Evleneceği kişinin ailesinin cimri olduğunu düşünenler..

o zaman yeni çıkan bi huy değil baştan beri böyle olduğunu biliyormuşsun ne diye evliliğe adım attın yani adamların davranışları size özel değilmiş herkese karşı öyle değiştiremezsin ki

bilmem bizim o tarafta misafir onemlidir dünür cok daha fazla yazık annemle babama hep cok sıcak misafirperver bi dünür damat istediler ona üzülüyom.. hepsi dikilmişti herşey pişti daha dikiliolar oturmamızı bekliolar annesi babası diyorum ya onlarda farkettiler ne kadar az olduğunu masada görüntü görülmeliydi yaşamak gerek o anı. nişanlım sinirlendi ee oturun artık die .. dier ikram dersem ona da sasırırsın. anneler ve babalar evde kaldı bi gün dısarı cıktık aksam bizde. annemle kaynana pasta vardı onu kesip tabaklara koycaklarmıs benim kayınpeder elini beline koymus annemin yanında SEN ONU COCUKLARA YAPTIM DİYOSUN ONLAR GİDİNCE Mİ ÇIKARIOSUN demiş offff (( annem bozulmus yemiş yinede ama babam yememiş alınmış.. yanımızda ısıkları kım açık bıraktı.. ekmek niye cok aldın die karısına söyleniyo yanımızda bayat ekmekler varmıs ya nasılsa ne gerek varmıs alıomusss ((( al bide bunu oku canım daha bunlar bi kaçı hepsini yazsam varya sok sok sok

suç bende nişanlanmadan evvel ailemi götürmeliydi cok benzin gider dedi gerek yokki dedi nişanlım nasılsa evlencekmişiz ( huyu değişmezse evlenmek istemiyorum ben evlenirsem cok muttsuz olurum dimiiii

bu dediklerin hiç hoş değil ama sevgilini ilk başta anlamışsın ee onu da ailesi yetiştirdiği için öyle olma ihtimali yüksekti
ya bu şekilde kabul edeceksin çok sık görüşmeyecekler aileler yada nişanı atıcaksın sadece nişanlın olsa belki değiştirebilirsin ama koskoca aileye birşey yapamazsın

ayy çok sinir bozucu..
görgüsüzce davranmış babası..ışığı kim açık bıraktı vs..
kuzum sen mecburmusun ona
babanın canını bile sıkmış ailenle konuş onlar ne diyor ayrılmanıza

Çekilir dert değil.
Cimri insanları sevemiyorum.
Sevgililerin, nişanlıların arasında paranın lafının geçmesinden hiç hoşlanmam. Beyfendi aşmış kendini.

Allah seni ve aileni uyarıyor daha da görmezden gelirsen sen bilirsin arkadaşım...

yukardan direkt mesaj gelmiyor işte böyle böyle anlaman isteniyor bi şekilde. aklını kullan bunlar sana çektirir...

görgüsüzler maalesef ve unutma nişanlın bu ailede büyümüş huydur çeker derler...

Görgüsüzler diye düşünüyor benim ailemde ne kotü bişi sevdin nişanlandın ailen beğenmiyor üzülüyor basta bişi demediler ama ne kadar tutucaklar ki. Babam bana ilk basta nişanlımı söyledi konusmuyo bi ağzından zorla cümle alıosun dio sen bunla bi omür nasıl geciricen diyo. Sen bilirsin ama diyo Nerden buldun bunu dedi babam gelince ayağa kalkma huyları yoktu babam cok sinirlenmişti. Annem mutsuz olursunuız dio cok inat cunku ben de oyleyim.. Kavga ederken ağzına gelenide soyler ailemi görgüsüz bile yaptı. gerdanlık istemek görgüsüzlükmüş

bu huylardan sonra soğudum az evvel aradı konusmak bile içimden gelmio ama sevmiyor da değilim değişik bi duygudayım düğüne de 2 ay kaldı (((

bu adamı severek mutlu olcakmısın

ya sen de değişip onun gibi olman lazım yada hayat boyu davranışları sana batacak..

bu huylardan sonra soğudum az evvel aradı konusmak bile içimden gelmio ama sevmiyor da değilim değişik bi duygudayım düğüne de 2 ay kaldı (((

belki sevgiden çok alışkanlık sizin ki.kültür farklılığı önemlidir maalesef.mutlu olamayacağınızı hissediyorsanız uzatmanın anlamı yok.
balık baştan kokar diye bir laf vardır bilirmisiniz?eğer ailesinin olduğu şehirde yaşayacaksanız evlenince,sıkıntılarınız artabilir.
2 ay çok az bir zaman.mutlu olup,olamayacağınızı ve bunlar karşısında ne kadar tahammül edebileceğinizi düşünün.
belli ki aile yapıları bu.siz nasıl bu saatten sonra değişemeyecekseniz,nişanlınızda değişmeyecektir.

