• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evleneceğim adamı buldum derken !!!

arkadaslar ne olur fikirlerinize ihtiyacım var 8-9 aydır görüştüğüm birisi var hersye yolunda kendı aramızda sorun yok anlaşıyoruz seviyoruz ama sevgilimin tarafından istemeyenler cok var hersekılde zarar veriyolar.bana bıle kufur edıyolar buda sevdıgım adamın cok zoruna gıdıyor hem o uzuluyor hem ben uzuluyorum sınır krızlerı gecırıyor kufur edıyor arkadaslarına ben o kızı haketmıyorum aılesıne layık degılım
falan demış ben onu cok sevıyorum ayrılmak ıstemıyorum ne olur akıl fıkır verın :KK43:(((((

Sizi niye istemiyorlarmış küfür edecek kadar neyiniz varmış onları rahatsız edecek ?

9 ayda nasıl tanıdın ben 7 yıl geçirdim daha çözemedim

arkadaşlar kusura bakmayın tam detayları yazamadım sevdıgım adamın annesi ve babası rahmetlı kardeslerıde istiyor sorun yok ama yakın cevresı rahat vermıyor benden once gorustugu kız sureklı tehdıt edıyor eger onunla evlenırsen kendımı oldururum dıyor cok sevdıgı babası gıbı gordugu adam evlenmesını mutlu olmasını ıstemıyor cunku evlenırse sevdıgmın adamı kullanamayacak yurtdısı toplantılarına oraya buraya gönderemeyecek gorustugum kısı hem zengın hemde yakışıklı daha onceden mankenlık yapmış biri peşinde dolanan cok rahat vermiyolar ...

Siz bunlara şahit oldunuz mu sevgilinizin anlatması mı sadece

Klasik erkek hikayeleri.. Yakinda seni terkedecek sebebi de sana zarar gelmesinden korkuyorum hikayesi olacak. Patronu kadin yolluyor odaya o kadini kovuyor,eski sevgili intihar ederim diyor,cevresi kufur ediyor vs vs.. Hepsi uydurmaca bence adam oscarlik senaryo yaziyor

arkadaslar lütfen sevdıgım adam hakkında yanlış dusunmenızı yada kotu yorum yapmanızı istemiyorumm ben onu cok sevıyorum kısacık bısye anlatayım istihare namazını falan bilirsiniz bir işin hayır mı şer mi oldugunu ögrenmek amaçlı ruyaya yatılır.annemde bende yattık.sevdıgım adamın babası şehit annesıde namaz kılarken vefat etmış ..annem namazlarından sonra ikisinede dua edip yatıyor.ve ruyasında evımıze bı kadın gelmış nur yuzlu beyaz yemenılı kadın anneeme kızınıza bakmaya geldım dıyor annemde hsogeldınız deyıp kaonusuyolar falan ben bu ruyayı sevdgım adama anlatmadan( sevdıgmı adamın kalp gozu acık yasadıgımız olaylardan bu kanıya vardım ) o bana anlatıyor namaz kılarken annesı onun yanına gelmış alnından öpmüş ALLAH tamamına erdırsın oğlum demiş ve elinde beyaz yemenı getırmış bunu gelın kızımın basına bagla dıye babanla zıyaretıme gelın ha bıde kayınvalıdengıl cok ıyı ınsanlar bıze dua edıyolar ben bugun onların evıne zıyarete gıttım demış bız şok olduk inanamadık ama RABBİM nerelere kadir ...

yolunuz açık olsun hiç kimse için birbirinizi üzmeyin BENİM SLOGANIM: o evdeki 4 duvarın içinde yanlız ikimiz varız.dışarıda kalanlar bizi hiçbir zaman ÜZEMEZ. Salla

E şikayetçi olsun madem bu kadar rahatsız ediyorlar ya allah allah millet ne çok seviyor eziyet çekmeyi. Bana da hiç inandırıcı gelmedi. Koskoca adam çocuk değil ki arkadaşmış eski sevgiliymiş baba dediği adanmış, çok saçma.

Sevdiğin adam gerçekten seni seviyor düşünüyor olsa bu olayların hiçbirinden haberin olmazdı seni herşeyin dışında tutardı. Bunlarla seni muhattap etmezdi kısaca. Bunlar kendi halletmesi gereken sorunlar. Evlenmek isterse de herkesi karşısına alıp evlenir. Arkasına bakmaz. Bana sevdiğin adam bahaneler üretiyor gibi geldi.

Sevdiğin adam gerçekten seni seviyor düşünüyor olsa bu olayların hiçbirinden haberin olmazdı seni herşeyin dışında tutardı. Bunlarla seni muhattap etmezdi kısaca. Bunlar kendi halletmesi gereken sorunlar. Evlenmek isterse de herkesi karşısına alıp evlenir. Arkasına bakmaz. Bana sevdiğin adam bahaneler üretiyor gibi geldi.

o anlatmadı bana arkadasımdan duydum hepsini benım bıldıgımı bıle bılmıyor...

Back
X