ben :)
bn kendi aileme hiç borc bırakmadan gitmeyi planlıyorum o da oyle yapsın istiyorum fakat iş konusu..
biz nişan yaptıktan sonra işsiz kaldı yoksa zaten böyle bişeye kalkışmazdık.

ve bu kv ile cok uzun süre huzurlu kalabilceğime inanmıyorum böyle söylenmeye devam ederse annem bi yerde patlar diye korkuyorum.
ben ailemin tek kızıyım ezilmemi eksik kalmamı istemiceklerdir
Parasız evlenilmez nokta!

İlerde karsiniza gecip '' her seyi biz yaptik'' demelerini goze aliyorsaniz birikimsiz evlenin ne diyelim.

iş bulsun öncelikle
sonra da kv ye dikkat
iş bulmadan evlenme acele etmeyin evlilik çocuk oyuncağı değil
belki de adam dikiş tutturamıyor, var ya hani bazı erkekler küçüklükten sıkı çalışmamaya alışmış sonradan sıkı çalışmaya gelemiyor hah işte böyle bir erkeğe denk düştüysen ya ?

Şimdi biri sizi evlendirir,düğün de yapar ev de dizer
Ama olay evlenince başlıyor
Evin geçimini sağlamak zor olan
Nişanlın iş bul Ada'n sen babanın kredisi bitmeden evlenmeyin kimseye güvenip

İşsiz mutluluk kısa sürer, herşeyi siz yapamazsınız, faturalar, kira, yemek icmek gibi bunlara para gerekli, beklemenizde fayda var

Bence kv. Kötü bisey dememiski...
"toklu gözlü o, ben bunu istiyorum demez. Biz aliriz herseyi " demis bence

Herseyi bi sekilde halledip evlenseniz bile sonrasında evi gecindirmek icin yine para lazim olacak. Once bi is bulup duzenini kurmali cunku buldugu işin devamliligida onemli bu noktada. Bence biraz beklemeniz daha rahat etmenizi saglar.

2 bucuk yıllık bir ilişkim var 2 ay önce nişanlandık(evde sade bi törenle)

şimdi düğün hazırlıklarına başlamak istiyoruz. ama nişanlım iş bulamıyor ben calışıyorum fakat babam için cektiğim krediyi ödüyorum bnm ceyizim hazır cok şükür. fakat nişanlımı o halde görmek beni cok üzüyor

bi insanın en güzel gününü böyle tedirgin nasıl olcak diye beklemesi gercekten cok zor.
çok şükür ailelerimiz durumları iyi olmasada anlayışlı birbirine saygı duyan aileler fakat nişanlımın iş bulmam lazım su masraf olcak bu alıncak diye kendini parçalamasını izlemek beni çok üzüyor. bi yıl sonra düğün olsun diyoduk ama ben istemeyerek iki yılda olabilir benim için daha iyi olur falan demeye basladım sırf onun içi rahat etsin fazla zorlamasın kendini diye.

acaba hata mı yapıyorum cünkü geçen annesinden bi cumle duydum şok oldum.
kp le konusurken kp kızım ne isterse fazla fazla alcam helali hoş olsun demiş anneside sen ister misin diye sormazsan istemez o hiç bişey biz alırız demiş. bide bi kat yorga yapcam size yeter dedi acaba ben mi yanlış anladım iyi niyetle mi söyledi ??
Is bulamadigi surece evlenmeyin evlilikte hersey paraya dayaniyor belli bir muddet sonra..

2 bucuk yıllık bir ilişkim var 2 ay önce nişanlandık(evde sade bi törenle)

şimdi düğün hazırlıklarına başlamak istiyoruz. ama nişanlım iş bulamıyor ben calışıyorum fakat babam için cektiğim krediyi ödüyorum bnm ceyizim hazır cok şükür. fakat nişanlımı o halde görmek beni cok üzüyor

bi insanın en güzel gününü böyle tedirgin nasıl olcak diye beklemesi gercekten cok zor.
çok şükür ailelerimiz durumları iyi olmasada anlayışlı birbirine saygı duyan aileler fakat nişanlımın iş bulmam lazım su masraf olcak bu alıncak diye kendini parçalamasını izlemek beni çok üzüyor. bi yıl sonra düğün olsun diyoduk ama ben istemeyerek iki yılda olabilir benim için daha iyi olur falan demeye basladım sırf onun içi rahat etsin fazla zorlamasın kendini diye.

acaba hata mı yapıyorum cünkü geçen annesinden bi cumle duydum şok oldum.
kp le konusurken kp kızım ne isterse fazla fazla alcam helali hoş olsun demiş anneside sen ister misin diye sormazsan istemez o hiç bişey biz alırız demiş. bide bi kat yorga yapcam size yeter dedi acaba ben mi yanlış anladım iyi niyetle mi söyledi ??

Çok masraf yapmadan her şeyi tereyağından kıl çeker gibi halledebilirsiniz. Ama yok ben her şeyin en güzeline en iyisine layığım diye düğün sürecini ince eleyip sık dokuyup sürdürürseniz daha çoook krediler ödersin. Sade bir nikah töreni her şeyi çözer güzelim.

Back
X