ay canım valla cok hosuma gitti bu lafın.. uyarıyo rabbim beni doğru diosun ama ben uzulmesin diye düzelir dedim bekledim ama telefonda kavga edincede cok ağlatıyo beni. huyunu bıraktırırım diom ama olmicak gibi. hayata olan umudumu mutluluğumu çaldılar sanki benden zewk almıom bişiden. benide görseniz güleryüzlüyümdür param olsun arkadaslarıma harcamak benim için cok güzel mutluluk vericidir (((

böyle bi adama kendini teslim edip onun karısını olmayı kabul edebiliyorsan miden bu kadar genişse devam et..ama bence nişanı atman kendine ve ailene olan saygını daha çok sağlar..ilerde seni anlayabilecek biri çıkar karşına nişanı atmış pozisyonda bir kız olmaktan çekinme..

bu yazdıklarım cok az bölümü canım simdi sen bole yazdın ya gercekten kendime kızdım ne midesizmişim diyorum zaten boyu posu yuzu güsel diye kandım. ailesi ayrı dert kendi huyu ayrı bide asosyal para harcamayı sevmeyen konusmayı muhabbeti bilmeyen insanla hala dewam ediyom valla cok salağımmmmm.. hele de annem merhametsiz diyo seni uzer diyoo (((

Evet canım sevgiden cok alışkanlık ve acaba ne derler diye düşünmekten.. benim 2. nişanım bu ondan kafa yoruyom. diğeri görücü usulu gibiydi ailem cok sevdi beğendiler nişanlandım yurtdısına gelin gidicektim aynı bizim kültürdendiler suan anlıom ailemi bana en iyisini istemişler..
Tahammül edemiyorum simdi ben ((((( herşeyleri batıyor artık.. romantik de değil zaten neyini sevdimse işte

2.,3.,5...... farkeder mi?önemli olan konu, siz mutsuzsunuz.kim ne derse desin.bişey diyecek insanlar bu sıkıntılarını seninle yaşıyorlar mı?ya da ailenden başka kimin umrunda olacak?ne yaşayacaksan sen yaşayacaksın.
evleneceksiniz,kapınzıı kapatacaksınız ve o dört duvar arasında siz kalacaksınız.herkes dışarda kalacak.o yüzden kim ne derse desin.
neden nişan yapılıyor?aileler tanışsın,gençler birbirini daha iyi tanısın diye.yoksa nişan olmaz,söz olmaz.hemen yapılır nikah.

merk etmeyin siz nişanı atarsanız o arkanızdan konuşan insanlara 1 ay sonra başka konu çıkar konuşmaya sizi unutuverirler.kendiniz için yaşayın.hayat bir kere.ikinci hayat şansınız yok.

senin ki de benimki gibiymiş aynı kardeşş ama senin ki sana ayak uydurmuş hem sen iyi de cesaret etmişsin böyle biriyle evlenmeye illaki tutuyodur cimriliği ama dimi.. ben biraz elite olmayı seven biriyim. yeri gelir simit cay içerim yeri gelir lüx yerde yemek yemek isterim. anneannesi bile geziyor olmamaıza laf dedi. gezin gezin evlenince gezemezsiniz diyo.. nerden biliosun gezmicemizi ALLAHIM YAA trakyalılar da mı böyle bi huy var gezmeyi yemeyi yedirmeyi sevmiyorlar ben mi yanlış düşünüyorum acaba ??
benden cekinio ama korkmaz ki. telefonda cekinmio huyum böyle değişmem ben diyor yanımda da kuzu oluyor yanımda cok tanıma fırsatım olmuyo cunku o istenbuldaa ben antalyadayım.. kardesimin nişanlısı cok iyi o da konuskan değil girişmez ama kardeşim 1 milyarlık pc aldı yakında amerikadan sipariş verdiği iphone da gelicek.. bi yerde kahve içer bi yerde yemek yer seviyo adam para harcamayı..ç bunlar lüx seyler değil sadece sosyalizmm gerektiriyor. bilmiyom işte dediğim gibi senin ki kuzu olmus benimki telde cok karsı geliyor.. ailesinin de toplam geliri 3.400 felan evde kendilerinin.. zaten anca kendilerine harcamayı seviyorlar cok tuhaflar ailem haketmiooo

çok inatcı ama değiştirebilcem mi sence.. sinirlenir özür dilemez ben üzülünce de hiçççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…