Evleneceği kişinin ailesinin cimri olduğunu düşünenler..

çok inatcı ama değiştirebilcem mi sence.. sinirlenir özür dilemez ben üzülünce de hiçççç

uzun süreli ilişki yaşamışsınız şimdi mi farkına vardın peki
nişanlanmadan önce de böyle mi davranıyordu
maddi durumları nasıl , 3 gün aynı yemeği mi yediniz amma soru sordum ha :)

aileler tanısana kadar anlayamadım ki. annesiyle konusuyodum ay cok tatlı dilli diyordum sevdi beni diyordum.. gereksiz gereksiz konusan bi tip zaten.. ben hep seviyeli sanırdım onları. bana kontür almayan yüklemeyen adamdan ne beklenirdi ki.. kontür için bile dediki karım değilsin ki sana kontur alim daha babamın evindeymşim , nişanı atmazsam zaten sırf onca para harcandığı için atmam diyordu yoksa kolay olurmus ayy ne yüzsüzmüşümm ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bilmediğim bir kuyuya gözü kapalı atlıyorsun farkında mısın?
evlenmeden önce değiştiremediğin şeyleri evlendikten sonra
değiştiririm mantığı çok büyük bir yanlışa sürükler seni..
ölç tart..burda ne kadar acı çeken insanlar var...seviyorum
diyorsun yaa işte o sevgi gözü kör eder ne pasaklılık görür
ne parasızlık..olaya biraz mantık çerçevesinden bakmak lazım..
kimse sonunu bilemez,bir gün sonrasını bile ama yorum yapabilirz
şu an yaşadıklarımızla..sevdiğim adamla gelecek de bir an düşün.
o resim gerçekten güzel olabilir mi? buna yürekten inanıyor musun?

sadece şurda anlatıklarında durum pek de içaçıcı değil ne yazık kii:26:

Bence yol yakınken vazgeçin bu işten...Sizin nişanlınızdan beklentileriniz onun verebileceklerinden çok farklı...Yaşınız kaç acaba merak ettim...

bi gün annesi annem pazara indik annesi bana elbise gösteriyordu alacağından mı yok nişanlım elimden tutmus beni cekiştirneye calıstı o anda neymiş babamlar bekliomuss sinir oldum elbisede cok güseldi anası alcak die korktu sanırım eve geldim sinirimden ağladımm.. kapıyı kapatıp.. soledim ona böle yaptın die valla dio yanlıs anlamıssın dio inandım simdi huylar cıkınca o an ki sebepte cıkıo.. ben gittim sofra donatıldı meyveler krepler pastalar ama annemlere de kuru yemek, karpuz felan da annemler aldı sabah fırından ekmekle beraber yaz günü soğuk soğuk meyve koysalardı olürlermiydi kapının onunde de pazar vardı ben mi problemliyim bakın yaa.. nişanlım da huyları böle değiştiremem uyaramam dediler yok yok kültür farkı cok fazla yapamicam bennn göörgüsüzlük bu yazdıkça daha da sasırıom o hallerine.. ben bi şişme yelek itiyodum nişsanlımda bilir antalya da bulamadm oraya gittim buldum harikaydı orda cesit cok ucuz gibiydi mağazaya göre 50 liraydı güydüm denedim beğendinse al demedi içimde kaldı ufak seyler ama sinek te ufak mide bulandırır.. ((((((((((

bi gün annesi annem pazara indik annesi bana elbise gösteriyordu alacağından mı yok nişanlım elimden tutmus beni cekiştirneye calıstı o anda neymiş babamlar bekliomuss sinir oldum elbisede cok güseldi anası alcak die korktu sanırım eve geldim sinirimden ağladımm.. kapıyı kapatıp.. soledim ona böle yaptın die valla dio yanlıs anlamıssın dio inandım simdi huylar cıkınca o an ki sebepte cıkıo.. ben gittim sofra donatıldı meyveler krepler pastalar ama annemlere de kuru yemek, karpuz felan da annemler aldı sabah fırından ekmekle beraber yaz günü soğuk soğuk meyve koysalardı olürlermiydi kapının onunde de pazar vardı ben mi problemliyim bakın yaa.. nişanlım da huyları böle değiştiremem uyaramam dediler yok yok kültür farkı cok fazla yapamicam bennn göörgüsüzlük bu yazdıkça daha da sasırıom o hallerine.. ben bi şişme yelek itiyodum nişsanlımda bilir antalya da bulamadm oraya gittim buldum harikaydı orda cesit cok ucuz gibiydi mağazaya göre 50 liraydı güydüm denedim beğendinse al demedi içimde kaldı ufak seyler ama sinek te ufak mide bulandırır.. ((((((((((

tatlım bence ailende sana destek olur gibi onlarında pek gönlü yoka benziyo o imzayı atmadan wazgeç çok pişman olursun ne demek babanın ewindesin kontor almam bnm daha sewgilim şimdiden kaç kere kntr aldı para werdi aynı şekilde bende ki pek çok kişin de böyledir yakma kendini canım

Nisanlilik evliligin yarisi canim. Suan evli olup bunlari yasasan daha beter kahrolurdun inan. Hatta bilki evlenince bu tarz olaylar icin tartisinca aynen sunu diycek seninki " bilerek geldin" Bu sozde seni cok kiracak en cokda kendine kizacaksin nasil izin verdim bu hadde gelmesine diye.

