Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam işte üstüne düşeni yaptın artık aza kanaat edecek.Evet var. 1500 lira evi de var. Ablam da veriyor. Ben butun yaz çalışıyorum essek gibi sicakta. Sokakta. Para harcayacak zaman bulamiyorum. Yoruldum yemin ederim. Sesim çıkmıyor diye boyle oluyor
Isin asli su ki ben fakir fukara bir aile de buyudum. Hep calistim 7 8 yaşında pazarda nohut bile sattım. Orta okulda lise de hic birsey yapamazsam yazlari pirket tasirdim evi yikilanlarin. Magazada calistim garsonluk yaptim sarhoslarin lavabolarini bile temizledim. Sonra okudum memur oldum. Hersey once allahin yardimi sonra kendi cabamla. Hep eve eve eve babamin borcu ablamin kredi karti borcu. Ode odr anam agladi 29 yasinda evlenmeye ancak sira geldi. Sevdigim adamin evi yok ev almak istiyoruz. Simdi o da maasi iyi benim de iyi..8 9 bin tl anneme muhtesem görünüyor.. yemin ederim yosulluktan nefsim koreldi arabama bile dogru duzgun binmiyorum. Ama evladima yuvama gelecek istiyorum. Azla yasamayi ogrendim ama kimseye ogretemedim. Kahroluyorum