Evleneceğim adamın annesine herseyi anlatması :(

Portakalsekerim123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
49
8
1
35
Kızlar konuyu kısaca özet geçiyorum. Biz bir ara ayrıldık o ara konuştugu bir kız vardı. Mesaj atmış onun hesabina benim girdiğimi bilmeden. biz nisanlimla tartıştık 6 gündür arıyor,mesajlar atıyor hiç durmadan hemde. Bana en son annem sana çok kızdı haberin olsun yazmış. Bana her zaman ailelerimize birsey anlatmamaliyiz diyen en baştan beri annesine herseyi anlatıyor. Annesi gerçekten harika bir insan benide çok sever sizce arayip onun hatalı olduğunu anlatmalimiyim çünkü işin doğrusunu annesi bilse bana hak verir. Ben kötü oluyorum evlenince annesinin yanına kaçıp beni şikayet mi edecek napmaliyim

Eger ayrılmayacaksan, silkelen dik dur ve bir daha hiç kimseye aramızda geçenleri anlatma de. Ve birde siz nişanlıyken tartışıyorsunuz ve o hemen başka kadınlaramı yazıyor? O ayrılık dönemi ne zamandı?

Kız ve erkek çok mühim bir mesele olmadığı sürece ailelere anlatılmamalı. Kıza ne yazmış

Annesine herşeyi anlatmış derken...Aranızın bozulduğunu ve sebebini söylemiş olabilir.Annesi de böyle bir sebepten oğulcuğunu üzüyorsun diye sitem etmiştir.Ben çok tehlikeli boyutta bir laf yetiştirme görmedim aslında.

Müstakbel kvdene olan duygularin inşallah evlendikten sonra da ayni kalir canim :) çünkü genelde çoğuna evlendikten sonra bi haller oluyor :)
Nisanlina da bi ayar cekmen şart evlendikten sonra da herşeyi anlatmaya devam ederse tartismanin içine 3. Kişiler dahil olunca olay daha da buyuyebiliyor çünkü.

Kv ye ne kadar anlatırlar anlat oğlu kıymetli olacaktır toz kondurmaz kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin
bence nışanlın olacak adam annesini sana karşı kullanmış hassas olduğunu anlamış

Ne o seni şikayet eder gibi bi zahmet senin gönlünü alsın sonra da müstakbel Kv ne kendisin haksız olduğunu anlatsın kendi oğlunun ağzından duysun sen yüz göz olma

Yinede ben anneme birsey anlamıyorum bir kere anlattım ayrıldıgimiz dönem annem hemen bir daha onu istemiyorum dedi zor ikna ettim annemi şimdi aynı şeyleri o yapıyor annesi ilerde bunları karşıma çıkarabilir mı

Kesin anlatır annesiyle aram çok iyi zaafimi kullanıyor güya çocuk gibi en nefret ettiğim erkek tipi önceden bilmiyordum bunu

Çok mantıklı yaklaşımın canım. Ayy yeter valla çocuk büyütuyorum sanki hatalı olmasa aramaz bu kadar annesine anlatsam oğlu hep haklı olur. Annesi laf etmesin diye kendini asla haksız göstermez . Eski kiriklarinin mesajlarını okumak zorundamiyim

Kızı evine çağırmış başka niyetle belliki o kız evinde video çekmiş. Nişanlı değildik o zaman. O kızın nisanlimin arkadaşına deli gibi aşık olduğunu biliyordum. Kıskandırmak için nisanlimi kullanmis. Benimde kalitemi düşüruyor rezillik leri bir değil ki soğudum o zamanlar ama 1 senedir çok düzeldi

Canım benim annesine anlatması hiç hoş değil. Hem nisanliysaniz annesi seni bu konu için aramadi mi sana da sorabilirdi uygun bir dille. Ayrıca kV ler evlendikten sonra öyle bir değişiyor ki oğullarinin yanlışlarını görmüyorlar ve sürekli senin alttan almani bekliyor her zaman gelin suçlu oluyor yani,

belki konuşmadığın için annesine ne yapması gerektiğini sormuştur.fazlasıyla gerçekten kötü ya.bende olsam kv yanında huzursuz olurdum.yüzüme gülüyor ama oğlunu üzdüğümü düşünüyor kesin falan diye düşünmekten kendimi yer bitiririm.

kız meselesini de anlamadım.konuşmuşlar mı?yoksa zamanında nişanlını kullanmış mı?

Ayy hiç çekilmez, ezik mi bu arkadaş? Anneye anlatmak ayrı bir vaka da, sana annem kızıyor diyerek aklınca seni yola getirmeye çalışmasına koptum ben.

Kız mevzusunu ben de anlamadım. Kız buna aşık, evine gelmiş, video çekmiş falan?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…