Karari verecek olan sensin.

( sene olarak 26 ama 10 ayda doldurcam tam olarak

Anlattığınız şeyler kimine göre önemsiz detaylardır kimine göre olmazsa olmayacak konulardır...Anlattıklarınıza bakılırsa siz dayanamayacak gruptasınız önemli detaylar o yüzden bile bile lades diyerek evlenmeyin...

sen haklısın malesef,
bunlarınki cimrilik değil,görgüsüzlük.
cimri insan yemez içmez biriktirir,ama yeri geldiğinde misafirini ağırlar.
nedemek misafire hesap ödetmek.
heleki bu misafir dünürlerse.
ben buna çok önem veririm.
sen yeri geldiğinde kuru ekmek yersin evlenince ama bu adam annen baban misafirliğe gelse onlarda kuru ekmek yesin der evlenince.
yol yakınken ayrıl bence,evlenince çok üzülürsün.

canım bence daha fazla erteleme burda bu kadar kişi hemfikiriz.konuşmakla bişey olmuyor ailen de sana destek.

ilk başlarda zor olur alışkanlık,sevgi beslemişsin sonuçta

bi de bu ikinci diye yanılmam düşünüyoy insan hayatta sadece bir kez yanılabilirm sanıyor,umuyor..ama malesef üstüste olabilyor böyle dobroskiler..bence ilişkilerinde evlilik için acele etme bi daha.iyice tanı,beğen,aşık ol sonra evlen..sen bu adama aşık deilsin.sevgi duygunu onda yoğunlaştırmışsın sadece..sevgi beklentin için kullanma adamı at gitsin

aynen canım zaten acıkca soyluyor nişanlım da ben evimde ne pişiriosam nasıl yiyiosam misafirime de ole olurum dio .. bide geçen gün dedi biz dedi kimseyi yemeğe çağırmıyoz dedi bizide çağıran yok dedi.. nişanlımla beni bi arkadasları yemeğe çağırdı annesi cok sasırdı vayyy dediiii görmemişler ki.. kimseyi çağırmassan kimsede seni çağırmaz bu böledir işte

başlığı okuyunca ilk ağzımdan çıkan cümle

"düşünmek miiii, biz gördüük gördüüüükkk" ... oldu..

içeriğini okudum,
anlattıkların bizimkilerin(artık bizimkiler derken bile ağzım gıcıklanıyo ama anlaşılması için demek zorundayım) yanında devede kulak..
aaah , şöyle deyim ben ; hergün gelen komşuya aynı davranış tutum sergilenirdi ,
ki benim ailem bi istemeye geldiklerinde bide düğünde görüştüler ilk....

davranışlarını o kabus dolu günü bir kenara attık ama öyle paragözlerki düğün sonrası bütün masrafı eşimle benim üzerime yıktı yıkamayacak olunca yalan söyledi, oda sökmeyince duygu sömürüsü yaptı..üzerimize takılanları elinde gezdirmişti zaten babası düğün bitti iki gün geçti vermiyordu daha takılanları,veremiyordu , istettim öyle vermişlerdi..içinden milyarlar harcamış zaten,
kalan bir buçuk milyarı hepsi bukadardı deyip vermişti ,
oydu gözünü diktiği..onuda aldılar,
ben direttim kavga ettim yok artık bukadarda olmaz diye, ama eşim benim hatrım için dedi gönülsüz verdim..
eşim annesine verdi oda koynuna soktu(annesi biraz moralsizdi ama bana göre hiç alamamalıydı o parayı)ben utanıyorum git baban alsın istiyo madem demeli alamamalıydı,
ödetmeye çalıştığı düğün masrafı da zaten ne kadardı biliyomusunuz,
inanabilecekmisiniz.. sadece 4 milyar...ben bunlara sabrederken eh dünya malı diye susarken içimdekileri.......düşünün artık!!!

ve biz birbirimizi yaşama fırsatı bulamadık hep borç altında boğula boğula binbirtürlü kabuslu günlerle bugüne geldik. şimdi bebekte geliyor yeni evli heveslerim kaldı geride

oooo kısaca yazacaktım uzamışta uzamış...sadece bu anlattıklarım değil , önceside vaaaar sonrası da varr hele baba olacak şahıs..mide bulandırıcılar..
şuan o tarafa neffffffffffret doluyum

haklısın canım alışkanlık sonucta millet sığarayı bile bırakamıo yapacam artık bişiler.. herkez bana güzel kızsın güler yuzlusun diyo daha iyisi olur dio şansım güzel olsun inşallah ama akıll yokki acık ve net AKILSIZIM (

der vala o der inatçı sinirlenice söylüyor herseyi kırıcı oluyor afedersiniz bana S***** G** (Defol) defol gibi laflar bile kullandı o zaman ayrılmalıydım (

sende dertliymişsin kardeş bunlar bize borç odetmicekmiş ama baska taraftan burnumuzdan gelicekkk

dayanamicam sanırımmmm ailem onemli babamın oğlu yok oğlu olsun dedik dünür olsun ii olsunlar dedik yok sans yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…