- Konu Sahibi Portakalsekerim123
-
Öyle birşey aklının ucundan geçmez onun benim asla yapamayacağımı biliyor. Varsayalım ki yaptım kıskançlıktan daha çok sarardı bana çok iyi tanıyorum onuPeki güzel bir soru ile yorum yapmak istiyorum; siz ayrıldığınızda başka bir erkekle konuşsaydınız, erkek arkadaşınız bir daha yüzünüze bakar mıydı? Annem sana çok kızdı diyebileceğiniz kadar halaa sizi hayatında tutar mıydı?
1 sene önce ayrılık yaşadık ve bir kızla tanışıyor kızda baya hafif bir kız herkesle bi geçmişi var bursada tanıyorlar baya hafif. Kızı çağırmış nisanlim kendi evine birsey yaşamadılar gizlice hesabina giriyordum nisanlim istemediğini yazmış kız istiyordu peşindeydi. Beni çok üzdü yaraladı sonra gelip evlenme teklifi etti bende affettim bunaldim artık geçmişi düşünmektenkimse adam akıllı akıl veremedi bir türlü çaresiz kaldım
Ay erkek yontmak mi? Ben olsam bunu atar, yontulmusu gelsin derdim :) gerçi normalde de bunu derim ben yontamam :)ağzı gevşek koca makbul değil. yontmaya başlasan iyi olur
Bırakmak istiyorum ağlıyor askerde vururum kendimi diyoAnladım ama ayrılık döneminde hemen birini çağırması da ilginç, birşey yaşamadıysa evine neden çağırmış hem de hafif bir kız... Bence onu kullanıp atmış, kız da peşini bırakmamış işin...
Ben yine de temkinli yaklaşırım bu arkadaşa... Hem bu kız mevzusu, hem yok annem kızdı falan. Biraz çocukça...
Yeni olaylar oldu kızlar yeni konu açtım desteklerinzi bekliyorumBırakmak istiyorum ağlıyor askerde vururum kendimi diyo
Hep derim en yıpratıcı erkek tipi herşeyi ailesine anlatan erkektir.
Her seyi ailesine anlatan erkek, en kucuk kavgada cantasini koluna takip babasinin evine donen bir kocaya donusuyor maalesef! Bir de ailesiyle yuz goz oluyosun sebepsiz, sakin su yanilgiya dusme, benden dinleseler bana hak verirler diye, her zaman ogullarini hakli bulurlar emin ol!!!Kızlar konuyu kısaca özet geçiyorum. Biz bir ara ayrıldık o ara konuştugu bir kız vardı. Mesaj atmış onun hesabina benim girdiğimi bilmeden. biz nisanlimla tartıştık 6 gündür arıyor,mesajlar atıyor hiç durmadan hemde. Bana en son annem sana çok kızdı haberin olsun yazmış. Bana her zaman ailelerimize birsey anlatmamaliyiz diyen en baştan beri annesine herseyi anlatıyor. Annesi gerçekten harika bir insan benide çok sever sizce arayip onun hatalı olduğunu anlatmalimiyim çünkü işin doğrusunu annesi bilse bana hak verir. Ben kötü oluyorum evlenince annesinin yanına kaçıp beni şikayet mi edecek napmaliyim
Bırakmak istiyorum ağlıyor askerde vururum kendimi diyo
Anlatmamasi gerekir iste. Evlendikten sonra siz çoğu ufak capli kavganizdan tartismanizdan bir sure sonra hic bisey olmamis gibi sarilip uyucaksiniz. Ama isin içine aileler girdimi onlar çok ciddi bi durum var sanip olaylari daha da büyutebiliyorlar. Kvden iyi niyetli de olsa durum böyle olur bence.Kesin anlatır annesiyle aram çok iyi zaafimi kullanıyor güya çocuk gibi en nefret ettiğim erkek tipi önceden bilmiyordum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?